Vill vill ni att jag ska skriva?

177 12 26
                                    

Hej igen!

Nu är det dags för en liten uppdatering igen *applåder👏*. Jag uppdaterar ganska dåligt och det är för att jag försöker njuta av den älskade sommaren så länge jag kan, eftersom att skolan börjar snart. Det är hemskt att gå tillbaka till skolan när man haft ett så bra sommarlov. Jag börjar den 18 augusti, vilket är hemskt för det är bara några dagar kvar och jag vill bara GRÅTA! Okej, där kanske jag tog i lite, men jag vill inte börja i skolan igen. Föresten när börjar ni i skolan, eller har nån av er redan börjat kanske? Aamen, det är bara att kommentera, vad som helst om du så känner för det! Just nu regnar det typ lite eller jag vet inte ens om det gör det längre... Det har typ varit världens oväder(love it) i flera dagar, kanske till och med veckor! Ena dagen så åskar det och nästa dag är det så varmt att man längtar till vintern! En sak som är lite speciell med mig är att jag älskar regn, speciellt på sommaren! Alltså sol är ju också trevligt men jaja!

Hur som helst, över till det "viktiga"! Jag undrar vad ni skulle vilja läsa om, typ mer om mitt liv eller kanske något så enkelt som ett kapitell där jag skriver lite om mig själv. Det är bara att kommentera på det med! ;). Det är jättekul när ni kommenterar(och klickar på vote öff köööööörs) så jag svarar på nästan alla era kommentarer! Det slog mig just att ni kanske vill ha en till novell eller kanske att jag ger någon en shoutout typ. Isånnafall finns det några personer som är värda det ;). Ge mig idééééér!!!

Detta var nog en ganska tråkig uppdatering, men sånna behövs ibland<3

Haha, en del tycker jag är awkward när jag skriver hjärtan och sånt som typ fjortisar skulle göra, men så är jag så DEAL WITH IT!😘

God natt nu mina ankor, så ses vi någon annan gång!

Kramar från er Ahmed😉

Ahmed Tha StoryDär berättelser lever. Upptäck nu