~32~ Nemocnice

420 22 0
                                    

Kluci jsou ve studiu a já se rozhodla jim uvařit. Uvařila jsem něco dobrého a při tom jsem měla puštěné písničky. Takže ani nevím zda jsou kluci doma. Držím v ruce vařečku a zpívám si. Někdo mě objal zezadu a já ho plácla tou vařečkou po hlavě a pak jsem se otočila ,,Promiň tati," zasmála jsem se ,,Vylekal jsi mě," dodala jsem ,,V pohodě," zasmál se.
Najedli jsme se a šli koukat na telku. Rozhodli jsme se jít se projít. Procházeli jsme se a chtěli jsme jít do kavárny ,ale stalo se něco. Kluci si povídali a nevnímali mě. Viděla jsem malou holčičku stát uprostřed silnice a naproti ní jede auto na červenou a ona to neví. Vyškubla jsem se Jinxxovi z ruky a skočila do té silnice abych tu holčičku odstrčila a to auto přejelo mě. Stihla jsem to o vlásek. Malá holčička je v pohodě ,ale já v bezvědomí.

**Pohled Jinxxe**

Povídáme si s klukama a Fall absolutně nevnímáme. Najednou se mi vyškubla ,vůbec nevím proč. To co jsme viděli nám vyrazilo dech. Fall srazilo auto ,je v bezvědomí ,,Okamžitě záchranku!" Zařval jsem a přiběhl k Fall. Jake zavolal záchranku ,která do pěti minut přijela. Naložila Fall a jeli do nemocnice. Okamžitě jsme jeli za nima.
Teď sedíme už hodinu v nemocnici a Fall už hodinu bojuje na sálu o život. Nikdo nám neřekl jak na tom je ,nic. Naproti nám sedí paní s malou holčičkou a brečí stejně jako my. Všichni máme červené oči od pláče. ,,Jak si to mohl dopustit?!" Vyjel na mě CC a chytl za tričko ,,Pane to není jeho vina. To auto jelo na červenou a ta dívka tam skočila ,aby zachránila mou dceru. Je to má vina ,já jí nehlídala. Moc se omlouvám," řekla ta paní ,,CC. Ta paní má pravdu. Není to Jinxxovo vina, ani nikoho z nás. Za to může ten řidič," řekl Jake a CC mě pustil ,,Díky," řekl jsem.
Sedíme tu další dvě hodiny a konečně za náma jde doktor ,,Slečna je celkově v pořádku. Teď spí ,ale brzy by se měla probudit. Má pár zlomených žeber ,také má zlomenou nohu a ruku. A má lehký otřesk mozku. Jinak je v pořádku," řekl ten doktor a odešel ,,Děkujeme," řekl CC. Všem se nám okamžitě ulevilo. Přežila to. Náš Padlý Anděl to přežil. Okamžitě se nám všem nahrnuly slzy štěstí do očí. ,,Děkuji ti bože. Děkuji," řekl CC a klekl si na kolena. Šel jsem za doktorem a ještě se ho zeptal kdy za ní můžeme jít. Můžeme až zítra ,aby dnes měla klid. Takže jsme s klukama jeli domů a zítra za ní půjdeme.
Dorazili jsme domů  ,plácli sebou na gauč a koukali na telku. Já šel spát celkem brzo. Byl jsem celkem unavený.
Vstal jsem asi ve dvanáct. Oblékl jsem se a šel dolů. Překvapivě ty hovada ještě asi spí. Takže je půjdu vzbudit ,aby jsme mohli jet třeba v půl druhé za Fall.
Postupně jsem je vzbudil. U některých to byl tedy velmi náročný úkol ,ale vstali. ,,A kdy jedeme za Fall?" Zeptal se Jake ,,No tak nějak kolem půl druhé. Jelikož návštěvní doby jsou nevím od kolika ,tak radši pojedeme v půl druhé. Což je za deset minut ,takže se můžeme jít obléknout a vyrazit," odpověděl jsem. Všichni jsme se za deset minut sešli u auta a jeli za Fall. Dorazili jsme na parkoviště. Vystoupili z auta a šli do nemocnice. ,,Brý den. Můžeme se zeptat. Kde má Fallen Angel pokoj?" Zeptal se CC doktora ,kterej za náma včera šel ,,Když půjdete rovně. Pak doprava a pokoj číslo 127" odpověďel doktor ,,Děkujeme," řekl CC a šli jsme hledat pokoj 127. ,,Tady je," řekl CC a šel do pokoje ,my šli hned za ním. ,,Ahoj," usmála se na nás ,,Ahoj," pozdravili jsme jí. Chudák je bílá jak stěna ,všude je na ní něco napojeného ,sádry atd...  ,,Cos blbla?" Zeptal se CC ,,Tak měla jsem nechat přejet tu malou holčičku?" Usmála se ,,Dobrý den. Neruším?" Přišla do pokoje ta paní a malou holčičkou ,,Nene vůbec," řekla Fall ,,Já bych vám chtěla strašně moc poděkovat. Vůbec nevím co vám za to dát. Zachránila jste život mé dceři. Já nevím jak poděkovat," řekla paní ,,Nemáte za co. Nic mi dávat nemusíte," usmála se Fall a ta malá holčička jí objala ,,Jak pak se jmenuješ princezno?" Zeptala se jí Fall ,,Amálka," ,,Hezké jméno pro hezkou princeznu," pohladila jí Fall po vláskách ,,Tati?" Řekla Fall ,,Ano?" Zeptal se CC ,,Nechtěl bys mi zajet pro notebook ,telefon ,nabíječky a sluchátka?" Zeptala se Fall ,,Jasné," řekl CC ,,Máte opravdu zlatou dcerku," řekla ta paní ,,Jinak jsem Aneta Nováková," podala CC-mu ruku ,,Christian Coma," usmál se CC ,,A vy pánové?" Zeptala se nás ,,Já jsem Jeremy Ferguson. Ale prefeeuji oslovení Jinxx," řekl jsem ,,Já su Andy Biersack," ,,Ashley Purdy," ,,Jake Pitts." Představili se kluci ,,A jak ,že se to jmenujete vy slečno?" Zeptala se Fallči  ,,Fallen Angel," zazubila se Fall ,,Opravdu?" ,,Ne jmenuji se Aneta ,ale nechala jsem se přejmenovat na Fallen Angel," usmála se Fall ,,Aha," řekla Aneta. Povídali jsme si tam asi dvě hodiny a pak Aneta s Amálkou odešli. ,,Celkem fajnová paní,"  řekla Fall ,,Ale jo," usmál se CC ,,Tak já ti zajedu pro nějaký věci. Tak co všechno chceš?" Zeptal se CC ,,Tak děkuju. Notebook,sluchátka,nabíječku na mobil , nějakýho plyšáka a to je asi vše," usmála se Fall ,,Dobře. Kdo jede se mnou?" ,,Asi já," řekl Ashley. CC s Ashem jeli tedy Fall pro věci. Já s Jakeem jsme nechali Fall na pokoji samotnou s Andym. Šli jsme si pro kafe.

