13

104 11 5
                                    

Jimin ležel na posteli, když uslyšel jak mu něco, spíše někdo šeptá do ucha. Otřásl se a otevřel oči. Nikdo nikde. Opatrně se posadil a rozhlédl se okolo sebe. V hlavě si vyčítal, že Taehyunga před par hodinami vyhodil, ale mělo to svůj důvod.

Nechtěl se s nikým bavit, hlavně ne s Taehyungem. Ne v téhle době a ne o svých problémech, které tak uplne nebyly problémy.

Postavil se a došel k oknu. Chvíli z nej koukal a pak si povzdychl. Zaslechl za sebou kroky a protocil očima.
,,Nicku.. vím, že jsi to ty tak si nehraj na neviditelného." Zasmál se potichu Jimin. Uslyšel za sebou povzdych a tak se otočil.

,,Mam se zeptat, jak všechno klape?" Ušklíbl se Nick a koukal na Jimina. Ten jenom pokrčil rameny. Nick nad ním zakroutil hlavou.

,,Ne dobře, Tae chtěl abych se mu s něčím svěřil a to je asi všechno. Ale myslím, ze všechno klape fajn." Pověděl Jimin a chvíli se s démonem bavil.


Taehyung stal za dveřmi a všechno odposlouchával. V JungKookovi trochu hrklo, když uslyšel Nicka. Říkal Taehyungovi ať ihned zmizí, ale jeho to zajímalo natolik, že zůstával.











Kdyby jen toho JungKooka poslechl.
_

_______________________________________

Ahojky po druhé hehe❤️
Trošku něco s Jiminiem~😏😅💖Upsik, takový nevinný, ale přitom 😏
A ještě jedna věc. Sakra... Z celého příběhu, co jsem měla v plánu vzniká úplně něco jiného neeee 🤣

No ale! i když jsem spala jen dvě a pul hodiny, protože mě táta vzbudil, tak jsem nabrala všechnu svoji energii a napsala vám kapitolku.  Myslela jsem, že to dopadne hůř, ale naštěstí mi to přijde celkem čitelné 😅 No, takže teď  jdu něco dělat, pak se pustit do školy a možná k večeru nebo ráno vyjde snad další kapitola ❤️❤️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 29, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

My soul died with youWhere stories live. Discover now