Cenk'le Yüzleşme

2.5K 208 25
                                    

Merhaba Canlarım;
Yeni bölümle buradayım. Allah izin verirse 05 Temmuz 2019'da tatil için Yurt dışına çıkıyorum. Dönüşte görüşürüz hakkınızı helal edin. Kendinize iyi bakın kocaman öptüm...


Bu arada Sosyal medya hesaplarımdan beni takip etmek isterseniz,
İnstagram: birtutamcilek veya askiariyorumcom
Twitter : cilek978

Ve Çilek kızın bloğu
http://birtutamcilek.blogspot.com.tr/

Ela'dan

Yazdıklarımı okuduktan sonra gönder tuşuna basıp, sayfadan çıktım ve bilgisayarı kapatıp bizim kızların yanına mutfağa giderken kapı çaldı. Ne olur ne olmaz diye gözetleme deliğinden baktığımda Cenk'i görüp derin bir nefes alarak kapıyı açtım. "Antrenman erken bitmiş." Dediğimde Cenk'in çatık kaşlarına inat bizim kızların kıkırtısını duydum...

Cenk'in cevabı ile kızlar yudumladıkları çayı püskürttü. "Elacığım, Esinciğimin dediği gibi sabaha kadar sana beş orgazm yaşatmak için geldim." Duyduklarımla ben kıpkırmızı olmuştum.

"Ne diyorsun be manyak."

Cebindeki telefonu çıkardı ve şifreyi girip ekranı bana çevirdi. 5 dakika önceki yaptığım yazışmalar gözümün önündeydi. "Manyak!" diye bağırdım.

"Kız bağırma. Apartmanı başımıza toplayacaksın, geç içeri."

"Kuzen ne diyorsun be? Evdeki hatunu ne yaptın?"

"Sana ne, ne yaptıysam yaptım, hesap mı vereceğim? Ben çok açım menüde ne var?"

Ben ağzım açık, gözlerim pörtlemiş bir halde kapı ağzında kalp krizi geçirmek üzere kalakalmışken bunlar ne konuşuyordu.

"Cenk hayırdır, burayı 24 saat açık çorbacı sandın herhalde."

"Sen yapma bari Alev. Vallahi hatunla açlıktan öldük Buket senin yemeklerden hep övgüyle bahsediyor, ben de dışarıdan sipariş vermeyelim dedim. Hem sen kıyıp antrenman arkadaşını aç bırakmazsın. Ayrıca o mesajın hesabını sormayacağımı mı sandınız."

Cenk makineli tüfek gibi seriye bağlamış konuşuyor ben ve Buket ağzı açık ayran budalaları gibi birbirimize bakıyorduk.

Alev tabii ki bu lafları Cenk'e yedirirdi.

"Cenk sen salona, Minik ve Buket siz dondurucudan bir şeyler çıkarın ben geliyorum." Dediğinde duyduğum sözler aklıma geldi. "Sakın bana bir daha minik deme." diye çığlık atıp Cenk'in kasıklarına baktım. Kızlar benim baktığım noktaya bakıp kahkaha attığında Cenk "O kadar da minik değil." dedi.

Allah'ım biri her ufak, minik, küçük gibi sıfatlar kullandığında aklıma Cenk'in pipisi gelecek... Bu bir kâbus olmalı.

Biz Buket ile buzluktan çıkardığımız börekleri fırına atarken Alev içerden "4 tane de içli köfte kızartın." Diye bağırdı.

Buket'le aynı anda "İçli köfte mi?" deyip dondurucunun derinliklerine yol aldık. Bu kız hangi ara bunları yapıyor diye de kendi aramızda konuştuk. Oysa ki uyumak dışında hep bir aradaydık.

İçli köfteleri bulunca Buket'le birbirimize bakıp bir ağızdan "Ben de iki tane yerim." diye bağırdık.

Biz börekleri, içli köfteleri, doğradığımız domates salatalık ve yıkadığımız meyveleri servise hazır hale getirdiğimizde Alev ve Cenk mutfağa girdi.

Cenk kendimize hazırladıklarımızı görünce "Kızlar az yiyin, yoksa bu kurban tosun diye sizi keserler." Dediğinde Buket'le ilk lokmalarımız boğazımıza dizilmiş elimizdekileri tabaklara geri bırakmıştık.

www.askiariyorum.comHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin