~17~ Ashley je má opora

785 30 4
                                    

Ashley. Ashley Purdy. Tenhle člověk mě tu teď drží. Neříkám ,že táta ne ,ale Ashley je teď skoro furt u mě s dělá mi naději ,že to jednou bude s Andym dobré. Díky němu jsem se dostala z těch depresí ,ale stále je mám ,ale je to mnohem lepší. Díky němu teď přibírám a nejsem jen kost a kůže. Ashley je má psychická  opora. Jemu věřím on mě nemá v čem zranit. Dnes je den kdy jsme se s Ashem dohodli na jednu hru. On pokládá otázky ja odpovídám. ,,Fall? Můžu?" Zaklepal Ashley na dveře ,,Jasné," odpověděla jsem a Ashley vešel ke mě do pokoje ,,Můžeme tu hru?" Zeptal se ,,Jop," odpověděla jsem a on začal.
Mimochodem je to jakože třeba "Smrt/život" nebo tak nějak. Tuhle hru hrajem celkem často a celkem mi to pomáhá rozhodovat co chci.

,,Smrt/život?" Zeptal se

,,Život," odpověděla jsem

,,Láska/nenávist?" Pokračoval dál

,,Láska," přece jenom kdo by chtěl nenávist?

,,Ashley/Andy?" Položil fakt blbou otázku.

,,Oba?" Spíš jsem se zeptala než odpověděla.

,,Takže trojku?" Začal se smát

,,Ty si vůl," začala jsem se smát s ním

,,Já nejsem vykastrovanej bejk," odpověděl

,,Hmm...." byla má odpověď

,,Bohatství a vše zlé/ Chudost a vše dobré?" Zeptal se

,,Chudost a vše dobré," odpověděla jsem

A takhle jsme hráli dalších patnáct minut.

S Ashem jsme šli dolů a já něco asi tak po deseti letech uvařila ,,Výrazně si se zlepšila," usmál se na mě Andy ,,Děkuju," špitl ještě ale já ho slyšela. To mě ještě neviděl? Asi ne no. Když Ash chodí furt za mnou nahoru a já dolů moc nechodím ,,Já vím a děkuj Ashleymu," odpověděla jsem a nandala jsem jídlo ,které jsem dovařila. ,,Chutná?" Zeptala jsem se kluků když jedli ,,Vynikající," odpověděli všichni tak nějak najednou ,, To jsem ráda," ,,Nechtěla bys dneska být s náma dole? Chtěli jsme se koukat na filmy ,tak jestli chceš tak můžeš," navrhl CC ,,Moc ráda!" Odpověděla jsem. Za chvilku kluci dojedli a šli jsme si sednout k telce. Bohužel? Bohudík? Nevím. Jsem si musela sednout vedle Andyho ,protože Ashleyho obklopili kluci. Vypadá to ,že oni to na mě přichystali. Hajzlíci ,ale ráda zase cítím svou drogu a to Andyho. Opatrně si mě k sobě přitiskl a dal mi ruku kolem ramen. Nevím co dělat ani co si myslet. Ale dala jsem mu hlavu na rameno a on se usmál. Bylo mi tak dobře. Ale mám pocit ,že se jenom přetvařuje a já mu vadím. Vzala jsem proto telefon a nenápadně napsala Ashovi.

Já: Proč mám pocit ,že se Andy jen přetvařuje a já ,že mu vadím ?

Ashley: Nevím...

Já: A co když to není jen pocit ,ale pravda?

Ashley: Tak mu pak rozbiju držku

Já: Dobře...

Koukla jsem se na Ashe a ten se usmál. Samozřejmě jsem se na něj taky usmála.

Já:  Tak se Andymu koukni do obličeje... netváří se nějak divně?

Ashley: No trošku.. ale nejde poznat na co zrovna myslí nebo jestli se jen k tobě přetvařuje...

Já: Aha... To je sad xd

Ashley : Hm.. To je no

Znova jsem se na něj koukla a zase se usmála a on taky.

Fallen AngelWhere stories live. Discover now