#20. Spirit Animals : Alte vremuri

60 7 6
                                    

Carte : Spirit Animals : Alte vremuri

Autor : AgapeFreeSpirit

Gen :  fantezie pentru adolescenți, fanfiction

Tema : cartea este inspirată din universul lui Brandon Mull, din seria "Spirit" Animals. În lumea Erdas, copiii și tinerii participă la un ritual sacru la o anumită vârstă. Fiecare copil bea un nectar special și speră să-și poată convoca animalul de spirit propriu lui. Oamenii din Erdas, unde se petrece acțiunea, cred că atunci când oamenii și animalele se unesc, puterea lor se înmulțește și devine supranaturală. Persoanele care au legături puternice cu animalele lor spirituale pot să-și dezvolte puterile și să își consolideze în mod semnificativ abilitățile pe care le posedă deja.

Limba și stil : stilul este simplu și vizează adolescenții. Există multe greșeli de scriere și de exprimare, descrierile și dialogurile necesită o aplecare mai mare asupra profunzimii. Din descrieri lipsește de multe ori natura fantastică. De asemenea, dialogurile aduc mai mult a desene animate decât a proză de fanfiction.

Vârsta recomandată : 10-17 ani

Copertă (70%)

Coperta arată mai mult a stil gotic. Având în vedere că intriga se învârte în jurul spiritelor animalelor, care sunt în strânsă legătură cu tinerii cu care se unesc, și coperta ar coperta ar trebui să reflecte acest lucru. Fanfiction-ul este inspirat din acea lume, trebuie să o respecte și pe coperta ta.

 Fanfiction-ul este inspirat din acea lume, trebuie să o respecte și pe coperta ta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sinopsis (60%)

|FINALIZATĂ|

Mantiile Verzi apără Erdasul încă de când Nectarul oferă celor cu suflet special puterea de a avea un spirit-animal. Însă nu toți cei Însemnați îşi depun jurământul pentru verde...

În circumstanţe diferite de obișnuit, destinul îi pune pe Kara şi Tarik faţă în faţă...

« ,,Intrusa" ieşi din umbra zidului, dându-şi gluga de pe cap. Cu încrederea mai putea câştiga o şansă. Prima greşeală: lăsându-şi gluga pe spate, uitase cu totul de tatuajul lui Spoot. Dându-şi seama, lăsă repede mâna în jos, păstrând însă o expresie calmă. Mantia Verde păru că nu observă.

A doua greşeală - manierele nu sunt folositoare chiar mereu:

- Kara, îi răspunse ea omului, întinzând-i politicos mâna drept salut. Kara O'Mally.

[...]

- Tarik, se prezentă și el, strângându-i mâna.

În acel moment, băiatul îi ridică mâneca bluzei cu o putere care o făcu pe fată să strângă din dinţi.»

***

•*Capitolele ,,paralele" sunt scrise 90% de AndreeaMcQueen

Nu trebuie să ştiţi despre ce e vorba în această serie de cărţi pentru a îmi înţelege povestea, mai ales că prin prolog dau explicaţii (încerc să fac să se înţeleagă XD)

CriticăWhere stories live. Discover now