Generalizari lgbt

92 0 0
                                    


Deci eram pe la o carte  lgbt  si vad un coment gen " Si ce daca membri lgbt vor ca straight sa moara ? Sunt niste copii si nu stiu ce fac." Fratilor voi confundati crima cu joaca. Nimeni nu trebuie sa doreasca moartea cuiva fie el straight fir el lgbt.Nu este moral ,crestinesc nu zic ca de , lgbt sunt atei.Voi realizati ca daca acesti  "copii" incurajati de UNII  din voi  de pe internet ca este ok sa dea cu trenul peste straight.Oare cand vor creste ce vor face acesti copii?Sunt foarte ingrijorata de faptul ca multii lgbt ( nu toti) incurajeaza si chiar lauda aceste postari publice cu gen dau cu trenul peste tine.Oare de ce aveti voi pretenti de la straight cand nici voi nu sunteti mai prejos?De ce nu aduceti dovezi ca sunteti atacati si apoi invatam copii sa urasca straight?Eu macar aduc screenshoturi luate chiar de pe wattpad cu dovezi de heterofobie exagerata poate chiar minte criminala. La asa ceva un lgbt a zis " este un copil nu stie ce face" dar daca un homofob scria " vreau ca lgbt sa moara calcati de tren" direct el era un jeg si merita sa moara in chinuri dar cand  lgbt o face este libera exprimare si copii care nu stiu ce fac.

 La asa ceva un lgbt a zis " este un copil nu stie ce face" dar daca un homofob scria " vreau ca lgbt sa moara calcati de tren" direct el era un jeg si merita sa moara in chinuri dar cand  lgbt o face este libera exprimare si copii care nu stiu ce...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Sa va spun ceva, din septembrie de cand  sa aprobat legea nu am fazut un lgbt 'calacandu se in picioare sa adopte " asa cum se insinua in 2017 si se plangeau pe net.Multii homofobi ( din cate am vazut eu pe wattpad) va urasc din cauza felului vostru de a vorbi si de a va purta.In acest caz sunteti judecati dupa comportament NU orientare .Mi se pare corect sa judeci un om dupa comportament  si nu dupa sex sau etc.Natura ne aseamana si educatia ne diferentiaza.Vreau sa va potoliti cu incurajatul de ideei criminale fie straight fie lgbt.

Iar cand veti da vreodata de un act homofob pe wattpad etichetatima.






Gluma ironica: Ce a spus un gay dupa ce si-a luat carnetul?Ma duc sa dau cu masina peste cupluri straight.

LGBT Opinii alternativeWhere stories live. Discover now