Interviu LGBT

33 0 0
                                    



1.In ce categorie din LGBT faci parte?


2.Ce crezi de intalnirile de coalitie si intamplarile din ele?


3. Ce crezi de actiunile si prezenta acrtitei lezbiene la adumarea homofobilor? A fost corect ca ea sa mearga acolo desi stia ca e o adunare pentru homofobi iar ea e in alta tabara .Evident conflictul era inevitabil dar, a fost venirea ei acolo cautarea unui conflict pentru a se victimiza?


4.Actrita a intrerupt adumarea si a inceput sa se tavaleasca pe jos raninduse singura si comitand o crima " anume refuzul legitimari" cand jandarmi iau cerut sa se identifice. Deoarece a refuzat a fost dusa la sectie pentru a face o declaratie si a fost eliberata pentru a pleca acasa .Lgbt considera ca femeia a fost atacata si bruscata de jandarmi tu ce crezi?


5.Crezi ca toti gay / lezbien sunt pasnici ?


6. Crezi ca dand vina pe biserica ( asa cum fac multi) vei rezolva acest conflict?


7.Crezi ca cuplurile " gay" sau anumite gesturi ale lor polueaza mintea copiilor ?Crezi ca ii influenteaza facandui sa creada ca e la moda sa fi gay.


8.In antichitate sa fi homosexual era considerat o boala care e parerea ta?


9.Crezi ca" ura"/respingerea oamenilor fata de LGBT se datoreaza faptului ca frica de ceea ce e nou si mentalitatea manipulata de biserica ii indeamna sa creada ca lgbt vor distruge natalitatea tari?


10.Cuplurile straight traiesc si necasatorite crezand ca legea nu are nicio treaba cu iubirea de ce nu pot cuplurile gay sa traiasca necasatoriti atunci?


11. Consideri ca gesturile indecente ( gen sarut francez, atingeri poate chiar sex ) ar trebui sa fie executate de oricine fara rusine in locuri publice?


12. De ce ii susti?



1.Bisexuali


2.Ar putea face ceva mai util cu timpul lor,sunt că degeaba


3. Sinceră să fiu, nu prea mi se pare ok faptul, că ea a fost acolo... Știa ce o sa se întâmple și probabil a mers acolo doar pentru a se victimiza. Recunosc, eu chiar daca fac parte din comunitatea lgbt nu o sa fac așa ceva.


4. Pai nu prea știu ce să cred, având în vedere faptul că ea a făcut acea gresala, nu prea cred că e vină jandarmilor...dar nu prea știu că sa spun


5. Nu prea cred chestia asta... De exemplu actrița despre care am vorbit mai devreme a mers la o întâlnire a homofobilor, deci probabil a căutat ceva scandal și, cunosc și eu cazuri în viața reală în care persoanele lgbt nu au fost prea ok...


6. Homofobii care fac asta, nu au răspunsuri elaborate și bine puse la punct, așa că aleg sa bage biserica în discuție.


7. Nu prea cred, adică toată chestia asta e o problema hormonală și, copii pur și simplu vad dragoste adevărată. Dar dacă ești gay și ai comportament de tărfă, nu o să ajuți cu nimic pe nimeni


8. Nu e chiar o boală, am spus acest lucru și mai sus... E o dereglare hormonală, chiar daca mai aud persoane care spun că ești bolnav daca faci 0arte din comunitatea lgbt.


9. Da, adică, în general oamenilor le e frica de tot ceea ce înseamnă nou. Și biserica are și ea contribuția ei în povestea aceasta.


10. Nu știu, poate ca e mentalitatea asta învechită care uneori și la cuplurile straight se aplica uneori "nu putem să fum împreună daca nu suntem căsătoriți" bineînțeles aceasta mentalitate venind din partea persoanelor "tradiționale"


11. Da, adică și noi ne iubim și noi vrem sa arătăm asta. Adică avem și noi drepturi, suntem și noi liberi.


12. Nu pkt spune că doar îi susțin, avand in vedere că fac și eu parte dintre ei. Dar, eu spun ca oamenii pot învăța mai multe lucruri de la persoanele care se iubesc decât de la: băieți/bărbați care își bat iubitele/soțiile și tot așa. Nu

LGBT Opinii alternativeWhere stories live. Discover now