~40~

508 19 2
                                    

Probouzím se asi ve tři odpoledne a Andy u mě není. Ten hajzlík. Vstala jsem a šla dolů. Dole nikdo není. Ale je tu lístek. Stojí tam:
'Jeli jsme do studia. Vrátíme se kolem půl čtvrté.'
Takže jsou ve studiu. Takže jim něco uvařím. Šla jsem do kuchyně a přišla za mnou ta Ashovo holka. ,,Bré odpoledne," usmála jsem se ,,Dobré odpoledne. Bych se chtěla omluvit za to jak jsem se včera chovala," usmála se ,,V pohodě," usmála jsem se. ,,Co vaříš?" Zeptala se ,,Palačinky," odpověděla jsem ,,Aha. Chceš nějak pomoct?" ,,Můžeš vzít tady talíře a dát to na stůl a ještě vyndat něco co se dává na palačinky a taky to hodit na stůl," zasmála jsem se ,,Takže to vzít a hodit to na stůl?" Zasmála se ,,Jop," řekla jsem. Za chvilku jsem to měla hotové a dala to na stůl. Stoupla jsem si na linku a sudnala si skleničku ,jenže mě někdo objal a já málem spadla. ,,Andy!" Zasmála jsem se ,,Díky za infarkt," dala jsem mu pusu a napustila si vodu. ,,Víte ,že tady máte jídlo?!" Zakřičela jsem na kluky ,,Ne!" Zařval CC a všichni okamžitě přiběhli do kuchyně a sedli ke stolu. Najedli jsme se a pak jsme jeli zase do aquaparku. Chtělo se mi? Ne. Už jako ty jizvy nemám ,ale jsem těhotná a celkem mi je blbě. Chtěla jsem zůstat doma ,ale žirafka mě donutila.
Dorazili jsme na místo a vystoupili. Zase jsme koupili ty nárámky a s mamkou a Ashovo holkou jsme šly do šaten. Kluci taky ,ale ty jdou do klučičích. Našly jsme naše skříňky a převlékly se. Šly jsme k lehátkům a čekaly na kluky. ,,Jak se vůbec jmenuješ?" Zeptala jsem se Ashovo holky ,,Ilona," odpověděla ,,Já su Fall. Ale to ty jistě víš," zasmála jsem se ,,Ano," usmála se. Konečně přišli kluci. Společně jsme šli do bazénu a pak jsme se vždy rozdělili. Teď jsem zrovna s Andym a chystáme se jít na jeden tobogán. První jdu já a hned za mnou Andy. Je to takovej dlouhej ,velkej ,černej tobogán. Sedla jsem si a když byla zelená ,pustila jsem se a jela. To bylo úžasný. Kousek jsem odplavala a za chvilku do bazénu vletěl Andy. Spolu jsme šli zase někam jinam. Spousta holek se za ním otáčelo. ,,Všiml sis jak se na tebe všechny holky koukají?" Zeptala jsem se naštvaně ,,Jo," řekl a usmál se ,,Ty žárlíš? Že seš naštvaná," zasmál se Andy ,,Jo," políbila jsem ho a on se zasmál. Spousta dívek na nás koukalo ,,Jak jsou naštvaný," zasmál se Andy ,,Ty jsi můj ať jdou do prdele," řekla jsem uraženě ,Andy se jen zasmál. Šli jsme si pro něco k pití a já šla najít mamku s ostatníma. Našla jsem je rychle. Přišli jsme k Andymu a u něho stálo několik holek a otravovaly ho. ,,Jděte pryč od mojí žirafky," řekla jsem naštvaně a ony se jen zasmály ,,Jděte pryč," řekla jsem výhružně a ony odešly ,,Co si myslí? Že mi budou obtěžovat žirafku? Mojí žirafku? Je ti jasný ,že si tě teď budu hlídat jak oko v hlavě. Žádná holka se tě ani nedotkne a ty taky žádný ne!" Zasyčela jsem směrem k nim ,,Lásko?" Zasmál se Andy ,,Ano?" Usmála jsem se ,,Nepřeháníš?" Zeptal se ,,Ne," řekla jsem ,,Nikdy," dodala jsem a on mě zezadu objal. ,,Co teď?" Zeptala jsem se ,,Za chvíli pojedeme domů," řekl CC ,,Nee," zakňučela jsem smutně. ,,Ale jo," zasmál se. Šli jsme ještě na deset minut do bazku a pak se šli převléct. Vyšli jsme ven a hledali kluky. ,,Baf!" Objal mě zezadu Andy ,,Ty vole Andy! Nelekej mě!" Zakřičela jsem vyděšeně ,,Promiň," otočil si mě a políbil. Polibek jsem mu vrátila. ,,Hrdličky jedeme domů!" Řekl Ash ,,Jojo," zasmáli jsme se. Šli jsme za ostatními k autu. Nasedli jsme a jeli domů. Konečně zas domů. Do postýlky. Cestou jsem usla. Hlavu jsem měla na Andyho rameni.
