Biomaraton?

242 12 10
                                    

Kära dagbok, idag var vi på bio... Biomaraton, med mamma, Rhabis, Karahem, ett av mammas hundra syskon som heter Synthia(min moster) och Ibrahim. Synthia är alltså Ibrahims mamma. Min pappa och Ibrahims pappa ville inte vara med så de vandrade runt i Stockholm och köpde "saker som behövs". "Saker som behövs" innebär rent ut sagt skit, till exempel en sån där robotgräsklippare som de gör reklam för på tv... Vi har inte ens en tomt att klippa gräs på för vi bor i en lägenhet. Men detta stoppade inte pappa från att köpa en för det var ju tydligen ett så bra pris där borta på Elgiganten.

Hur som helst, först såg vi den nyaste filmen av Apornas planet(vet inte hur många det finns och vad de andra heter). Till den filmen åt jag vanliga popcorn och drack coca cola, typ en bioklassiker. Filmen var väldigt bra men jag tror nog att Ibrahim var den som gillade filmen mest. Det var en väldigt lyckad bioupplevelse för i vanliga fall brukar det vara kaos på hög nivå!

Sen kollade vi på 22 Jump Street, som kanske inte är den bästa filmen för en 10 årig unge vid namn Karahem. Hon fattade ingenting och satt å var uttråkad den större delen av filmen. Mitt under filmen blev hon kissnödig och då sa jag att hon skulle försöka hålla sig tills filmen var slut. Till slut så blev mamma tvungen att dra med sig henne till "damrummet" som hon kallar det... Vi satt längst upp så det blev lite problematiskt att komma ner. Karahem var fortfarande uttråkad när hon kom tillbaka och om något stör Karahem så måste det drabba alla, det inkluderar alla i hela biografen. Så ungen satt där och klagade och skrek på allt. Jag minns att hon skrek "DUMMA FETTO VARFÖR BLEV INTE DU SKJUTEN ISTÄLLET!?!?" när Jenko blev skjuten i armen. Alla i hela biosalongen vände sig om och stirrade på Karahem och då pekade skitungen på mig och sa "Dumma Ahmed, så får man inte säga till fettot". Karahem är en väldigt taskig unge... Alltså hon dömmer folk och kallar dem för elaka saker typ hela tiden! Detta var kanske inte en lika kul upplevelse men jag tyckte att den här filmen var bättre.

När klockan var runt 15 så gick nästa film: Pettson och Findus - Roligheter. Den filmen såg vi endast för Karahems skull. Hon var så sur och grinig under de första filmerna, men nu sken hon upp som en solstråle och var jättenöjd... Karahem är tio men man skulle kunna tro att hon är fem. Fast jag och Ibrahim tyckte också att det var rätt kul för vi hade tryckt i oss 7 påsar Sura Vinegum och 5 påsar Sura Bilar. Vi blev lite höga på socker måste jag säga... Egentligen ska man ju stänga av sina mobiler, men det gjorde inte vi så vi satt och tog typ hundra bilder på Rhabis som raggade på en tjej. Det var skitkul ända tills han märkte oss och hotade oss med tofflan. Sen fottade vi endast fem bilder på Karahem för hon satt och var helt förstelnad framför bioduken. Vi fottade också mamma som satt och klagade på allt och snälla Synthia som satt och glatt lyssnade på mammas tjat. Fast det var inte kul, så vi började ta Selfies istället och jag måste säga att jag är proffs på det.

I biografen så satt det typ bara småbarn med sina föräldrar. På vägen ut så glodde ungarna på oss som att vi var spöken. En av ungarna sa till och med " Mamma får sånna som dem verkligen komma in här?". Vi är ju inte direkt ett gäng terrorister men bara för att vi var äldre än dem så trodde dem väl det.

Sist såg vi "The Fault In Our Stars". Den var faktiskt jättebra! Fast alla satt typ och grät, utom mig och Karahem. Alltså man blev ju rörd men jag började åtminsstånde inte gråta som Rhabis(+hans nya flickvän), Mamma, Synthia och till och med Ibrahim! Som vanligt så förstod Karahem inget, så jag lånade ut min mobil till henne. Hon skulle nog trivas bättre med mupparna som kallas pappa och Nebil. Nebil(Ibrahims pappa) typ älskar Karahem och kallar henne alltid för lilla prinsessan. Det är Karahem jättestolt över så hon tvingar alla i sin klass att kalla henne för det.

När filmen var slut så åkte vi tunnelbana tillbaka hem igen. Hela vägen hem satt Rhabis och Snapchatade bilder på sig själv till sin flickvän... Vi satt och snapchatade bilder på Rhabis som poserade framför sin egna mobil. Han märkte inte att vi fottade honom ändå tills han gick in och kollade på "My story"(ni som har snapchat vet hur det funkar) och såg alla bilder 37 bilder som vi hade tagit. Han blev skitarg och sa att han skulle hälla senap i mitt hår när jag sover.

Nu är jag trött och ska sova i garderoben eftersom att Rhabis skulle hälla senap i mitt hår. Jag gömmer mig alltid där. Inte ens Karahem, som stalkar en 24/7 vet det!

God Natt!
Ahmed

Ahmed Tha StoryWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu