II

329 8 1
                                    

- Maya Smith. Îmi zise ea. Când am auzit m.am gândit direct la băiatul tatuat, Damian.

- Ești cumva ruda cu Damian Smith? Întreb eu în timp ce pornesc mașină și ma îndrept spre secție.

- Da. Este verișorul meu. Mamele noastre sunt surori.

- Am înțeles. Acum mergem la secția ca să îmi dai niște declarații pentru ca acel gunoi sa înfunde pușcăria. Urasc violatorii. I.as omorî pe toți. Spun și calc accelerația din cauza nervilor.

Maya nu mai spune nimic și ajungem la secție. Întram și acolo îl vad pe acel jeg stand pe scaun râzând.

- Băieți duceți.l în carceră. Este umpic cam beat pentru a da declarații. Ii voi lua mâine mărturia acestui jeg pana atunci aflați numele lui și sa vedeți dosarul lui, dacă are sau nu antecedente. Eu ma duc sa ii iau mărturie domnișoarei Smith și după o voi duce personal acasă. Ați înțeles?

- Da sa trăiți! Spun toți colegii mei. Erau cam speriați de mine când se întâmplă ceva de genul. Si ei știu ca urasc oamenii care violează și de asta sunt atât de serioși în momente de genul.

Am întrat în biroul meu și i.am luat declarație fetei. Se pare ca tipul a mai încercat de câteva ori sa o violeze, a urmărit-o și a amenințat-o ca o omoară, ia făcut poze în diferite ipostaze și în diferite momente ale zilei. Se pare ca tipul e un stalker în adevăratul sens al cuvântului. Un obsedat sexual. Pentru asta am eu grija sa între câțiva ani, dacă va avea antecedente pot face sa între și mai mulți ani, mult mai bine.

- Acum Maya haide sa iti dezinfectează rana de la buza și cea de la mana. Avea o buza sparta deoarece jegul ia dat un pumn fiindcă se opunea iar la mana, când a izbit.o pe jos a dat cu mana într-un ciob de sticla.

După ce am dezinfectat rana i.am pus un plasture la mana și i.am cerut adresa pentru a o conduce acasă. Am mers în jur de 20 de minute și am ajuns la o casa mare, de un alb imaculat cu o gradina verde, plina cu trandafiri de toate culorile.

- Am ajuns. Ii spun eu fetei și ne dam jos. Am mers împreună pana la usa unde i.am zis. Trebuie sa vorbesc cu părinții tăi sau cu unul din ei măcar.

- Bine. Cred ca este mama acasă împreună cu mătușa mea. După ce fata și.a terminat propoziția ușă a fost deschisa de... Damian? Nici aici nu scap de el?

- Doamne Maya ce ai pățit? Spune când ii vede buza soarta Mayei, mana bandajata și hainele murdare și rupte.

- Haideți sa discutam în casa. Trebuie sa vorbesc serios cu părinții Mayei. Spun și Damian ne poftește în casa. Pe canapea era cele doau doamne, cred ca mama lui Damian și mama Mayei.

-Cine a venit Damian? Întreabă o doamna bruneta cu parul scurt și ochii albaștri. Când m.a văzut pe mine în uniforma mea albastra apoi pe Maya a sărit ca arsa de pe canapea la fel și cealaltă doamna, bruneta cu ochii verzi.

- Bună seara! Ma numesc Wilson Loren da la secția de politie numărul 2. Spun și le arat insigna mea.

- Ce s.a întâmplat doamna Wilson? Ma întreabă doamna cu ochi albaștri.

- Va rog sa îmi spune Loren. Haideți sa ne așezăm și va voi povesti pe larg ce s.a întâmplat. Femeile au cuviințat din cap și s.au așezat pe canapea iar eu pe un fotoliu și în fata mea s.a așezat Damian care ma privea insistent.

- Deci ce s.a întâmplat? Întreabă Damian.

- Cine este tutorele legal al Mayei? Întreb eu și ma uit la cele doua mame.

- Eu. Spune Doamna cu ochi verzi. Ana Smith. Ea este ma alui Damian, Elena Smith.

- Am înțeles. Doamna Ana, fiica dumneavoastră a fost la un pas sa fie violata. Spun iar femeile rămân scoate iar Damian clocote de nervi. Am ajuns la timp pentru a opri ceea ce era sa facă acel om care nu era prea lucid. L.am prins și l.am dus la secția de politie unde este închis în carcera pana când va reveni în simțiri. I.am luat declarații Mayei și am aflat ca acest tip o urmarea de mai mult timp, 3 luni mai exact. Un adevărat stalker și un obsedat sexual. Va amenințe fiica cu moartea iar ea nu a putut sa va spună fiindcă risca sa fie omorâtă sau chiar dumneavoastră sa pățiți ceva. O sa am personal grija ca acest om sa înfunde pușcăria, urăsc violatorii și nu am de gând sa ii las liberi. Maine ii voi lua declarații infractorului și va voi anunța și pe dumneavoastră ce sentința ca primi. Și pentru orice eventualitate ca sfătuiesc ca pana atunci când el va întra la închisoare, Maya sa aibă grija pe unde umbla și pentru autoapărare ia asta. Spun și ii întind un electroșoc. Când cineva vrea sa îți faca ceva pornește electroșocul si poziționează.l undeva la abdomen. Sa îl ții mereu la tine și sa ai grija cum îl folosești.

Damian -Tattooed Guy Where stories live. Discover now