Interviu HMFB

204 5 2
                                    


hmfb= homofob


Intrebarile


1.Daca homofobie=frica inseamna ca toti homofobi se tem ge lgbt?

2. Ce crezi de întalnirile de coaliție si întâmplările din ele?

3. Crezi ca toti lgbt sunt rai ? ( ma refer la comportament sunt violenti sau care e părerea ta?)

4. Crezi ca e o bolala ?

5. Ce crezi de prezenta actriței lezbiene la adunarea homofobilor?

6. Crezi ca natalitatea va scădea ?

7.cu ce te ba afecta pe tine legalizarea căsătoriei gay?

8. Crezi ca dând vina pe biserica ( cum fac lgbt ) rezolvi conflictul?

9. LG se apăra ei spun ca sunt născuți asa care sunt gândurile tale ?

10. Crezi ca gay sunt cei ce trag comunitatea in jos ?

11. Crezi ca gesturi indecente ( gen sărut franțuzesc sex etc) ar trebui efectuate de oricine fie el 

gay fie straight in public fara nicio rusine?

12.Totusi lgbt fac un bine, daca li se dau drepturile vor adopta copii abandonati astfel oferindu-le familie gandurile tale care sunt ?

13. Ce diferențe vezi intre o familie normala si una de gay? Ei se apăra spunând ca multe famili Straight sunt doar pline de abuz si acei oameni nu au drept dar gay ar oferi o casa buna unui copil

14. Cuplurile Straight trăiesc si necăsătorite ( iubirea nu are nicio treaba cu actele spun cei straight) atunci de ce gay insista pe căsătorie legală ?

15."In România cand spui lgbt spui doar gay " susținând aceasta afirmație oameni spună ca doar gay sunt revoltați societăți in timp ce bisexuali si transgenderi sunt lăsați in umbra gândurile tale care sunt ?

16.Coaliția de familie unde sau semnat 3000 de oameni sa nu se legalizeze adopția pt pers gay nu vrei sa imi spui ce crezi despre asta ? Sau despre parada gay?



Raspunsuri


1. Pe Wikipedia definiția sună cam așa:complex de emoții de anxietate, furie, dezgust, stinghereală față de o persoană homosexuală. Deci, frica e doar una din emoții.

2.Refuz sa raspund

3. Nu sunt toți răi, adică ei promovează buna înțelegeri, dar sunt unii care fac exces de zel.


4. Categoric e o boală, pentru că o minte sănătoasă nu ar concepe așa ceva. Dacă de exemplu noi ăștia straight am avea ceva cu capul nu am fi majoritatea straight.


5. Dacă ea vrea să apară și să susțină asta, e alegerea ei. Însă mie nu mi se pare normal, tu ca persoană publică să promovezi asemenea chestii, e chiar absurd.


6. Bineînțeles, am mai zis asta, nu cred că e atât de eronată ideea asta, având în vedere că natalitatea e deja în scădere.


7. Desigur, pentru că e o încălcare și din punct de vedere religios și moral.


8.Nu, ăștia se supără că noi ca ortodocși nu acceptăm asemenea chestii, iar ei încearcă prin diferite lucruri să atace(mai ales faza cu Pomohaci)

9. E o ipocrizie, pot să-ți dau un exemplu simplu, unii care se nasc fără picioare ajung mari atleți, deci se poate...10. Da, unul din factori ăsta este.


11. Săruturile, gesturile tandre între straight sunt normale, dar la homosexuali e imoral. Iar sexul, în niciun caz nu se discută, nu e bine, în niciuna dintre tabere.

12. Asta e bine, dar care e oare diferența în a-l lăsa la un cămin, unde poate o să fie afectat mental, sau lângă homo, unde se întâmplă la fel.

13. Okay, asta e cu dus-și-întors, dacă o familie straight se comportă urât, copilul poate deveni homo, iar în familia de homo, o ceartă e mult mai rea.(nu există o iubire fără ceartă)

14. Aici e ceva foarte ciudat, după părerea mea, dacă s-ar face asta, ei nu s-ar mai rușina.


15. Cred că îi urăsc în egală măsură. De ce să fii dezorientat ca bisexuali? Sau de ce să-ți placă organul celuilalt sex, dacă așa ai fost lăsat? Vrei să ajungi super erou, sau ce?

16.Nu, îmi provoacă scârbă, nu vreau să degenereze că voi spune lucruri urâte.

LGBT Opinii alternativeOnde histórias criam vida. Descubra agora