Üye Oluyorum

4.7K 379 249
                                    

Buket'ten;

Whatsapp Kadın Gücü Grubu

Üyeler,
Alev

Buket
Ela

"Ay kızlar kadının bütün gece öve öve bitiremediği Beyin Cerrahı oğlu tam bir kadın düşmanı çıktı"

"Ne övmesi, ne Beyin Cerrahı Buket?"

"Ela yarın sana anlatır ya da kahvaltıyı kimde yapacağız ona göre birebir bende anlatabilirim Alev."

"Anlaşıldı hadi bana gelin..." diyen Ela idi

10 dakika sonra Alev ile Ela'nın kapısının önündeydik. Biz zili çalmadan kapı açıldı ve Ela, "Siz mutfak balkonuna geçin ben üzerimdeki kızartma kokusundan kurtulup geliyorum" dedi.

Biz Alev ile kendimize birer bardak çay alıp balkona geçtik. Bekârlığa veda partisini, striptizcileri ve yaşlı tontişlerin danslarını anlattım üzerine çektiğim birkaç videoyu da gösterdiğimde kahkahalarla güldük.

"O ben gelmeden muhabbet başlamış,"

"Sıhhatler olsun tatlım sadece striptizciler ve onlarla bachata yapan tontişleri anlattım," dediğimde Ela, "İflah olmaz azgın tontişler," deyip kahkaha attı. Mutfağa geçip çaylarımızı ve karışık domates soslu kızartmayı da getirince kahvaltıya başladık. Kahvaltı boyunca havadan, sudan işlerden bahsettik.

Sıra kahve faslına geldiğinde Alev ve ben sofrayı ve mutfağı topladık Ela'da kahvelerimizi hazırladı gecenin kritiği için gıybet time hazırdı.

"Anlat artık Buket şu Beyin Cerrahını..." diyen Alev'e "Evet anlat yakışıklı Deniz'i" diyerek kahkaha atan Ela destek oldu.

"Aman yakışıklı ama bildiğiniz kereste. Kadının okumasına gerek yokmuş. O kadar dil bilmenin bana ne faydası varmış. Zaten evlenip çocuk sahibi olunca her kadın işten ayrılıp çocuğunu yetiştirmeliymiş..."

"Eeeee başka emri var mıymış paşamın?"

"Bunu söyleyen adamın annesi Üniversitede hoca..."

"Ne ara oldu bu konuşma Buket altı üstü 5 dakika tuvalete gittim."
"O beş dakikada oldu. Zaten annesinin yanına geldi. Kadın beni tanıştırınca 'ne iş yapıyorsunuz' dedi bende mütercim tercümanım dedim. Sonra bana saldırdı ben durur muyum ' Sen şimdi sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta da geyşa olsun dersin ama sen Sokakta beyefendi, evde ideal eş yatakta Manuel Ferra mısın? Dediğimde suratını görmeniz lazımdı." Diyerek kahkaha attım...

"Manuel Ferra derken sakın düşündüğüm manuel olmasın Buket,"

"Vallahi ben 1 tane Manuel biliyorum onu da bir kitapta okuyup keşfettim ama sizin maziniz eski sanırım Alev?" Dediğimde gözlerinden ateş çıkarak bana bakıyordu. Ortamdaki gerginliği "Alev, Buket Manuel kim ben Fransız kaldım..." diyen Ela bozdu. Ben ona bakıp kahkaha atarken "Boş ver Ela'cığım tanımak istemezsin," diye Alev cevap verdi.

Bir süre sessizlikten sonra, "Konuyu dağıtmayın benimde size anlatacaklarım var dedi," Ela...

"Sen öyle deyince adam ne dedi Buket," "Önce ağzı açık bir süre bana baktı sonrada 'Manuel bilen kadının önünde ceketimi iliklerim. Ama üzgünüm bu akşam ceket giymedim. Bir akşam sana arşivimi göstermek isterim dedi.' Tabii ben durur muyum 'Sen önce ergenlikten çık, izlemeyi bırak belki o zaman dedim.' Tam lafa devam edecekken Ela bir hışım tuvaletten geldi beni zorla mekândan çıkardı. Yoksa daha neler söylerdim o ergene." Diye sözlerimi bitirdiğimde Alev ağzı açık bana bakarken Ela, "Sanırım bu pul koleksiyonu değil ve sanırım bu Manuel porno yıldızı," dediğinde kafamı evet der gibi sallayıp gülmeye devam ettim.

www.askiariyorum.comWhere stories live. Discover now