T h r i l l

172 15 1
                                    

Celý tou rozkoší tál...

Dlaně jsem ladně přesunul na jeho rozpálenou kůži pod tričkem. Dostavilo se mi přesně to, oč jsem žádal. Ten slastný vzdech z jeho úst. Rychle jsem přesunul obě ruce na jeho hýždě a silně zmáčkl. Kookie si nad tím skousnul své šťavnaté rty. Chytil jsem ho pod zadkem a začal se přesouvat ke mně do pokoje. Neměl jsem náladu na pomalý a něžný sex. Chtěl jsem ze sebe pouze smýt tu špínu, co na mě Jimin uvalil. Očistit ji tou čistotou, co má v sobě Jungkook.

Položil jsem ho na postel a spontánně začal hýbat pánví oproti té jeho. Vjel mi rukami do vlasů a v doprovodu se sladkým a hříšným stenem za ně zatahal. Každou chvíli jsem cítil jak je mé tělo v jednom ohni. To vyrušení a tolik energie ve mně nešlo vydržet. Moje chlouba nebyla jen vzrušená, ale křičela o to, ať ji osvobodím. Tak moc to bolelo, až mi to bylo příjemné.
Dravě jsem útočil na Kookovi rty, ze kterých tekly sliny ze všech koutů. Bylo to tak nádherné vidět jeho rozcuchané vlasy, sliny tekoucí z koutků úst, přivřené oči a červeň všude po obličeji. "Jsi nádherný." Zašeptal jsem mu do ucha, které jsem následně jemně skousl.
Sundal jsem mu tričko a naskytl se mi pohled na jeho čisté a neposkvrněné tělo. Na tak světlou kůži a na dva malé hnědé kopečky žadonící o pozornost. Ohnul jsem se níž a začal jednu z jeho bradavek nasávat a kousat tak, že se mi dostavila jen nádherná melodie z jeho úst. Z jeho ramen jsem pomalu sjel až na jeho bříško a začal ho hladit.  Po jeho těle jsem si značkoval cestu níž k jeho kalhotům, které díky jeho nadřazenosti byly tak napnuté, až mi ho bylo líto. Smrtelně pomalu jsem mu začal stahovat pouze kalhoty, při čemž jsem se mu koukal přímo do jeho velkých očích.
Jen co se pásek přehoupl přes kopec jeho boxerek, zasténal mé jméno a při tom se prohl v zádech. "A-ah prosím, Yoongi~" Dráždivě jsem mu skousl jeho problém a sundal mu kalhoty už úplně. "Tak mokrý." Zašeptal jsem. Nahl jsem se blíž k němu a daroval mu na jeden koutek úst dětskou pusinku. "Jestli chceš být dole volný, tak si ty boxerky svleč sám, ať můžu lépe vidět jak nádherný jsi." Usmál jsem se a stoupl si.
Kookie chvilku ležel na zádech, ale pak si klekl. Ručkama si zajel za gumu boxerek a začal je pomalu stahovat z pozadí. Následně, s hlavou sklopenou celý červenající se, si je stáhl pomalu i z jeho pohlaví, které se vztyčilo v celé své kráse. Tak moc toužilo po pozornosti. Celá předkožka stáhlá a jeho úd promočený preejakulátem. Celý se červenal s rukami za tady.
Hrdelně jsem vydechl a přetáhl si přes hlavu tričko a skopal kalhoty na zem. Zatlačil jsem ho do přikrývek a klečel nad ním. "Jsi tak okouzlující.'' Usmál jsem se a přiblížil se na vroucí polibek. Odtáhl jsem se a zadíval se mu do očí. "Věříš mi, nebo ne?'' Zeptal jsem se, když jsem se natahoval pro kondom v přepážce nočního stolku. "V-veřím." Vycenil na mě jeho králičí zoubky a jako na povel roztáhl od sebe nožky.
