I

500 13 0
                                    


Eram la lucru, fumam o țigară pe o banca din fata clădirii pana când iese Mark afara și îmi spune.

- Loren avem niște tipi aici care au cam fost acuzați de ceva trafic de droguri sau nustiu. Mi.a fost prea lene sa ascult ce zicea Alex.

- Ce idiot ești Mark. Trebuie sa rezolv mereu în urma ta. Spun și mai trag odată din țigară și o arunc jos apoi o strivesc cu piciorul. Am întrat în clădire și l.am urmat pe Mark pana la biroul meu unde m.a lăsat singura. Apropo lucrez ca polițist / detectiv de la vârsta de 16 ani iar eu acum am 19 ani. Desigur credeți ca ar fi imposibil sa fiu polițistă de la 16 ani dar am întrat pe "pile" ca să zic asa. Bunicul meu a lucrat aici și am reușit sa întru datorita lui. Acum el zace la 3 metri sub pământ după un atac terorist în care a fost împușcat în cap.

Am întrat în biroul meu și acolo am găsit doi băieți în vârstă de vreo 20 și ceva de ani. Unul din ei era tatuat și arata al naibii de bine, sexy pot zice. Cu bratele și spatele musculos și picioarele musculoase ascunse de o pereche de blugi negri rupți și mulați pe coapse cu un tricou ce ii scitea în evidenta spatele și pieptul bine lucrat. Celalalt arata și el bine dar nu ca băiatul tatuat.

Stai Loren. La ce dracu te gândești aici ma rog? Ești la serviciu unde trebuie sa fii polițistă rea și dura care nu pleacă urechea la vorbele nimănui. Mi.am dat doua palme mintale și am revenit pe pământ. Am închis ușă cu un zgomot destul de puternic, mai bine zis am trântit.o în urma mea în sictir și m.am așezat pe scaunul biroului mei în fata celor doi băieți. Acum puteam sa ii analizez și din fata. Tipul tatuat avea doua piercing uri în nas, tatuaje pe gat care urcat pana la baza tâmplelor, piept lucrat și bine scos în evidenta, ochi cenușii ce îți pătrundeau sufletul, parul brunet dat pe spate, tuns scurt pe părți iar lung pe mijloc dar nu exagerat de lung și o expresie furioasa pot zice. Când m-am așezat pe scaun și.a relaxat puțin mușchii. Sigur se gândea sa îmi facă doua vrăji și o sa scape. Pe dracu! Nu sunt eu vreo curva cum ar crede el. Celalalt baiat era brunet, ochi căprui și înalt, nu foarte musculos dar arata și el bine. Părea umpic încordat. Credea sărăcuțul ca o sa înfunde pușcăria. Mai vedem noi. Poate o sa ii las liberi... Poate nu. Depinde de ce vor scoate ei pe gura.

- Numele voastre va rog. Spun și iau niște formulare pentru a le completa. Atâtea rapoarte ca îmi vine sa le dau foc.

- Daniel White. Spune băiatul cu ochi căprui.

- Aham... Zic și notez pe raport. Iar tu? Spun și ma uit la el.

- Pfff... Damian. Spune de parca îl durea în fund. Dacă ma enervează fac ce fac și infunda pușcăria sub acuzațiile spuse de Mark.

- Mai bine nu mai faci pe băiatu dur și îți spui numele complet altfel fac ce fac și tw trezești cu un an sau doi de pușcărie. Asa ca vezi ce faci. Spun și ma uit dur la el care acum avea o fata socata de parca îmi zicea "ce face păpușă?".

- Damian Smith. Spune el nervos.

- De ce sunteți acuzați ma rog? Întreb eu și ma ridic de pe scaun învârtindu-ma în jurul lor.

- Hmm... Un imbecil ne.a acuzat de trafic de droguri când noi doar am cumpărat pentru un prieten niște joint-uri amărâte. Spune Daniel.

- De ce a făcut asta mai exact? Întreb și ma rezem cu fundul de birou, având mâinile în buzunar și stand în fata lor privind spre cei doi pentru a-mi da seama dacă mint sau nu. Deocamdată pare ca sunt curați.

- Fiindcă prostul de lângă mine i-o tras-o iubitei lui și tipul s.a enervat. Am pufnit în ras când am auzit motivul. Ce idioțenii.

- Ce vrei sa fac dacă tipa umbla în limba după mine. I.am tras-o la cererea ei și am plecat. Spune acel Damian simplu și rece. Ce nesimțit.

Damian -Tattooed Guy Where stories live. Discover now