1. Bölüm - Kaos

38.7K 1.5K 1.4K
                                    

" Seni rahatsız ettiğim için üzgünüm Alfa ama acil bir durum var. "



Jeon Jungkook kardeşi ve aynı zamanda ilk Betası olan genç adama dönerken Chanyeol uzaktan kumandayı alarak televizyonu açtı. Aradığı kanalı bulduğunda öfkesini kontrol etmeye çalışıyormuşçasına kollarını kaslı göğsünde kavuşturarak geri çekilmişti. Jungkook görüntüleri izlerken yavaşça ayağa kalktı. Gördüğü şeyleri tek kelimeyle tanımlayabilirdi, kaos. Tüm kargaşa içerisinde görebildiği şeyler sokak ortasında kavga eden vampirler ve kurt adamlardı. Muhabir insanların evlerinden çıkmaya, işyerlerinde olanların evlerine gitmek için dışarı çıkmaya korktuklarından bahsediyordu.



Haber spikeri olayları aşırı dramatize ederek aktarmaya devam ederken Jungkook bir eliyle alnını ovaladı. Kadın konuşurken görüntüler tekrar etmeye devam ediyordu. Beş kurt adam üç vampire karşı dövüşüyorlardı. Vampirlerin şimşek hızıyla hareket etme biçimleri ile kurtların korkutucu sesleri arasında insanların korkarak kaçışmaları anlaşılabilirdi. " Ne zaman oldu bu? " diye sordu kardeşine. " Dün gece, burada, Amerika'da. Kurt adamlar Carson City isimli bir kasabanın karakolunda tutuluyorlar. " Dünyadaki kurt adam nüfusunun çoğunluğu Asya kıtasında bulunmasına rağmen Amerika'da da oldukça büyük sürüler vardı. Belirli bir noktadan bütün kıtalardaki kurt adamalara hükmetmenin zorluklarını çok önceden öğrenmişti. Bu yüzden hayatının çoğunu seyahat halinde geçiriyor, her kıtada bir evi bulunuyordu.



" Onları almak için birkaç sürü liderini görevlendir lütfen. " derken içini çekti.



Öfkesini bastırmaya çalışıyordu çünkü öfkesinin kokusu hiçbir sürü üyesinin hoşuna gitmeyecek kadar yoğun olurdu. Kardeşi cevap vermeyince dönerek ona baktı. Chanyeol hiç de kısa bir adam değildi, bu yüzden gözlerine bakabilmek için başını kaldırması gerekmişti. Chanyeol'un olduğu yerde ağırlığını bir bacağından diğerine aktardığını görünce " Çıkar ağzındaki baklayı Chan. " dedi.



" Nevada valisi seni bizzat görmek istiyor. Aksi takdirde kurt adamları serbest bırakmayacakmış. Adama meşgul olduğunu söylemeye çalıştım alfa ama beni dinlemiyor. "


" Saçmalıyorlar. İş için buraya gelmiş olmamdan faydalanmaya çalışıyorlar. Hala yeni kayıt sistemimiz için Güney Kore ve Çin sekreterleriyle uğraşıyorum. "


" Başka seçeneğimiz yok gibi görünüyor. Belediye başkanı Ulusal Muhafızları olaya dahil etmekle tehdit etti. "


Jungkook'un gözleri şaşkınlıkla büyüdü. " Ulusal Muhafızlar mı? Chan? Bilmediğim bir şey mi var? " Burun delikleri genişleyerek havayı kokladı. Kardeşi ona yalan söylemiyordu. Ama ona tüm gerçeği de söylemiyordu.


Yakalandığını anlayınca Chanyeol içini çekerek cebinden çıkardığı ikiye katlanmış kağıdı kardeşine uzattı. " Bu son sekiz ay içerisinde sadece Nevada'da gerçekleşen kurt adamlar ve vampirler arasındaki şiddet olaylarının bir listesi. "



Jungkook elinde olmadan hırlayınca kardeşinin gücü karşısında olduğu yerde hafifçe sinmesine neden olmuştu. Chanyeol da diğer kardeşleri Hoseok, Namjoon ve Luhan gibi güçlü bir alfaydı ama hiçbirinin gücü onunkine yaklaşamazdı. Diğer değişkenlerin yanındayken gücünü kontrol altında tutabilmek için büyük bir dikkat gösteriyordu. Özellikle de alfaların yanındayken. Doğuştan lider güdülerine sahip kurtların böyle bir güç karşısında itilmiş hissetmelerini istemiyordu. Sakinleşebilmek için derin bir nefes aldı.

Alpha and Vampire King - Taekook/ChanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin