~15~ ,,Fall!Prosím já tě miluju!"

786 34 0
                                    

,,Tak co mám dělat?" Zeptal jsem se znova kluků ,,Zkus za ní zajít a říct jí něco hezkého ,ale ne teď. Dej jí třeba dvacet minut času. Je toho na ní moc a ty to víš," řekl Jake ,,Máš pravdu," Řekl jsem. Co jí řeknu? "Fall, Promiň" "Tohle se stát nemělo. Já ji nemiluju." "Odpousť mi prosím" "Fall. Prosím já tě miluju." Přemýšlel jsem takhle asi hodinu a nakonec jsem si rozmyslel "Fall. Prosím já tě miluju." ,,Nechceš za ní radši už zajít Andy?" Zeptal se Ashley ,,Asi radši jo," odpověděl jsem a šel k ní do pokoje. Zaklepal jsem na dveře a po chvilce se ozvalo ,,Dále," otevřel jsem dveře ,vešel do pokoje a zavřel za sebou ,,Co chceš?" Zeptala se ,,Fall! Prosím já tě miluju!" Řekl jsem fakt zoufale což taky jsem ,,Já. Já fakt promiň. Ona mě prostě nedala pokoj a nešlo se jí zbavit. Já nevím jak se ti omluvit abys mi někdy odpustila. To snad ani nejde," dodal jsem ,,Já tě taky miluju ,ale nevím zda jsem schopna odpustit," řekla ,,Musíš mi dát chvili času," dodala a vzala si telefon se sluchátkama ,obešla mě a šla zase někam pryč. ,,Dobře, dám," stihl jsem říct než odešla. Po tom co odešla jsem chvilku seděl u ní v pokoji a přemýšlel jsem ,pak jsem se rozhodl ,že by bylo dobré jít dolů ,takže jsem šel. Přišel jsem dolů a všichni smutně koukali ,,Prej jí mám dát chvilku času," řekl jsem a sedl si na gauč ,,Tak jí dej," řekl Jinxx ,,Ona se mnou ,ale už nikdy nepromluví ,tohle jsem prostě posral," ,,Ale klid brácha , věř si taky trochu," ozval se Ashley ,,Víš já ti nechci jako nic vyčítat nebo něco ,ale kdyby sis nevšímal už potom Julliet ,tak by to bylo v poho. Nebo kdyby si v tu dobu co Fall přišla a nenazval Julliet  děvka před Fallen ,tak by to snesla ,ale takhle se jí ani moc nedivím," dodal Ashley ,,Máš pravdu ,prostě jsem jen debilní debil," odpověděl jsem.

** Pohled Fall **

Vím ,že mě má rád a chce se mi omluvit ,ale já nevím zda jsem schopna odpustit. To teď kvůli němu mám deprese ,nechci mu nic vyčítat ,ale měl si to všechno rozmyslet. S kým bude atd.. Když bude chtít ať si je s Julliet. Jinak teď jsem zase venku na lavičce ,poslouchám písničky a přemýšlím nad vším. Napadla mě totální šílenost. Budu spát venku ,třeba někde na kraji lesa, kde jsem spala před tím. Jo. Super nápad. Jen problém ,takhle umrznu. Takže teď si jdu domů pro věci ,první co udělám když vlezu do svého pokoje je to ,že si vezmu vak a dám si tam : Mikču ,tepláky , svého malého plyšového medvídka,malej polštářek. Pití si vezmu dole ,přece jenom nebudu tam bez pití ,že? Takže jsem si tedy šla do něčeho udělat pití. Pak jsem zase šla nahoru a chvilku jsem se koukala na videa. Jelikož už je šest hodin tak už půjdu. Beru svůj vak a sebíhám schody dolů ,,Kam jdeš?" Zeptal se mě CC ,,Ven," odpovím ,,Proč máš ten vak?" ,,Jdu spát ven," řekla jsem a šla se obout. Obula jsem se a vzala si svůj kabát a pak už jen do toho lesa. Cesta trvala asi patnáct minut. Sedla jsem si na kraj lesa a zase začala brečet a přemýšlet. Tentokrát toho už je fakt moc ,nejdřív ho vidím se s ní líbat a pak ještě ty chlapi kteří mě dovedli domů když si to zrovna Andy a Julliet spolu rozdávali. Fakt super. Takže jsem zase propadla do depresí ,uzavřená sama v sobě. Už přemýšlím tři hodiny a je to super. Takhle se dají krásně uspořádat myšlenky ,i když u mě to už neprojde ,ale aspoň trochu.
"In the end
As you fade into the night
Who will tell the story of your life?"

Začal mi zvonit telefon. Ano mám za vyzvánění písničku od kluků In The End. A volá mi táta. I když nechci zvednu to

,,Kde jsi?" Ozval se táta z telefonu.

,,Říkala jsem ,že dnes spím venku," odpověděla jsem mu.

,,Proč?" Zeptal se.

,,Copak si nemohu ani srovnat myšlenky? Mít trochu klidu?" Odpověděla jsem.

,,Můžeš ,tak ahoj," odpověděl táta.

,,Ahoj," řekla jsem a típla to.

Super. Už je dvanáct hodin a já jsem celkem unavená ,ale spát nechci. Lehla jsem si a dál nad vším přemýšlela nakonec jsem tedy usla. Ráno jsem se probudila a bylo celkem teplo a už i světlo ,takže určitě není osm ráno. Koukla jsem se na telefon a je dvanáct. Akorát čas jít zase domů ,že by se mi chtělo? Upřímně Nechce. Vstala jsem sundala si tepláky s mikčou a všechno uklidila zpět do vaku a pak už jen domů. Přišla jsem domů a hned jsem běžela do pokoje se umýt. Krásný pocit když po těle stékají teplé kapky vody. Po krásné sprše jsem se šla převléct. Váhala jsem vůbec jestli chci jít dolů ,ale jo šla jsem. ,,Divím se ,že tě nesežral medvěd ," řekl Jinxx ,,Joo? Tys byl v tom lese a nesnědl si mě?" Odpověděla jsem mu a všichni jsme se začali smát ,,No právě ,že jsem tam nebyl," řekl na to a já si sedla k Ashleymu jelikož jinde místo prostě nebylo. Ashley mi dal ruku přes ramena a opatrně si mě přisunul blíž k sobě a já ho objala. Tenhle pocit mi chyběl a to bezpečí.

Fallen AngelKde žijí příběhy. Začni objevovat