INTERVIU CU O PERSOANA ABUZATA

51 0 2
                                    

1.Esti homofob?

2.De ce ai apelat la mine?Cum ai aflat de carte?

3.Crezi ca vor fi violenti?

4.Ii afecteaza acest drept pe straight?

5.Cum sunt ei diferiti de tine?

6. Ei se apara,spun ca sunt nascuti asa. Tu ce crezi?
7. Crezi ca gesturile indecente gen sarut frsncez,sex etc ar trebui facut de oricine oriunde?
8. Crezi ca este o boala?
9. Afecteaza ei societatea?
10. Ce crezi despre legea si modelul American?
11.Heterofobia este ceva ireal, spun membrii lgbt. Tu ce crezi?
12. Opinile tale despre cele 37 de genuri sexuale?
13.Ce crezi despre love is love?
14. Ne poti vorbi despre incident?
15. Ce crezi despre drepturile lor in romania?
16. Despre adoptie ?
17. Ce crezi despre asexuali?
18. Influente sexuale si hartuire?
19. Ura fata de religie ?
20. Ce crezi despre steagurile lgbt, mai nou lgbtq+?

1.Am devenit in urma incidentului.

2.Printr-un capitol de hate facut cartii cat despre de ce. Referendumul va fi in curand, daca nu imi spun povestea acum ,dupa nu va mai valora nimic.

3.Absolut!Dupa ce am patit daca primesc drepturile eu refuz sa ies din casa.

4.Nu, dar nici nu ii ajuta.Nu se pot plange ca o duc rau aici, in Rusia si irak sunt inpuscati.Eu nu vad cum ma va ajuta pe mine dreptul lor, eu nu voi primi nimic, doar voi pierde timp pentru unii care imi vor da in cap pentru ca pot.

5. Psihic. Daca stam sa analizam aceste persoane sunt nascute cu defecte hormonale ce le determina sa fie atrase de acelas sex. Iar aici nu vorbim doar de heteronormalitate. Sunt absolut obsedati de genul lor sexual. Atat de obsedati incat refuza sa faca si altceva. Orientarea sexuala nu reprezinta toata viata lor. Este imposibil ca asta sa fie tot ce iti pasa.Ai interese, hobbyuri etc. Nu exista nici o explicatie legata de obsesia lor exceptand sindromul obsesiv compulsiv.
6. Este ridicol! Unii se nasc fara mainii si ajung sportivi de performanta. Iar tu care te nasti sanatos te porti ca ultimul nebun.

7.Atata ar mai trebui! Sa ne futem ca animalele pe banci! Iar la cata lipsa de educatie pers lgbt dau dovada ma astept. Vezi asta este inca o dovada  ca am dreptate. Conform constutuei deranjarea "linisti publice " fonic si vizual  ducecla amende. Nimeni nu are dreptul sa faca asta daca deranjeaza pe altcineva. Inteleg un sarut dar nu ne lingem ca vacile.
8. Intr un fel da in altul nu.Am mai spus chestia asta. Este o boala, specific o mutatie a hormanilor. Toata lumea are aceste mutatii dar unii mai rau.Chiar si asa nu trebuie sa zbieri ca ultimul nebun ca esti nust ce... Este ceva de bun simpt. Ca nu il au e partea 2.
9. Societatea este facuta din oamenii. Daca ei ataca oamenii diferiti de ei  tu ce crezi? Plus ca nu asa functioneaza o societate. Numai criminali dau in cap. Daca sunt periculosi nu au ce cauta in societate.
10. M-am interesat despre asta  si nu sunt de acord. Homosexuslitatea nu trebuie protejata. Homo nu sunt animale pe cale de disparitie  sau  copii cu dizabilitati. Ei sunt doar plozi perversi in calduri care vor doar sex. Romania are cel mai scazut grad de spitale si centre de ajutor din lune.Este egoism sa te smiorcai ca ultima curva ca nu te poti tine de mana iar cei bolnavi sa taca ca vorbesti tu. Este doar alta dovada de cat de josnici si egoisti sunt. America si canada sunt varza pt ca isi omoara proprii oameni.
11. Absolut! Eu cand am fost maltratat de o lezbaina a fost din pura placere.Alta dovada ca ei sunt periculosi. Refuz sa continui. Alta intrebare?
12. 37 ce? Ultima data cand am verificat erau 35. Hint ca au scos heterosexualitatea si asexualitatea din orientari. Aceasta comunitate este ca rusii isi omoara proprii oameni. Lgbt sunt sexisti.
13. Pedofili si zoofili asta imi spune mie sloganul ala. Daca toata lumea poate iubi pe toata lumea.
14. Eram la Scoala cand o colega  foarte populara a marturisit sentinentele ei fata de mine. Eram prietene de mult timp si iam raspuns ca pur si simplu  nu simpt asta.La finalul orelor de curs ma incuiat in baie si ma batut pana am spart un dinte din gura. Evident ca sa auzit zgomot. Dar ea a mintit cadrele didactice ca eu am atacat o prima. Am fost suspendata de la scoala o saptamana plus ce 22000 roni pe care i-am platit pentru constructia dentara. Din acea zi am urat acea comunitate. Si tot de atunci ma tem ca ei ne vor ucide pe toti.
15. Se va legaliza crima si datul in cap? Din nou de asta eu refuz da ies din casa. Este prea periculos.
16. Deci lu-am niste copii deja traunatizati si ii punem sa fie crescuti de doi gay. Rezultatul: copii ii vad pe tata si tata\ mama si mama si vor sa ii copieze ca asa se dezvolta copiii. Copii sunt niste mini adultii si copiaza si transmit ce fac adultii.Ada se dezvolta viitorul adult. Parintii sunt singurii in care copilul are incredere  deci indiferent ce va spune un psiholig ei tot vor crede ca sa hetero anornal.Iar de aici apare trauna sexuala a copilului.Asta deja e trauma la nivelul psihicului si sexualitatii lor. Daca ei sunt straight dar sunt crescuti  ca sa fi gay e normal iar stright nu. Asta va fi trauna pentru prunc. Plus ca va fi tratat rau la scoala. Dar adoptia asta e doar un pretext. Sa leglizat in 2018 toti stim asta si nimeni nu sa inghesuit si calcat sa adopte. Alta dovada ca sunt mincinosi si falsi.

17. Am mai spus chestia asta. Lgbt ia exclus fiindca nus speshel enouf. Alta dovada ca sunt rasisti.

18. Uitate in jur avem 1000 de copile care poarta trendul lgbt. Neintelesi izolati de societate. Plus chestia cu hetetofobia nu exista. Asta e harturire indirecta. Si maibe chestia cu heteronormalitatea, dupa creierul lor cum ar trebui sa ne purtam?
19. Pretext.E scuza de prosti.Ca toate celelalte motive lgbt. Biserica e un motiv soo 1987. E scuza veche.
20. Am auzit ca avem si noi unul gri .Unul asa urat si gretos ca noi, inputiciunile straight. Nu mai zic nimic. Alta dovada de cat de discriminatori sunt pers lgbt.

LGBT Opinii alternativeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum