Ahmed på stan Part 1

94 8 10
                                    

Hej mina kära fans!
Förlåt att jag inte uppdaterat så mycket på sistone men jag har varit lite upptagen, med att sova hehe men här kommer ett nytt kapitel så varsågod mina vänner :)

XOXO Ahmed

Förra helgen var jag på stan och shoppade med mamma, pappa, Karahem, Rhabis, Ibrahim och mina tre andra kusiner som jag inte kan namnet på. Eftersom att vi bor i förorten så behövde vi bara ta tunnelbanan och så är vi framme på 5 minuter. När vi väntade på tåget klockan 06.30 på morgonen blev Rhabis attackerad av en flock med duvor på perrongen. Då fick mamma jaga iväg dem med den nyaste upplagan av Aftonbladet samtidigt som hon skrek: "RHABÄS FÖR Ä HÄLVETE, SLÄTA HÄFF DÄVÄR!" Översättning: "Rhabis för i helvete, sluta haffa duvor!"

När vi väl satt i tunnelbanetåget sa(skrek) pappa: "AHMIIIIIIID, DUSCHADE DU IMORSE?!" (notera att klockan var 06.40) då svarade jag att jag hade duschat "imorse" med andra ord cirka 04.45. Karahem skrek att jag tog slut på all parfym igen, men det får de fan tåla om de vill att jag ska duscha. Sen kastade Karahem ett äpple i huvudet på någon och gick å satte sig hos någon random människa.
När vi kom fram gick vi direkt mot donken aka McDonals och käkade frukost (klockan var då runt 7).

Karahem snatta alla ballongerna så alla ungar började gråta och Rhabis me. Mamma tog då sin läsk och kastade den i Rhabis ansikte för han är en riktigt tråkig turk. Pappa fick ta med honom till toa och tvätta bort det medans mamma fick en böter av polisen.

Efter detta fin fina besök på Donken drog vi till H&M för att handla kläder till mig för Rhabis gillar aldrig mina kläder så han tänkte hitta nya till mig, men ofc fick jag betal. Medans jag och Rhabis valde kläder så va Karahem självklart tvungen att förstöra dagen så hon tog en sko och kastade den imot kassorna där en arg tant ( 50+ med grått hår) stod och hon fick den i huvudet. Notera också att detta är andtra gången idag som Karahem kastat något. Sedan släppte turk tanten sina saker och Karahem sprang iväg med tanten hack i hälzzen.

Ahmed Tha StoryDär berättelser lever. Upptäck nu