Nebral jsem tedy nic a přesunul se k jeho zadečku. Netrpělivě jsem si stáhl boxerky, které mi lezly na nervy. Jen co byly dole jsem si oddechl. Kookie se jen uchechtl a semkl kolena k sobě. "To se nevejde, Yoongi~" zakryl si obličej a nadále se tichounce chichotal. Pohladil jsem ho po stehně a daroval mu polibek na koleno. "Vejde, jsi šikovný."
Roztáhl jsem mu nohy a dal mu před obličej tři prsty. "Nasliň je prosím, miláčku." Volnou rukou jsem ho pohladil po podbřišku, nad čím se zase prohl v zádech. Tak přecitlivělý.
Šikovně je začal sát a slinit, za což mi bylo líto, že to není můj penis.
Když byly akorát nasliněné, byla to pouze chvilička, tak jsem mu jeden zatlačil na vstup. Opatrně kývl a já tak bez problémů zasunul jeden prst. Z nedočkavosti mi zatepalo v přirození a pár kapiček preejakulátu tak mohlo vytéct ven. Přidal jsem druhý a začal přirážet do jeho nitra. Dělám to poprvé, ale i tak jsem uvnitř poznal, že jsem narazil na ten pravý bod. "A-ano! Tam Yoongi!" Zakroutil se a přirážel nazpět. V ten moment mi bylo jasné, že prsty mu jsou málo.
Chytil jsem ho okolo pasu a zadíval se na něj. "Chceš začít na bříšku nebo na zádech?" Bez odpovědi se převalil na bříško a vystrčil na mě svůj kulatý zadeček, který jsem oběma dlaněma chytil a roztáhl od sebe. Špičkou jsem pronikl dovnitř a pokračoval dál a dál. Párkrát se dostavilo tiché zakňučení, ale nic víc. "Nešetři se Yoongi, jsem ce-celý tvůj." Vydechl a zakroutil zadečkem.
Jako kdyby se ve mě přepnul jakýsi mód, jsem do něj začal hlava nehlava přirážet. Snažil jsem se soustředit jen na to jeho místečko a díky bohu, nebo... díky satanovi, se mi to dařilo. Kookie se chytil na jeho ztopořenou chloubu a začal si dělat dobře. "Nesmíš. Uděláš se i bez toho." Zachraptěl jsem a chytil jeho ruku za zápěstí na což jsem ji přišpendlil na zádech. Kookiemu to ani nevadilo, sténal a sténal. Nestačil nám dech. Celou místností se nesly zvuky našich těl jak do sebe naráží a naše společné vzdechy. Kookie byl celý spocený, jeho penis přetékal preejakulátem a polštář pod jeho hlavou byl celý mokrý od slin. Cítil jsem, že jsem blízko, ale né natolik, že bych ještě končil.
Vystoupil jsem z něj a lehl si vedle. Za pas jsem ho dostal obkročmo na sebe a usmál se na něj. "Teď ty." Pohladil jsem ho na pase a koukal jak si rukou pomáhá nasměrovat moje péro. Jen co si jendou dosedl, tak dosedával rychleji a rychleji. Hlavu měl zakloněnou a vzdychal o několik stupňů hlasitěji. Dopomáhal jsem mu přírazy pánví naproti. Jeho problém se cukal a celé jeho tělo se prohýbálo. "Ano Kookie, udělej se bez doteku." Rukami jsem kroužil okolo a mačkal mu boky. Při jeho posledním hlubokém dosedu na jeho prostatu se udělal tak moc. Že jeho nadílka, co vystříkl, doletěla až na můj obličej. Ledabyle jsem ji setřel a olízl ji. "Ještě jsme neskončili, Kookie. Teď jsem na řadě já." Položil jsem ho na záda a daroval mu ďábelský polibek. Lidé po vyvrcholení orgasmu jsem většinou více citliví, než na začátku.
Chci jeho další orgasmus společně s mým.
Chci slyšet hlasitě křičet mé jméno.

...jako jahodová zmrzlina v teplém letním dni.

cca 3 kapitoly a konec :> jen tak.. upozorňuju. ALE! mám rozepsané další dvě shit knížky :{{ takže zas to vidím, že tak dva roky je budu psát...

Cake [m.yg ~ j.jk] ✓Where stories live. Discover now