11

74 9 2
                                    

Od toho incidentu a Nickem, Jungkook na Taehyunga dával pozor, víc jak kdy jindy. Věděl, že jakykoliv jiný pohyb, odvrácení pohledu od něj, hluboké zamyšlení, může všechno pokazit.

Celé dny a noci ho sledoval a střežil. Nick a jiní demoni se o nic nepokoušeli a on vedel, že se to kdykoliv může obrátit a on ho nezvládne ochranit.

Jungkook sice byl anděl, ale i andělé mají city, jako normální lide. Dokonce i větší a silnější.

Nick nebyl tak úplně démon, dříve to byl též andel, ale že zlý, to se ukázalo až později. Ale, padly andělé mají větší sílu než ti obyčejní. Proto se Jungkook tolik bál, že Taehyunga neochrání a jemu se něco stane.

Mezitím co se Jungkook trápil myslenky, Taehyung se začal chovat lépe, dbal na Jungkookovi slova a snažil se být šťastný, protože věděl, že u něj Jungkook je.

Namjoon si myslel, ze uz to bude v pořádku, ale mýlil se. Šeredně se mýlil.

Den po vydani nového alba se vše opět pokazilo. Ale tentokrát ne s Taehyungem, ale Jiminem.

Jimin se začal chovat divně a Taegyung, i přes všechny Jungkookovi varovaní, se pokoušel zjistit, co mu je. 

,,Taehyungu, Jimin je určitě v pohodě." Pověděl Jungkook a Taehyung zakroutil hlavou.
,,Ne není. Není v pohodě je to na něm vidět. Pomůžu mu." Anděl chtěl začít protestovat, jeho podvědomí mu říkalo, že to není dobrý nápad. Ale starší chlapec si nedal říct. Stále si stal za tim, že jejich hyungovi pomůže  ať se děje cokoliv. Přeci on mu pomáhal též, když bylo zle. Byl při něm, tak proč on by teď na oplátku Taehyung nebyl u nej.


Bohužel kdyby jen věděl, že by bylo lepší, kdyby neznal Jiminovi problemy.

Hello my beautiful readers💖💜💖
Omlouvam se, že jsem úplně 'umrela' a zmizela ze světa psani, ale takové menší problemky (nic vážného žádný strach), mi neumožňovaly psát. No ale pokusím se vám to vynahradit. Sice mám strašně, ale strašně moc věcí do školy, ale whatever. Pro vás vše.

Snad jste se za tu dobu měli dobře. Usmívali jste se a teďka prezivate Korona období v pořádku a ve zdravi❤️❤️❤️

My soul died with youOnde as histórias ganham vida. Descobre agora