Ela'nın İntikamı...

7.9K 657 513
                                    

Merhaba,

Yine ben çok pis gaza geldim uzun bir bölüm yazıp yayınlıyorum... Keyifle okuyun. Bol yorum ve yıldızla mutlu edin beni... 

Seviliyorsunuz... 


"Elaaaa... Elaaaa. Sana şu kapıyı aç diyorum"

"Çağrı hemen defolup gitmezsen polisi arıyorum."

"Ulan küçük fahişe fındık kadar beyninle ne yaptığını sanıyorsun... Hemen aç şu kapıyı."

"Ağzını topla çağrı ben senin gibi koyundan koyuna gezmiyorum... Sen adi, şerefsiz bir dolandırıcısın. Dua et seni polise vermiyorum."

"Evet bakiresin. Ama hırsızsın kızım... Ulan annemin hesabından 8000,00TL çekmek ne demek? "

"Bak Çağrı bu zamana kadar ağzımdan tek kötü söz duymadın ama şimdi duy sen hayatım boyunca görüp görebileceğim en büyük orospu çocuğusun. Ayrıca o 6000,00TL üç aydır benim maaşımdan kesilip senin ananın hesabına yatan para. Mesailere yol harcırahlarımda başımın gözümün sadakası olsun."

"Lan sürtük o 2000,00TL ne o zaman?"

Ela derin bir nefes alıp, "Senden annene doğum günü hediyesi... Espar Otel'de kral dairesi konaklama ve spa masrafı," diyerek kahkaha attı.

"Lan aç şu kapıyı senin ecdadını s*kecem" diyen Çağrı burnundan soluyordu.

"Alo, iyi akşamlar memur bey eski nişanlım evi bastı kapıyı kıracak lütfen acil yardım gönderin."

"Ela kapat lan o telefonu seni öldüreceğim."

"Duyuyorsunuz sesleri memur bey adresi veriyorum."

"Gelin lan anca bu orospunun leşini bulursunuz," diyen Çağrıya.

Oldukça kibar bir şekilde "Beyefendi biraz sakin olur musunuz?" Diye seslenen uzun bacaklı, sarı saçlı, mini etekli ateş parçası kadını tepeden tırnağa süzen Çağrı, "Şu karıyı geberteyim seninle ilgileneceğim." Dedi

"Pardon anlamadım?"

"Şu kapının arkasındaki kadını halledeyim sonra seninle ateşli saatler," dedikten sonra göz kırpan Çağrı," şimdi anladın mı?"

"Bence ben senin kapının arkasındaki hatuna ayıracağın süreyi kıskanırım," diyerek önce ayakkabılarını çıkarıp köşeye koydu. Çağrı'nın ve tırabzandan olayı izleyen apartman sakinlerinin şakın bakışları arasında elindeki çantaları ve poşetleri de ayakkabısının yanına koydu. Tam ceketini çıkaracakken Çağrı'nın pis bir sırıtışla, "O kadar mı azdın bari içeriye geçseydik," dedi. Sözlerine önce bir gülümseme ardından burnunun ortasına yediği yumruk ile hazırlıksız yakalanan Çağrı arkasındaki kapıya çarptı. Daha kendisini toparlayamadan yakasından tutan seksi bacak dizi ile tam bacak arasına sert bir tekme geçirip, "Yok paşam böyle herkesin içinde olsun ki bir daha senin gibi şerefsizler kadınların kapısına dayanamasın," diyerek iki büklüm Çağrı'yı bir halı gibi yandaki boş duvara fırlattı.

Tırabzanlardaki kadınlı erkekli grubun " bravo," "helal sana," "aferin" gibi sözlerini umursamayıp, Çağrı'nın suratına bir yumruk daha geçirdi. Çağrı daha fazla dayak yiyeceğini anladığında kendini toparlayıp iki adımda merdivenlere ulaştı. Merdivenleri inerken, "İkinizi de s*kecem kızım," diye çığlık atarak dışarı çıktı. Dışarıda Buket'in ona hazırladığı sürprizden habersiz...

*********

Kapının ardında duyduklarına rağmen korkan Ela transa girmiş gibiydi. Buket'e, Çağrı'ya yaptıklarını mesaj attıktan sonra Buket benimde o adiye sürprizim olacak bana ev adresini mesaj at demişti. İçindeki korkuya rağmen adresini Buket'e bildiren Ela daha sonra Buket'e ulaşamamıştı. Polisi aramak yerine Buket'i aramış ama karşısındaki telesekreter ile polis gibi konuşması bile Çağrı'yı korkutmamıştı. Ela bunları düşünürken çalan kapı zili ile önce ufak bir çığlık atmış ardından, "Çağrı defol buradan polis birazdan gelecek," demişti.

www.askiariyorum.comWhere stories live. Discover now