**Pohled Andyho**

,,Vypadáš hrozně," usmál jsem se na Fall ,,Já vím. Zachránila jsem život ,tak se nediv," řekla Fall ,,Já vím. Ale sama si málem za to život dala," ,,Ale žiju. Nemohla jsem tam tu holku nechat stát ,víš jak bych si pak vyčítala to ,že před mýma očima zemřela malá holka?" Zeptala se ,,Nojo ,ty naše zachránkyně," usmál jsem se na ní ,,Jak dlouho tady budu?" ,,No máš zlomenou nohu,ruku,žebra,otřesk mozku, takže tu pobudeš aspoň tak dva tři týdny," odpověděl jsem ,,Neee," zasmála se ,,Nojono. Mohl bych se jít zeptat doktoro. A ten by ti řekl dva měsíce," řekl jsem ,,Super. Dva měsíce," řekla Fall. Za chvíli přišel Jinxx a Jake s kafem ,,No konečně," zasmál jsem se a Jake mi podal kafe ,,Dobrý den slečno. Jak se cítíte ?" Přišel do pokoje doktor ,,Dobrý den. Bolí mě hlava , ale jinak je mi dobře," usmála se Fall ,,Dobře. Jinak tu budete celkem dlouho , až dva měsíce," ,,Dobře" řekla Fall a doktor odešel. Chudák Fall. Bude tady dva měsíce.

Ehm.. jo normální lidi ,kdyby se srazilo auto by byli pár dní v kómatu, že? Jo.. ale chytré Shadow to došlo až po napsání této úžasné kapitolky a byla až tak moc líná to přepsat, že to málem přepsala xd. Každopádně omlouvám se za to. Je to sice trošku blbost, že se probudí hned druhý den.. nebo já nevím. A taky bych se chtěla omluvit, že moc často nevychází kapitoly...
Snad se kapča líbila a budu ráda za každý komentář a vote 💜

Shadow 💜

Fallen AngelWhere stories live. Discover now