IV

341 12 8
                                    

Am întrat în secție binedispusa după ce am fost cu Michael sa percheziționam casa lui Nicholas și am găsit o cantitate mare de droguri, din cele mai noi și mai letale chiar, o suma foarte mare de bani și multe bijuterii scumpe. Am analizat niște dosare de jafuri la amanete sau magazine scumpe de bijuterii și am găsit toate bijuteriile furate de la magazinele din Los Angeles, în ultimele 3 luni.

Cu doamna de aseară am terminat. I.am pus în vigoare ordinul de restricție iar fostul soț a primit o amenda frumușică. Acum ma îndrept spre birou pana când cineva se izbește în mine. Ma uit și era Hana. Tipa asta pe care nu o suport de fel. Am fost cele mai bune prietene când eram mai mici dar acum 2 m.a trădat. Iubitul meu și cu ea se întâlneau pe la spatele meu pana când am aflat și am rupt legătură cu ei. Adică asa credeam eu. Hana lucrează aici la secție însă a fost într-un "concediu" micuț de 3 săptămâni și acum s.a reîntors la munca.

- Ești oarba? Ma întreabă ea.

- Mai taci din gura. Spun și întru în biroul meu trântind ușă în spatele meu. Eram într-un fel obosita din cauza a tot ce s.a întâmplat în ultima vreme. Peste 3 săptămâni trebuie sa merg cu echipajele de politie, jandarmi și mascați pentru ai prinde pe cei din clanul The Red Snakes. Am de gând sa îl prind pe acest Dominic Martinez cu mana mea.

  M.am așezat la birou și m.am lăsat umpic pe spate. Eram extenuata însă aveam noroc ca azi nu mai aveam treaba și puteam pleca acasă pentru a ma odihni pentru ziua de mâine. Am vrut sa ma ridic dar telefonul a început sa îmi sune. Era tata.

Apel început

- Alo tata?

- Bună fata mea ce faci?

- Bine ma pregăteam sa plec acasă tu?

- Mbine dar nici nu prea.

- Si care e motivul apelului?

- Păi mama ta vrea sa pună divorț pentru Saul. Spune tata stins.

- Ce panarama. Spun și dau cu pumnul în masa. Ești bine? Îl întreb eu pe tata fiindcă știu cât de mult o iubea pe mama.

- Da da. Vroiam doar sa te anunț ca să nu afli de la străini. Vii diseară pe la mine? Ma simt cam singur de când mama ta sta cu Saul.

- Normal ca vin tata. O sa vin pe la 20.00 pe la tine. Ma duc umpic pe acasă și apoi la sala de box. Ultimele doua zile mi.au făcut mulți nervi și ma duc sa mii descarc. Vorbim diseară! Te iubesc!

- Bine fata mea. Și eu te iubesc!

Apel încheiat

Am pus telefonul pe birou și m.am întins înapoi pe spate. Am de gând sa ma duc acasă sa ma schimb și sa plec la sala de box. Nu am mai fost de mult acolo și în plus în câteva zile voi avea un meci nou.

  Am plecat din birou spre partea secției unde se aflau mai multe birouri dar care nu erau despărțite de pereți cum este al meu.

Am mers acolo în căutarea lui Mark dar am găsit alt ceva. Sau mai bine zis pe cineva. Erau Hana și Damian care aproape și.o trăgeau pe biroul Hanei. Mi.am pus mâinile în san după care am tușit.

- Luați-vă o cameră! Zic eu și bat din piciorul drept într-un ritm alert. Unde e Mark?

- Nustiu acum pleacă de aici! Spune Hana și se reîntoarce la Damian.

- Alt ceva inafara de sa va futeti nu știți. Spun și plec din secție și urc în mașina mea. Pe drum l.am sunat pe Mark și i.am zis sa aibă grija ca totul sa fie gata pentru ambuscada de peste 3 săptămâni.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 30, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Damian -Tattooed Guy Where stories live. Discover now