,,Lásko my jedeme do baru," vzbudil mě Andy. Už ležím v posteli. Takže jsme doma. ,,Žádný holky," zamumlala jsem ,,Neboj. Už nejsem takovej," dal mi pusu ,,Bojím," řekla jsem. ,,Fallen," zasmál se ,,Hele. Vím čeho si schopný. Takže jestli si přivedeš nějakou holku , je konec. Nedám ti další šanci," řekla jsem vážně ,,Dobře," usmál se a odešel. Bojím se. Jistě si zas nějakou přivede. To mu ale ten prsten mrdnu do ksichtu a totálně se na něj vyseru. Další šanci by nedostal. Usla jsem celkem rychle. Opět jsem byla unavená.
Vzbudilo mě něčí vzdychání. Otočila jsem se zády ke stěně a zjistila jsem ,že někdo leží u mě. Nahmatala jsem mu vlasy a zjistila ,že to je Andy. ,,Máš štěstí," zamumlala jsem a objala ho ,,Myslíš ,že bych tě teď podvedl?" Zeptal se trošku uraženě ,,Hm.. nevím. Ale znám tě. Bála jsem se ,že si zas nějakou přivedeš," odpověděla jsem ,,Tak si pamatuj ,že už nikdy žádnou jinou nepřivedu," dal mi pusu ,,Dobře," pusu jsem mu oplatila. ,,Tak zas dobrou," zasmála jsem se ,,Zas jdeš spát?" Zeptal se ,,Jsem unavená," ,,Ty furt jen spíš. To není fér. Já se tu každej den nudím a ty si spíš. Furt pozoruju jak se ostatní líbaj a my nic," řekl trošku naštvaně. Sedla jsem si na něj a začala ho líbat. ,,Spokojenej?" Zeptala jsem se ,,Jo," skousl mi ret. ,,To ted budeme devět měsíců bez toho?" Zasmál se ,,Hm... nemusíme. Můžeme dnes," řekla jsem. Prohloubil polibek a já také. Za chvilku jsme byli nazí a dál se líbali. Pomalu a opatrně do mě vnikl. Začal se opatrně pohybovat. Když jsem si zvykla přidal na tempu. Pak jsme užívali. Bylo to úžasný.
,,Spokojenej?" Políbila jsem ho ,,Ano," skousl mi ret ,,To je dobře. Žirafko," znova jsem ho políbila. Chvíli jsme si povídali a pak bouchali všem na dveře ať drží hubu. Bohužel to nefungovalo. Takže jsme se oblékli a šli spát na gauč ,tam je aspoň klid. ,,Dobrou čumáčku," dal mi pusu ,,Dobrou žirafko," pusu jsem mu oplatila.
Vzbudila jsem se bez Andyho u sebe. Vstala jsem a šla do kuchyně. Andy seděl u stolu a pil čaj. Dala jsem si vařit vodu a sedla si k němu. ,,Dobré ráno," dal mi pusu ,,Dobré," pusu jsem mu oplatila. Cvakla mi konvice a já si udělala čaj. Dřepla jsem si zpět vedle Andyho a upila z čaje. Oba jsme vypili čaj a pak si šli zpět lehnout na gauč.
