10. Bölüm

589 50 16
                                    

   "Kaldır kafanı ve birşeyler ye Luhan!"

   "Yemeyeceğim."

   "Yiyeceksin!"

   "Siktir git."

    "Oh, demek sonunda açıldın. Benim ne olduğumu ve neden böyle olduğumu anlamış gibisin"

     "Sikik çeneni kapat Oh Jongin. Seni dinlemek istemiyorum siktiğimin katili."

    "Sevgilinle böyle konuşmamalısın Luhan. Onu üzersen senin canını acıtır."

    "Bu canımı yakmaz şerefsiz herif. Ne canımı yakıyor biliyor musun senin gibi birine dönüşecek bir çocuğu büyütüp bu yaşa getirmiş olmak canımı yakıyor. Eğer o siktiğimin deliğinde ölecek olmana göz yumsaydım Do Kyungsoo sevdiği adamın ellerinden ölümü görmeyecekti."

     "Ne sanıyordun Luhannie? Ona aşık olduğumu ve hayatını onunla yaşıyacağını falan mı? Ben senin için yaşıyorum bu hayatı. Bu ezik hayat senin için olmasa neden sürdürülür ki?"

     "Bilmek istemiyorum kıçımın katili. Yinede senden istediğim birşey var. Eğer anlattığın kadar yürekli bir adamsan öldür beni."

       Jongin Luhan'ın sözleri ile bozguna uğradı. Gülen yüzü bir anda soldu bakışlarındaki o sinsi parıltı kayboldu. Luhan ve ölüm kelimesini birbirine yakıştırmıyordu. Sanki kimlik değiştirmişcesine sesi yumuşadı Jongin'in.

    "Bir daha böyle birşey söyleme Luhan. Bunları duymak istemiyorum. Seni öldürmek ne demek. Sadece sana sarılmak istiyorum hepsi bu."

    "Jongin! Çek ellerini üzerimden."

    "Ama Luh-..."

    "Bana bir kere daha dokunacak olursan seni ben öldürürüm anladın mı Oh Jongin!"

    "Ama-..."

    "Kapa siktiğimin çenesini. Ellerini çek ve benim Jongin'im gibi davranmayı bırak. Benim Jongin'im Do Kyungsoo ile öldü."

     "Seni lanet olası sürtük! Aptal bir adamdan başka birşey değilsin değil mi? Sana olan aşkımı kabul et ve mutlu olalım! Ama yok! İlla ki bir yerlerde gebertilmen lazım değil mi? Biliyorsun değil mi Luhan? Benim olmazsan eğer bir başkasının olmana izin vermeyeceğimi biliyorsun değil mi?"

     "Ellerimi çöz de aklım başındayken kim kimi gömüyor görelim."

     "Ah! Do Kyungsoo bile bana karşı çıkamamışken senin beni yenebileceğini düşündüren ne sana!?"

     "Do Kyungsoo hakkında düzgün konuş. Sen onu hiç sevmemiş bile olsan o seni çok sevdi. Sana aşık bir adamı ellerinle boğuyor olsan dahi sana ölümcül bir zarar vermesini nasıl beklersin ki? Onun gözlerinin içine bakarken Jongin! Onu nasıl öldürdüğünü söylesene! Sana nasıl büyük bir hayal kırıklığı ile baktığını anlatsana bana! Bunları düşünecek cesaretin de var mı?!"

    "Sana nasıl cesaretlendiğimi anlatayım da dinle Luhan. Nasıl biri olduğumu öğrendiğinde çıldıracaksın! Soo ilk cinayetim değil. Ben ilk cinayetimi 14 yaşında iken işledim. Sen beni bulmadan bir yıl kadar önce yani. Orospu çocuğu eski sevgilin Sehun, Sevgili babam Bay Oh ve ben aynı evde yaşıyorduk. Bay Oh'un gözde YASAL oğlu olan Oh Sehun her zaman olduğu gibi mükemmel bir şekilde ortalıkta geziniyor ve gayrimeşru oğlan Jongin evde uslu uslu dayağını yiyip annesinin koynunda uyuyordu. Hademe sürtük anne oğlundan önce yasak aşkı Bay Oh'a koşuyor çılgınlar gibi seviştikten sonra oda dayak yiyip odasına dönüyordu."

      Jongin gözlerini kapattı. Aklına anılar doluyor ve hatırladıkça sinirleniyor gibi görünüyordu. Luhan ise Jongin'in neden bunu anlattığını anlamaya çalışıyordu.

Obsessed LoveWhere stories live. Discover now