Lady L vorbeste Acceptare si Obligați

27 0 0
                                    

Eu: La ce te  referi prin Acceptare si Obligați?

Ea: La idea de acceptare  si Obligațile ei. Stim foarte bine ca "populatia straight" a fost amenință de o anumita acceptare in care a ajuns sa trăiască in frica. Anume, daca România urmează modelul American traebuie sa ignori total existenta lgbt deoarece un comentariu mai deplasat va aduce o amendă usturătoare pe care romanii nu si-o permit.

Eu: Aceasta este partea de obligați?

Ea: Categoric! Această obligație este mascata intr-o "fapta bună" prin simplul fapt ca, dacă esti contra esti taxat. Atunci aceasta obligație devine o frică. Acesti oamenii nu se vor acceptați deoarece este moral sau uman. Ei vor o acceptare prin frică ceea ce ii face totalitari. Acum nimeni nu poate reproșa sau spume ca "nu susține"  deoarece va fi taxat de stat de bani pe care poate nu ii are. Dar asta nu este ceva ce ii preocupa ce cei lgbt. Acestia sunt efectiv malefici pe acest fond.

Obligația noastra a fost de a vota niste legi care nu ne sînt benefice si care nu ne ajută. Legi ce nu ne vor hrăni copii sau ii vor scoate din spitale si puscarii. Legi care nu ne hranesc. Legi inutile si pentru egoiști. Noi trebuie sa traim cu frica lor. Asta nu e acceptare si merge contra sloganului fundației. Rușine.

Eu: Si partea de Acceptare?

Ea:Asta este simplu! Idea de acceptare ezte ca toti oamenii sa fie egali. Dar in lgbt asta nu e corect. Deoarece ei resping anumite orientari cum ar fi straight si asexuali. Repet, ma voi lua tot timpul de luna orientări. Nu poti sustine tare si clar ca vrei egalitate dar sa scoti o orientare din ecuatie. Atunci nu mai este "luna orientărilor" ci luna selectiva deoarece aceasta marginalizeaza anumiți oameni  si isi pierde in esență idea. Pe limba română aceste persoane lgbt marginalizeaza jumatatea straight prin o fapta de răzbunare indirectă. Desigur, scuza lor este ca "sarbatoresc doar orientarile necunoscite timpului" dar atunci trebuie schimbat sloganul. Deoarece nu e iubire si acceptare pentru toata lumea.

Eu:Concluzia?

Ea: Concluzia este ca lgbt sunt la fel de rasisti/sexisti sau cum vor ei sa o numeasca ca si homofobi pe care vor sa ii calce cu masina (am vazut capitolul 1 Rușine!)  Aceste persoane nu vor acceptare, deoarece ele nu accepta. Ele vor totalitate, ceea ce nu se poate deoarece aceste nu sunt un beneficiu biologic. Acestea nu reproduc, sunt sensibile la boli (asociația lgbt romania a confirmat in data de 12 aprilie 2015 ca  pers gay si lezby sunt cu 80% mai predispuse la sida si hiv. Studiul dovedeste, sa se certe cu medicina) creează conflict ceea ce ii predispune la stres.

EU:Exista o cale de oprire?

EA: Categoric nu. Oamenii nu vor inceta acest conflic niciodată. Niciodată nu va exista un motiv ca lgbtq sa fie acceptat, nu unul suficient de bun, iar faptul ca statul ii foloseste sa mai fure niște bani de la populație doar a crescut ura acestora față de ei. Oamenii tac, dar o fac sa se salveze. Oamenii traiesc in frica ca vor fi amendați sau vor păți ceva mai rau. Aceasta nu e acceptare, e frică. O pute compara cu nazismul foarte bine, deoare ce se refera la supremație nu egalitate.

Eu: Iti Multumesc!

LGBT Opinii alternativeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum