Interviu

342 8 0
                                    


*Nota pentru toate interviurile si  protejarea persoanelor in cauza,identitatea lor nu va fi dezvaluita primul capitol a fost o exceptie deoare ce persoanele  au facut aceste postari publice in cartiile lor.

**Alta nota acest experminet social este in colaborare cu ThisPandaWrites   different points of view.


Cred in egalitate de aceea vom avea doua parti pro si contra prin urmare cand vom lua un interviu lgbt va fi notat iar cand voi lua interviu unui homofob procedura va fi aceas.Sa incepem


          Interviu cu un membru  LGBT 

1.In ce categorie din LGBT faci parte? 

2.Ce crezi de intalnirile de coalitie si intamplarile din ele?

3. Ce crezi de actiunile si prezenta acrtitei lezbiene la adumarea homofobilor? A fost corect ca ea sa mearga acolo desi stia ca e o adunare pentru homofobi iar ea e in alta tabara .Evident conflictul era inevitabil dar, a fost venirea ei acolo cautarea unui conflict pentru a se victimiza?

4.Actrita a intrerupt adumarea si a inceput sa se tavaleasca pe jos raninduse singura si comitand o crima " anume refuzul legitimari" cand jandarmi iau cerut sa se identifice. Deoarece a refuzat a fost dusa la sectie pentru a face o declaratie si a fost eliberata pentru a pleca acasa .Lgbt considera ca femeia a fost atacata si bruscata de jandarmi tu ce crezi?

5.Crezi ca toti gay / lezbien sunt pasnici ?


6. Crezi ca dand vina pe biserica ( asa cum fac multi) vei rezolva acest conflict?


7.Crezi ca cuplurile " gay" sau anumite gesturi ale lor polueaza mintea copiilor ?Crezi ca ii influenteaza facandui sa creada ca e la moda sa fi gay.


8.In antichitate sa fi homosexual era considerat o boala care e parerea ta?


9.Crezi ca" ura"/respingerea oamenilor fata de LGBT se datoreaza faptului ca frica de ceea ce e nou si mentalitatea manipulata de biserica ii indeamna sa creada ca lgbt vor distruge natalitatea tari?


10.Cuplurile straight traiesc si necasatorite crezand ca legea nu are nicio treaba cu iubirea de ce nu pot cuplurile gay sa traiasca necasatoriti atunci?


11. Consideri ca gesturile indecente ( gen sarut francez, atingeri poate chiar sex ) ar trebui sa fie executate de oricine fara rusine in locuri publice?


12. De ce ii susti?



Ce raspunsuri am primit:

1. Lesbiene


2. Sincer dacă înainte eram interesată cam 90% din ce se întâmplă la întâlnirile de genul, acum mai ma informez doar daca se întâmplă să dau peste ceva din întâmplare. Deci nu stiu sa răspund la asta. 


 3. Nu stiu sigur daca a facut asta pentru a se victimiza, dar în mare parte e si vina ei. Din moment ce știa că e o adunare pentru homofobi și și-a asumat să meargă trebuia să se astepte la reactiile de genul, nu să se plângă după de ceva ce era mai mult decât inevitabil.


 4. Dacă își exprima opinia într-un mod "pașnic" așa cum susține nu mai era nevoie de intervenția jandarmilor, plus ca a refuzat să se legitimeze, iar dacă ea chiar a fost bruscata a fost pentru ceea ce a facut, nu are nicio legătură cu faptul ca e lesbiana, oricine ar fii fost "luat pe sus" daca s-ar manifesta așa.


 5. Nu, orientarea sexuală nu are nicio legătură cu asta, ține strict de educatie și comportament6. Poate că biserica e contra legalaizarii casatoriilor între persoanele de același sex și unele biserici (subliniez "unele" nu toate) încearcă să impună oamenilor ideea de familie tradițională, dar dând vina pe ea nu se va schimba ninic. Nu ajuta cu nimic ca invinovățesti în stânga și in dreapta, dacă vrei sa susții o cauza ai nevoie de argumente valide, nu să "arunci cu pietre" în cei cu o părere diferită. 


7. Nu, dacă un copil vede doua persoane ce același sex împreună nu o sa devină automat gay, așa cum nici homosexualii nu devin hetero văzând cupluri de genul. Numai că in general de la 12 ani în sus apar diferite curiozități, făcându-i pe unii sa creadă că au o altă orientarea sexuală, chair dacă nu e așa, e vârsta la care începi ce realizezi anumite chestii. Nu mi se pare ceva la modă sa faci parte din lgbt, nu spune nimic despre tine ca om. 


8. Cred ca e absurd, a fost demonstrat si te atâția psihologi că homosexualitatea nu este o boală9.Cred ca aici e vina gândirii de turmă si a lipsei de informație. Dacă Y vine cu o părere și X o va avea pe aceași, fara ca măcar să se gândească la o părere proprie. 


9.Nu cred ca e vorba de nici o teama, doar ca unii refuză pur si simplu sa își construiască propriile păreri, se lasă manipulati de ce spune societatea si mereu vor aduce aceași argumente, aduse in discuție de toți 



10. Nu e faza ca nu pot, numai că un act care ii unesc e oarecum esențial în anumite cazuri . Spre exemplu dacă o persoana din relație ajunge la închisoare si poate primi vizite doar din partea familiei, cealalt nu va avea acest drept. Acel act nu e doar un moft, nu ține strict numa de iubire, pe baza lui un cuplu poate beneficia de anumite drepturi. 


11. Nu, chestia asta ține din nou de educație. E la fel de revoltător să vezi 2 gay/ 2 lesbiene/ 2 heterosexuali cum mai au puțin și se călăresc pe o bancă. E ok sa te ți de mână, sa stați mai apropiați, un pipic scurt, dar cat sa respecte limita decenței. 


12. Consider ca toți oamenii ar trebui sa beneficiem de același drepturi, atâta timp când nu facem rău nimănui. Pana la urmă faptul ca 2 persoane sunt împreună nu va afecta pe nimeni, plus ca fac parte din această comunitate. Dar îi susțin pana într-un anumit punct, cât sa fie egalitate si înțelegere


LGBT Opinii alternativeWhere stories live. Discover now