,,Proč jste spali dole?" Přišla mamka ,,Protože se nahoře nedalo spát," zasmál se Andy ,,To vy jste všem bouchali na dveře?" Zasmála se ,,Jo. A když to u nikoho nefungovalo šli jsme spát dolů," řekl Andy ,,Aha," zasmála se a šla do kuchyně. S Andym jsme se začali smát jak debilové. ,,Co je?" Zeptal se CC ,,Nic," usmála jsem se ,,Proč jste všem bouchali na dveře?" Zeptal se ,,Protože jste všichni byli tak hlasitý a my nemohli spát. Nakonec jsme šli spát dolů," zasmál se Andy ,,Vy nemáte co povídat," zasmál se ,,Co jsme dělali?" Zeptala jsem se ,,Tlemili jste se tam jak hovada," odpověděl a šel do kuchyně. ,,Ale za to jsme byli potichu narozdíl ode všech," zašeptala jsem. Za chvilku přišel Ashley s Ilčou ,Jake s nějakou holkou ,Jinxx s nějakou holkou a všichni si chtěli někam sednout. Jenomže já a Andy jsme zabrali celej gauč tak si máma a CC neměli kam sednout když přišli. ,,Ehm... vy dva," řekl CC ,,Co?" Zazubila jsem se  ,,Nechcete na ten gauč pustit i někoho jiného?" Zeptal se ,,Za ten včerejšek. Ne," vyplázla jsem na něj jazyk. Nechápavě se podíval. ,,No to bylo samý. Ah.. jo! Přidej! A podobný. Takhle řvali všechny pokoje kromě mého. Protože my s Andym se akorát váleli po zemi smíchy," řekla jsem ,,No dovol," řekla mamka ,,Hm... To je něco co? A to i vy," zasmál se Andy ,,Vy jste drzí," řekla mamka ,,Njn," vyplázla jsem jazyk. ,,Pustíte nás teda?" Zeptala se ,,Hm.. možná," zazubila jsem se. Andy pokrčil nohy a tím pádem i já. ,,Hele já chtěla ten gauč jen pro sebe," hrála jsem uraženou ,,Čumáčku. Tátu snad pustíš ne?" Zasmál se Andy ,,Ne," dala jsem mu pusu. Takže nám CC s mámou zasedli gauč. Ani hajat nemohu. ,,Hele mě bolí břicho. Já se chcu natáhnout," řekla jsem naštvaně ,,Fallen," zasmála se mamka ,,No co. Ukradli jste mi gauč," zazubila jsem se. Nohy jsem si nějak debilně natáhla ,ale stejně jsem si je skrčila protože mě to břicho bolelo spíš když jsem si je natáhla. ,,Já mám hlad," zakňučel Andy ,,My taky," řekli ostatní kluci. ,,Máte štěstí ,že já taky, i když já mám hlad teď furt," zasmála jsem se a vstala. Něco jsem uvařila a dala to všem hezky až pod nos. Pak jsem nandala sobě a šla za ostatními do obýváku.
Prý to bylo výborné. Mě to tedy moc nepřišlo ,ale když myslí. Umyla jsem nádobí a pak si šla zase lehnout k Andymu. ,,V kolikátem týdnu vlastně si?" Zeptala se Ilča ,,Eh.. druhém," usmála jsem se ,,Tak to gratuluji," řekla a usmála se ,,Díky," úsměv jsem jí oplatila. ,,Ehm.. když jsme u toho těhotenství Fall. Potřeboval bych ti něco říct," řekl vážně Andy ,,Nom a co?" Zeptala jsem se trošku vystrašeně ,jestli mi řekne ,že to nechce je mrtvej. ,,No víš.. jedna holka. To bylo když jsme my dva spolu ještě nebyli ,noo eh.. ona má dítě a ono je nejspíš moje.. před týdnem jsem si žádal o testy DNA.. dnes by měli být," řekl nejistě ,bál se mé reakce ,což se bát nemusí protože já nevím co na to říct. Radši jsem jen koukala z okna a nic neříkala. Dělala jsem ,že v tom okně je něco zajímavého. Počkat ono je. Je tam policie. Která jde sem. ,,Koho jdou zatknout?" Zeptala jsem se vyděšeně ,,Co?!" Zeptali se ostatní. Vstala jsem a šla jim otevřít. ,,Dobrý den," usmála jsem se. ,,Je tu Andriana Novotná?" Zeptal se jeden policista ,,Asi ano," řekla jsem a pustila je dál. Šla jsem do obýváku a viděla jak zatýkají holku u Jinxxe. ,,Andriano zatýkáme vás za pašování drog a spolupráci při vraždě. Všechno co řekněte může být a bude při soudu použito proti vám," řekl ten policista když jí nasazoval pouta. Všichni vyděšeně koukali. ,,Slečno děkujeme ,že jsme nemuseli vyrážet dveře," zasmál se jeden ,,Eh.. jo," zasmála jsem se. Odešli a já hned si sedla vedle Andyho. ,,Řekneš mi něco na to s tou holkou?" Zeptal se ,,Nevím," odpověděla jsem. ,,Jdu si dát sprchu," řekla jsem a odešla do pokoje. Umyla jsem se ,oblékla se a lehla si do postele. Přikryla jsem se dekou a za chvilku usnula.
