Att bada med hela släkten

334 13 5
                                    

Idag fick någon släkting för sig att åka och bada... Och att ta med sig hela släkten, utom dem som bor i Afghanistan. Jag måste bara säga att det var en hemsk idé.

Vi åkte iväg till utomhusbadet som vi skulle vara på och kaoset började redan i bilen. Karahem hade lyckats få med sig någon form av alkohol som mamma försökte ta ifrån henne, men det var helt hopplöst för Karahem skrek "NEJ DET ÄR MIN SAAAAAAFT!" Rhabis satt med sin telefon och var helt hopplös att ens försöka få kontakt med. Själv satt jag och lyssnade på radion men det var också hopplöst för så fort det kom någon låt som pappa inte gillade så böt han samtidigt som han mumlade "Jävla svenne skitmusik..."

När vi kom fram så var det världens folkmassa. Tre fjärdedelar var på något sett släkt med mig och en fjärdedel bestod av endast mina kusiner för jag har så jävla många. Min kusin Ibrahim var såklart där och när han fick syn på oss skrek han att vi skulle pallra oss ditåt. Ibrahim är en av de få kusiner som jag har en nära relation till. Han är lika gammal som mig och gillar fotboll, men som ni redan vet så gillar jag ju inte fotboll. Han brukar tvinga mig att spela med honom(och resten av släkten) fast det brukar inte gå så bra. Ni vet ju hur det gick förra gången

Flashback från förra gången: Sen Tyckte Min Kusin Ibrahim Att Vi Skulle Spela Fotboll På Gräset Nedanför Stället Vi Hyrt. Så Vi Gick Dit Och Bildade 34 Lag Med 12 Personer I Varje Och Skapade "Ylsvod Cup". Och Mitt Lag (Nr 27) Kom Till Final Och Det Var 2 Min kvar Och Jag Skulle Skjuta Men Precis Då Kommer En Jävla Fiskmås Som På Bet365 Reklamen Och Jag Skjuter Den Och Missar Mål.
Alla Slog Ner Mig Och jag Sprang Gråtandes Hem Men Jag Stannade För En Mjukglass För Dem är Ju Sååå Gooda.
Och Sen Kom Alla Hem Och Då Dansade Vi Till Shakira Och Sen Gick Vi Och La Oss Kl 4:52.

Det var en hemsk dag.
Vi gick och satte oss hos dem och självklart så var mormor Bubu där och bjöd oss på sitt pisssmakande specialbakade bröd. Hon hade som vanligt med sig sina ankor, som hade kopell på sig eller rep som vi kallar det i Afghanistan. Jag satt där med Rhabis, Karahem, Ibrahim och sju kusiner till. Vi åt äpplen och det gick åt mer tandpetare än vad det gick åt äpplen. Då blev mamma arg och slog mig med tofflan, dock slog hon inte bara mig utan även Karahem, Rhabis och Ibrahim... Det kändes bra att inte vara ensam med att bli slagen med tofflan den här gången.

Sedan gick vi och badade i den djupaste poolen som hade hopptorn, klätterväg osv. Karahem sprang upp för trappan till det högsta hopptornet, som var runt 3 meter högt. Hon ställde sig tillräckligt långt ut för att vi skulle kunna se henne(hon är väldigt liten ska ni veta) och skrek: KOLLA NU AHMED, JAG SKA HOPPA!! Hon hoppade och det gick ju rätt bra ändå. Sen kom hon upp till oss och var mallig och sa: Asså Ahmed, jag kan göra 9 volter från 1 meters höjd! Hon sprang till det lågaste hopptornet och vi såg hur hon tog sats. Sedan hoppade hon och gjorde världens magplask. Karahem sprang gråtandes tillbaka till filten och då blev vi tvungna att åka hem för att Karahem är så jäkla klen.

Klockan var då runt fem så vi köpte kebab på vägen hem, eller chebab som vi invandrare utalar det. Pappa brukar kalla mig och Rhabis för chebabhjärna. Alltså, mamma slår oss med tofflan och pappa kallar oss för chebabhjärna, finns det ens några "bättre" föräldrar än våra? När vi gick in och beställde kallade pappa oss självklart för chebabhjärnor bara för att vi hellre ville ha pizza än kebab. Det slutade med att pappa beställde åt oss... Han var åtmindstånde så generös att vi fick en varsin kebabpizza. Sedan åkte vi hem och åt.

Efter det hände det inget speciellt så detta var allt för mig!
XOXO Ahmed

Ahmed Tha StoryWhere stories live. Discover now