Konec :(

289 15 4
                                    

Rozhodla jsem se tuto knihu ukončit..














Přehnané klišé
Nemá to totiž cenu
Je to nesmysl






















It's a prank! Vítejte u 48. kapitoly zvanou Příprava na Vánoce+trocha retardace!!!
(Bitch lasagna, bitch lasagna, bitch lasagna 😂😂😂 -miluju) (no pappa, no pappa, yes pappa, Johny😂)

Vánoce budou tak přibližně za půl roku 😂 ale my teprve máme Vánoce z 2K18, jeeeej 😂😂
Whm.. původně tato kapitola měla vyjít asi tak před 5 dny, ale znáte to, špatná nálada.. která nějak přetrvává 😶😕

Uděláme velký časový posun xd asi tak 6 dní myslím 😂
Takže o šest dní později 😂 hou hou hou 😂

,,Blbý ráno," usmála jsem se na Andyho. Pobaveně povytáhl obočí. ,,Zejtra jsou Vánoce, tudíž dnes musíme všechno připravovat," ušklíbla jsem se a líně vstala. ,,To přežiješ," zasmál se a stáhl si mě zpět na postel do objetí. ,,Ne to ne!" vypískla jsem, když mě začal lehtat. ,,A-Andy pro-osím! D-dost!" pištěla jsem, jak malá holka. ,,Co za to?" ušklíbl se. ,,Pusu," vyšpulila jsem rty. ,,No dobře," usmál se a políbil mě. ,,Pojď, půjdeme dolů," zvedl mě z postele. Za doprovodu mého pištění mě donesl dolů do kuchyně, kde na mě čekala snídaně. Horká čokoláda a palačinky. Radostně jsem objala Andyho a vrhla se na jídlo. ,,Fe fo fynikající!" zamumlala jsem s plnou pusou. Andy se zasmál a odešel za klukama do obýváku. Znělo to tak nějak, že se tam asi vraždili, ale pro mě byly přednější palačinky. Když jsem dojedla, talíř jsem dala do myčky i s hrnkem a odešla se do pokoje převléct do něčeho jiného, než je moje pyžamo. Pak jsem se zase vrátila dolů a šla rovnou do obýváku. Pohled byl opravdu úžasný. Cc, který seděl na Ashových zádech a snažil se ozdobit strop, ale vůbec mu to nešlo. Ale Jakeovi se to docela dařilo. Divím se teda, že ho Jinxx unese, ale tak asi vedlejší věc. Andy držel nějakou ozdobu až skoro u stropu a Mackenzie se tu ozdobu marně snažila dostat. Zasmála jsem se, protože to byl fakt vtipnej pohled. ,,Zee! Jdeš se mnou vařit?" houkla jsem na ni. Ihned přitakala, ozdobu nechala ozdobou a vyběhla za mnou do kuchyně, kam jsem zatím stihla dojít. ,,Musíme toho stihnout hrozně moc," zavrtěla jsem hlavou a přešla k lednici, která byla k mému údivu docela plná. Se Zee jsme začaly přemýšlet, co vše teda uděláme a co vše nám chybí na oběd a večeři, abychom mohly poslat kluky na nákup. Seznam věcí, které potřebujeme, ale nemáme, byl docela velký, takže vařit se začalo až kolem jedné hodiny odpolední, kdy se Andy s CCm rozhodli po hodině vrátit z nákupu. Zřejmě jim dlouho trvalo vybrat sladkosti pro CCho nebo fakt nevím.
Se Zee jsme se pustily hned do vaření. Neobešlo se to bez kravin. Mouka s vajíčkama na hlavě a všude možně a tak podobně. Nejlepší byli kluci, kteří, když jsme už dovařili, tak se zbytkem surovin šli ven před dům a začali to vše po sobě házet a my se přidaly, takže teď se venku válcujeme.