,,Furt spí?" ,,Ano," odpověděl Andy. Probudili mě ,ach.. nemohu ani spát? Andy mě hladí po vlasech a leží za mnou. ,,Už ne," zamumlala jsem. ,,Vzbudil jsem tě?" Zeptal se Andy ,,Trošku," zasmála jsem se ,,Promiň," dal mi pusu do vlasů ,,Nevadí," přitulila jsem se víc k němu. ,,Půjdeme dolů nebo chceš ještě spinkat?" Zeptal se ,,Můžeme klidně dolů," zamumlala jsem a otočila se k němu. ,,I když bych radši spinkala," dala jsem mu pusu ,,Tak spinkej," usmál se. ,,Jak je to vůbec s tou holkou?" Zeptala jsem se ,,Jop.. eh.. ty výsledky.. nakonec to není moje," řekl a usmál se ,,Aha... hm.. dobře," zamumlala jsem. ,,Achjo.. mě bolí to břicho," zakňučela jsem ,,Nechtěla by sis radši zajet k doktorce?" Zeptal se ustaraně ,,Radši jo. Odvezl bys mě tam?" Dala jsem mu pusu ,,Tebe vždycky," pusu mi oplatil. Vstala jsem ,převlékla se a sedla si k Andymu na postel. ,,Teď?" Zeptal se ,,Bude to lepší ne?" Usmála jsem se ,,Tak dobře," usmál se a vstal. Šli jsme dolů. ,,Kam jdete?" Zeptala se mamka ,,Mě bolí to břicho. Radši k doktorce," usmála jsem se ,,To radši jeďte," usmála se.
Nasedli jsme do auta a jeli k doktorce. Andy čekal v autě a já šla dovnitř. Nikdo tu nebyl. Jeej. Nebudu muset čekat. Zaklepala jsem a otevřela mi sestřička.
Doktorka mě ošetřila. Něco mi řekla a já pak šla zpět. Nasedla jsem do auta. ,,Tak co?" Zeptal se ,,Všechno je v pořádku," usmála jsem se ,,A proč tě bolelo to břicho?" ,,Prý to je normální," odpověděla jsem ,,Aha, jedeme domů nebo chceš třeba někam zajet?" Usmál se ,,Jak chceš. Ale ,že by se mi někam chtělo," řekla jsem a usmála se ,,Tak jedeme domů. Mě se taky nikam nechce," zasmál se a nastartoval.
Přijeli jsme domů ,vystoupili z auta šli dovnitř. Skopli jsme boty a šli do obýváku. Sedli jsme si na gauč ,já se přitiskla víc k Andymu a on mě objal. ,,Tak co?" Zeptala se mamka ,,Všechno dobrý," usmála jsem se ,,To je dobře," usmála se.
,,Jak se jmenuješ?" Zeptala jsem se Jakeovo holky ,asi holky. ,,Natka," odpověděla mi. ,,Ty seš těhotná? Proč jste to neřekli fanouškům?" Usmála se ,,Nechtěli jsme to říkat," odpověděla jsem ,,Aha," řekla a usmála se. Hlavu jsem dala Andymu na rameno a zavřela oči. Pomalinku jsem usínala a když už jsem skoro spala tak zazvonil zvonek a mě to vzbudilo. Ash šel otevřít. ,,Andy! Chceš vidět naše dítě?!" Zapištěla nějaká holka. ,,Říkal si ,že to tvoje není," zašeptala jsem naštvaně. Andy vzal mobil a ukázal mi nějakou fotku. Testy. Ale on fakt není biologickej otec. Tak proč co ta holka chce. Andy vstal a šel za ní. ,,Vypadni! Není to moje! Nevim co tady chceš!" Zařval na ní Andy ,,Nebudeš na mě přece řvát když tu mám dítě!" Řekla naštvaně ,,Padej!" Štěkl na ní ,začala ho líbat. Vstala jsem a šla za nima. ,,Vypadni!" Štěkla jsem na ní ,,Kdo to je?" Zeptala se ,,Vypadni! A nech ho na pokoji!" Zakřičela jsem. ,,Andy je můj!" Prskla protivně ,,Myslím ,že jsem její!" Řekl Andy a odstrčil jí od sebe. ,,Je můj! Jak si ho můžeš přivlastňovat?!" Zvýšila hlas. Ukázala jsem jí prsten ,překvapeně koukala. ,,Můj," prskla jsem a zavřela jí dveře před nosem. ,,Co si myslí?!" Prskl Andy ,,Nevím," řekla jsem a šla si sednout. Andy šel za mnou ,sedli jsme si a všichni dostávali záchvat smíchu. ,,Co je?" Zeptali jsme se s Andym ,,Jak si se o něj hádala ,že je tvůj," usmál se Jake ,,No a není?" ,,Je, jenom tvůj," řekla mamka. ,,Jelikož už je zase večer. Protože jsem prospala celej den tak jdu spát," zazubila jsem se ,,Ty kdybys mohla tak bys jen spala," zasmál se Jinxx ,,A já můžu. Buďte rádi ,že vám aspoň něco uvařím," zasmála jsem se. Vstala jsem a šla do Andyho pokoje. Plácla jsem sebou na postel a zachumlala se do deky. Koukala jsem chvíli do stropu a pak konečně usla.
