~ 19 ~[M]

1.4K 100 84
                                    

~"Bu gece benden kaçışın yok küçük geyik."

Gerçek yüzüme çarptığında yutkundum.
Alt dudağını yalayıp sweatimin eteklerinden tutup üzerimden hızlıca çıkarışı bedenimi bir kez daha titremişti.
Heyecan, korku, merak, zevk ... aynı duyguları doruklarında hissedebiliyordum. Eğilip göğüs kafesimin üzerine öpücüklerini teker teker bıraktı. Aşağılara kadar ıslak öpücüklerini devam ettirdi. Eşofmanımın lastiklerinden kavrayıp çıkardıktan sonra her hangi bir yere attı.
Kesik nefesimle yaptıklarını izlerken tekrar güzel dudaklarını benimkiler ile buluşturdu. Elleri baksırımın üzerinden organıma baskı yapıp okşarken kendimden geçiyordum.
Sertçe öpüşürken şimdiden terlemiş saç diplerimin perçemleri alnıma değiyordu. Sehun dudaklarımdan ayrılıp baksırımı da çıkardığında artık çıplaktım. Tamamen savunmasız bir şekilde gözlerine bakıyordum. 
Öpücükleri tekrardan göğüs uçlarımda başladı. Tepeciklerimi dili arasında ustaca ıslak bir şekilde gezdirirken gözlerim istemsizce zevkten kapanmıştı.

-"Mmhh.."

Nefesim kesiliyordu kalbim hızla atıyordu. Ellerim Sehun'un sırtında dolaşırken ne sweatini ne zaman çıkardığını bilmediğimi fark etmiştim.
Göğüsüme değen dil darbeleri ile inlememi durdurmak için neredeyse kanatacak kadar ısırdığım dudaklarımı serbest bıraktım.

-"I-ıhm..!" 

Kafasını kaldırmadan boynuma kadar öptükten sonra gözlerime baktı. 
Sağ elinin işaret parmağını dudaklarımın önüne getirdiğinde yalamam gerektiğini fark etmiştim. Ağzımı açıp girdirdiği parmağını emerken orta parmağını da yanına eklemişti. Parmaklarını iyice emdiğimden emin olup ağzımdan çıkardı. Gözlerimiz hala birbirine kenetliyken bacaklarımı yukarıya doğru iki yana ayırdı. Islak parmağını deliğimin etrafında hissettiğimde titredim. Birden içeri parmağını daldırırken inlemiştim yine .
İkinci parmağı da sınırlarımda yer almıştı.Tüm vücudum kasılırken deliğimde acıyı hissediyordum. Bu kadarıyla ağrıdıysan..

~"Kendini kasma. Yoksa daha fazla acı hissedersin."

Sehun'un dediğine uyum sağlayıp biraz olsun gevşemeye çalıştım

-"ıhmm"

çığlıkla karışık inlediğimde içimdeki parmaklarını yavaşça hareket ettirdi. Ve ben buna alıştığımı düşünürken parmaklarıyla hızla gel-git yapmaya başladı.

-"S-Sehun-- mmHh" 

Sesli bir şekilde inlemeye başladım. Sehunun zevk hırıltılarını artık duyamıyordum bile
Bir kaç dakikadan sonra parmaklarını hızla çıkartıp eşofmanından ve baksırından kurtuldu. Sertleşmiş ve gerçekten büyük denilebilecek kadar olan damarlı organını eliyle bir kaç kez sıvadı. Baldırımdan tutup üzerime konumlandığında korkuyla nefesimi verdim.
Hiç bir şey demeden hızla içime girdiğinde gerçekten tüm evin duyabileceği bir çığlık atmıştım.

-"AAĞHH!!" 

İçimde hareket ettiğinde tekrardan inlemelerim tüm odayı doldurdu. Vücudumdaki derin acı ve zevkten tekrar tekrar inledim.

~"Ahh..luhan.. neden ığhh"

Çıkıp tekrar içime girdi.

  ~"IĞğh neden bu kadar.. darsın.. ahm" 

Alnımdan akan terlerle nefesimi düzene sokmaya çalışsam da bu imkansızdı. 

-"mmh..!"   Parmaklarımın arasındaki çarşafı daha da sıkıyordum. Seri bir şekilde gel gitlerini yaparken alıştığımı fark ettim.

-"D-daha hızlı.. ağHM" 

Sehun içimden çıkıp bir daha hızla girince nefesim kesildi. Boğazım ağrıyacak şekilde inledim. Zevk noktama denk gelmişti

VAMPİRE (HunPai) - Hunhan textingWhere stories live. Discover now