Interviu lgbt

42 1 0
                                    



1.In ce categorie din LGBT faci parte?


2.Ce crezi de intalnirile de coalitie si intamplarile din ele?


3. Ce crezi de actiunile si prezenta acrtitei lezbiene la adumarea homofobilor? A fost corect ca ea sa mearga acolo desi stia ca e o adunare pentru homofobi iar ea e in alta tabara .Evident conflictul era inevitabil dar, a fost venirea ei acolo cautarea unui conflict pentru a se victimiza?


4.Actrita a intrerupt adumarea si a inceput sa se tavaleasca pe jos raninduse singura si comitand o crima " anume refuzul legitimari" cand jandarmi iau cerut sa se identifice. Deoarece a refuzat a fost dusa la sectie pentru a face o declaratie si a fost eliberata pentru a pleca acasa .Lgbt considera ca femeia a fost atacata si bruscata de jandarmi tu ce crezi?


5.Crezi ca toti gay / lezbien sunt pasnici ?


6. Crezi ca dand vina pe biserica ( asa cum fac multi) vei rezolva acest conflict?


7.Crezi ca cuplurile " gay" sau anumite gesturi ale lor polueaza mintea copiilor ?Crezi ca ii influenteaza facandui sa creada ca e la moda sa fi gay.


8.In antichitate sa fi homosexual era considerat o boala care e parerea ta?


9.Crezi ca" ura"/respingerea oamenilor fata de LGBT se datoreaza faptului ca frica de ceea ce e nou si mentalitatea manipulata de biserica ii indeamna sa creada ca lgbt vor distruge natalitatea tari?


10.Cuplurile straight traiesc si necasatorite crezand ca legea nu are nicio treaba cu iubirea de ce nu pot cuplurile gay sa traiasca necasatoriti atunci?


11.. Consideri ca gesturile indecente ( gen sarut francez, atingeri poate chiar sex ) ar trebui sa fie executate de oricine fara rusine in locuri publice?




1.Sunt Pansexuala


2. Nu am ce comenta in privinta lor pentru ca nu as rezolva nimic


3. Aici is in urma cu subiectul dar din cate am auzit ma gandesc ca nu ar fi trebuit sa faca asta stiind ca se va provoca un dezastru.


4. Cred ca s-a victimizat prea mult si ca nu era nevoie sa provoace un asemenea scandal cat jandarmii si-au facut treaba atunci.


5. Clar nu, exista o parte buna si o parte toxica, partea toxica extinzanduse tot mai mult.


6. Nu, mi se pare ca nu am de ce sa amestec si biserica aici, cu toate ca noi pentru unii din ei suntem "Copiii Satanei" nu avem de ce sa o amestecam.


7. Depinde de situatie, la o adica nu poti stii cum e educatia primita de la parinti.


8. Nu e neaparat o boala, se si spune ca e o dereglare hormonala din nastere care se manifesta ca in cazurile evidente.


9. "Ura" aceasta e manipulata de mai multi factori principalul fiind frica de diferenta si ca ii vezi pe toti din partea toxica a comunitatii care ii injura pe "homofobi".


10. Aici nu stiu sa raspund clar pentru ca fiecare are un motiv diferit.


11. Parerea mea e ca nu conteaza daca esti Straight sau LGBT, tot ce faci in cuplu faci acasa.


LGBT Opinii alternativeWhere stories live. Discover now