Někdo otevřel dveře a s někým se líbal. Prosím Andy. Ať to nejsi ty. Sedla jsem si a promnula očí. Je to Ash s Ilčou. ,,Špatnej pokoj ne?" Zasmála jsem se ,,Tenhle je Andyho," dodala jsem ,,Sorry," zasmál se Ash. Odešli a zavřeli dveře. Jsou vypatlaný? Asi jo. Lehla jsem si a zas koukala do stropu. Otevřeli se dveře ve kterých stál Andy. ,,Ty hovada si spletli dveře a šli do tvého pokoje," zasmála jsem se ,,Ash a Ilona?" Zeptal se ,,Jop," řekla jsem a sedla si. ,,Co je? Seš nějakej divnej," zeptala jsem se ,,Není mi dobře," řekl a sedl si ke mě. ,,Vážně? Spíš vypadáš jak kdyby tě něco žralo," koukla jsem se mu do očí. ,,Hele i kdyby to bylo to ,že se se mnou nechceš brát tak mi to prostě řekni  i kdyby si to dítě nechtěl řekni to. Řekni mi to ,ať už je to cokoli ,prosím," usmála jsem se ,,Prosím," zašeptala jsem. ,,Trošku mi přijde ,že se mě tvoje máma snaží zbalit," zasmál se ,,A to tě to tak žere?" ,,Jo," špitl a zasmál se. ,,Ona moje máma se tě snaží zbalit?" ,,Jo tvoje máma se mě snaží zbalit. Šel jsem do kuchyně ,ona šla za mnou. Stál jsem u linky a myl skleničku. Ona stála za mnou a zezadu mě chytla za koule," zasmál se Andy ,,Tak to. Eh.." řekla jsem nasraně a vstala. ,,Kam jdeš?" Zeptal se ,,Zabít svojí mámu!" Řekla jsem naštvaně a šla dolů. ,,Mami potřebuju si promluvit," řekla jsem naštvaně ,,Jdi do mého pokoje," řekla jsem. Ona odešla a já stála dole. ,,Co je?" Zeptal se táta ,,Právě mi Andy řekl ,že ho máma osahává," odpověděla jsem naštvaně. ,,Prosím," ,,Normálně ho prý chytla za koule," řekla jsem vytočeně ,,C-co?" Vyprskl Jinxx vodu z pusy. Odešla jsem nahoru do svého pokoje. Nikdo tam nebyl. Šla jsem k Andymu do pokoje ,zamčeno. ,,Andy!" Zaklepala jsem. ,,Andy!" Zakřičela jsem když se nikdo neozýval. ,,Pomoc," zařval Andy. Vykopla jsem dveře ,ani nevím jak. Máma ho tam svlékala ,koukla jsem mu na ruce ,připoutanej. ,,Kluci!" Zakřičela jsem. ,,Kurva co si myslíš ,že děláš?!" Strhla jsem mámu z Andyho. Kluci přiběhli a nechápavě koukali. ,,Klíček od pout!" Nastavila jsem ruku a máma mi ho dala. Táta na ní začal řvát a já odpoutala Andyho. ,,Jak tě mohla spoutat?" Zeptala jsem se ,,Přišla ke mě ,chytla za ruku a dala pouto. Pak bylo lehký mi dát druhý. Vůbec jsem to nečekal," řekl Andy. Táta chytl mámu a s klukama šli někam jinam. Andy je tak vytočenej. Normálně se bojím ,že mě zmlátí. ,,Radši půjdu. Vypadáš docela naštvaně ,nechám tě chvíli o samotě," zvedla jsem se ,chytl mě za ruku a posadil na postel. Doslova mě zabíjel pohledem. ,,Promiň za mámu. Věděla jsem ,že bude dělat problémy. Ale tohle jsem nečekala ,promiň," řekla jsem smutně a nejistě. ,,Fakt promiň," zašeptala jsem. Znovu jsem vstala a chtěla ho nechat samotnýho. Znova mě chytl za ruku ,ale tentokrát mě na tu postel spíš strhl než posadil. Stoupla jsem si a jen se chtěla líp posadit. ,,Sedni si," zasyčel přes zuby ,,Chtěla jsem se jen lépe posadit," řekla jsem naštvaně. ,,Já fakt sorry ,tohle se stát nemělo," sklopila jsem hlavu dolů.

Fallen AngelKde žijí příběhy. Začni objevovat