,,Bacha! Ashi! Vajíčko!" vyjekl CC a hodil po Ashoví prdeli vajíčko. Purdy nestihl zareagovat a za chvíli se už jen chytl za oné místo, kam se trefilo vajíčko. ,,Ty debile!" vykřikl Ash a začal běhat za CCm, který mu neúspěšně utíkal. Já nenápadně vzala mouku, šla za Andyho a nasypala mu ji za trenky. Výraz po jeho otočení stál opravdu za to. Jako vyloženě nasranej bejk. ,,Taky tě miluju," nevinně jsem se usmála a pomalu couvala. Narazila jsem do Jakea, který si díky tomu rozplácl vajce na čelo. ,,Jujda," pípla jsem a rozběhla se rychle do nejbližšího keře, co se tu nacházel. ,,V keři se dobře znásilňují holky!" zakřičel na mě mistr Purdy pobíhající dokola za mým otcem. ,,Díky!" křikla jsem nazpět a schovala se do úžasného růžového keře. ,,Nenápadný," ušklíbl se nademou Andy a vytáhl mě z keře. ,,Taky si myslím!" ušklíbl se Jake. ,,Takze teď se hezky omluvíš," začal vážně Biersack, ale hned na to s Jakeem propadl totálnímu záchvatu smíchu. ,,To jsou hovada," zaslechla jsem Jinxxe, na kterém seděla Mackenzie a házela po Ashovi jablka a vajíčka. Výborná kombinace. ,,Lidi, neměli bychom jakože jít připravovat vevnitř ty ozdoby atd? A stromek máme?" prolomila jsem sekundové ticho. ,,Možná měli," přikývl zamyšlený CC. ,,Chtělo by to." Tak nějak všichni jsme odsouhlasili, že se vydáme na další nákup a to nákup ozdob a stromku. Všichni jsme se pečlivě umyli, převlékli, nasedli do auta a vyjeli do obchodního centra. Jake s Andym šli pro stromek a zbytek se rozutekl pro ozdoby. ,,Jsem zvědavá co kluci donesou," ušklíbla se Zee a prohlížela si jedno hezké pyžamko. Ano doopravdy pyžamo, my prostě neodolaly. ,,To je boží," usmála se na bílé pyžamko s pandami. Jen jsem se zasmála, chytla ji za ruku a táhla k ozdobám. Vybrali jsme bílo červenou kombinaci a po nákupu šly čekat k autům, jak jsme se s klukami dohodli. Netrvalo dlouho a kluci přišli. Moc toho neměli, ale aspoň něco jo. Hlavně Andy s Jakeem a jejich stromkem. To bylo dokonalý. Ten stromek je větší, než Andy. Domů jsme přijeli až k večeru, protože těm dvoum kašparům dlouho trvalo naložit stromek do auta. Nejsem si ani jistá jestli ten stromek žije. Ihned jsme se vrhli na zdobení, při kterém jsme opět dělali kraviny. A povedlo se nám nějaké ty ozdoby rozbít, za což jsme vraždily se Zee kluky, kteří se potom radši shodli na tom, že pivo u televize s hrama bude lepší činnost, jak se zabavit. Takže jsme to se Zee nakonec dodělaly samy. Se stromkem nám ale pomohli kluci a i když to ze začátku vypadalo katastrofálně, dopadlo to velice hezky. ,,Myslím, že se nám to povedlo," přikývla jsem a procházela si tak nějak celý dům, který byl komplet vyzdobený. Kluci momentálně ještě venku dodělávali světýlka a jestli to přežijou nikdo neví. ,,Jo, je to pěkný," usmála se vedle mě Zee. ,,Šla bych spát," zívla jsem si a Zee jen přikývla. Na kluky jsme ven houkly, že je večeře, i když jsme ji měli mít tak před třemi hodinami. Rychle jsme se všichni najedli a šli pěkně spinkat.

Původně v této kapitolce měly být Vánoce, ale nějak mi tu chyběly ty přípravy, tak jsem to trochu prodloužila, a v příští už Vánoce budou 😝❤
Doufám, že jste si kapitolu užili a zatím čau čau❤

Vaše Shadow❤

Fallen AngelDonde viven las historias. Descúbrelo ahora