Första skoldagen

203 15 7
                                    

Som ni vet så började skolan för några veckor sen och det är ju hemskt, men det värsta av allt var att Rhabis och Karahem började tre dagar efter mig! Så dom mobbade mig för det... I tre hela dagar gick dom omkring och slappade medans jag pluggade ihjäl mig. Iallafall, jag hade tänkt att berätta lite om första dagen.

Dagen började med att jag vaknade(självklart...) av Karahems nya papegoja som heter Gojjan, vilket jag tycker är ett hemskt fult namn! Gojjan hatar mig och har redan attackerat mig sju gånger. Hon fick den där jäkla papegojan en vecka innan skolan började(den 11 augusti?). Den är ju helt värdelös för den sitter bara i sin bur och låter hela tiden och dessutom så vägrar den göra något annat än det och att äta. Fast det värsta av allt är att den älskar att lyssna på Shakira.... Karahem älskar också Shakira så hon brukar sätta på någon Shakira låt på högsta volym när jag pluggar, då blir jag döv och skriker resten av dagen eftersom att jag inte vet hur högt jag pratar...

Iallafall... Efter att jag klätt på mig så gick jag till köket och kände som vanligt den hemska lukten av mammas brända frukost. Jag hade rätt lång tid på mig så jag läste tidningen, för att det är ju tydligen moget att göra sånt. Jag läste några sidor och sen kom jag fram till en sida där det stod om det här Ebolautbrottet... Efter att jag läst vartenda ord så blev jag rädd och kastade tidningen på Rhabis som satt mittemot och åt flingor med mjölk. Skålen välte över hela honom och det skvätte mjölk i ansiktet på honom. Efter att jag gjort allt som där man gör på morgonen så började jag gå mot min nya skola. Jag var tvungen att byta eftersom att min gamla skulle stängas. Ingen sa speciellt mycket första dagen förutom jag och Ibrahim som av någon anledning hamnade i samma klass. Engelskaläraren verkar inte tycka om honom speciellt mycket... På något sett så blev jag påmind av den där sjukdomen Ebola och blev skiträdd för resten av dagen. Ingen fick röra mig eller prata med mig... Jag blev nog inte så omtyckt när jag smällde till folk med en ihoprullad tidningen när de pratade med mig. Ibrahim fick totalt 47 slag med tidningen... Det hände inte så mycket sen.

När jag kom hem möttes jag åter igen av lukten av bränd mat och Rhabis som ringde brandkåren som vanligt. Den här gången hade Karahem lekt lite i köket och lämnat plast på spisen, vilket gjorde att plasten smälte och typ började brinna lite smått... Jag har inte så mycket mer att säga idag, men jag kände att en uppdatering behövdes.

Kommentera gärna vad jag ska berätta om i nästa kapitel.

Hejdåå!

Ahmed Tha StoryWhere stories live. Discover now