~46~ nákupy

217 13 4
                                    

Budíček, joo, tak ten byl luxusní. CCho a Jinxxe nenapadlo nic lepšího, než nás prostě polít studenou vodou. To bylo nadávek. No naštěstí jsme to všichni přežili, teda nevím jak Ashley, který dostal ode mne kopanec mezi nohy, protože mi řekl, že vypadám jak zmoklá slepice, ale to je vedlejší. Purdy si za to může sám.
Teď všichni sedíme dole v obýváku u televize, většina z nás si píše seznam,c co koupí ostatním k Vánocům. Co jsem se tak nenápadně dívala, kluci tam mají opravdu zajímavé věci, zejména můj úžasný tatík, který vymýšlí, že Ashovi koupí jakousi plastickou panu na sex. Jo, dost zajímavé. Ashley vymýšlel, že přeci nenechá Jinxxe na holičkách a pořídí mu knihu, která nesla název "Jak správně vychovat svou dceru, aby byla jako pes" opravdu nevím, kde toto vzal, ale asi je už hodně opilej. Andyho napadlo, že bychom mohli Jinxxovi dopřát trochu klidu a napsal na svůj seznam relaxační křeslo, což je zatím asi jediný normální nápad tady. Pro změnu mě napadlo, že bych mohla CCmu, jakožto velkému milovníkovi jednorožců a poníků, pořídit celou sadu My Little Pony, což je jistě úžasný nápad. Ashovi bych třeba koupila sadu limitovaného chlastu, což by se mu asi velice líbilo. Jakeovi bych asi nejspíše koupila novou kytaru, ale to se musí domluvit i s klukama. Jake vymyslel, že bychom si všichni mohli dát společný dárek a to nějaký více denní výlet třeba do aquaparku nebo tak nějak. Mackenzie, která sedí vedle mě a navzájem si pomáháme s dárky, napadlo, že bychom mohli našim tátům koupit lístky do lázní, protože to s námi asi jednoduché nebude, protože jsme si padly do oka a včerejší večer asi klukům stačil na to, aby jim došlo, že budeme dělat pořádný hovadiny. Já jsem pro Zee (Mackenzie) vybrala něco speciálního. Včera se mi svěřila s tím, že miluje Twenty One Pilots a ráda by chtěla na jejich koncert. Bohužel neměla peníze na lístky a teď už nejsou žádné volné lístky. Proto jsem se rozhodla udělat si menší výlet na Tylerem a Joshem. 
,,Všichni připraveni?" zařval Andy na celý barák, když jsme se domluvili, že půjdeme nakupovat. Místo odpovědi se jen zbytek obyvatel domu běželo do předsíně obout a hned se všichni nakládali do aut. Skoro nikdo na nikoho nečekal a všichni ihned vyjeli. Krom mě a Andyho. ,,Takže my jedeme teda kam?" zeptal se. ,,No, pro Mackenzie jsem chtěla ty lístky na ten koncert. Šlo by to?" zeptala jsem se opatrně. ,,Jo, jen zavolám klukům." přikývl, na mobilu si našel číslo Tylera a zavolal mu. Výsledek: ano, máme s ní potom přijet k místu konání koncertu a jít zadním vchodem, což znamená, že Mackenzie bude mít VIP.; No není to super? Jo, je.
My s Andym už nakupujeme. ,,Takže, cože to koupíme Ashovi?" zeptal se s úšklebkem Andy. ,,Kondomy," řekla jsem asi moc nahlas a jedna paní se na mě divně podívala. ,,Ok," přikývl Andy a vydal se hledat kondomy. Kondom, jak úžasný vánoční dárek.
Nákupy byly fakt úžasný. Všem nám to trvalo snad do půlnoci a ke všemu jsme třeba koupili i špatné věci nebo tu danou věc nenašli a nakonec objednávali přes net, což musel zejména dělat můj otec s tím jeho nápadem pro Ashe.
Teď je prosím jedna hodina ráno a my teprve máme jídlo. Všichni naprosto vyřízený sotva polykali, to nám ale nijak nevadilo. ,,Kdo se mnou bude dívat na Alenku v Říši divů?" zeptal se po večeři Ashley. ,,Si se posral ne?" prskl Jake. ,,Ne?" zakroutil hlavou Purdy a plácl sebou na gauč. ,,Já se přidám!" vyjekla Mackenzie, ta jediná je plná energie. ,,Dobrou," řekli jsme si tak nějak najednou a všichni se rozešli do svých pokojů. ,,Nenávidím nakupování," řekl Andy, když se svlékal a připravoval se jít za mnou do sprchy. ,,Jsme dva," uchechtla jsem se a za ruku ho zatáhla k sobě. ,,Miluju tě," špitl a políbil mě. ,,Já tebe taky," polibek jsem mu oplatila. V klidu jsme se umyli a pak se konečně svalili společně do postele a spolu usnuli.

Takže.. omlouvám se za krátkou a nezáživnou kapitolu. Slibuji, že to je doufám naposled takto. Ale bohužel jsem opět nemocná a musím si dodělávat školu. Doufám, že se aspoň z části líbilo a budu ráda za podporu.

Za nápady: relaxační křeslo, poník z mlp, lázně, kytaru (a možná ještě něco😅❤) děkuji AdellTheWolf

Vaše Shadow ❤

Fallen AngelNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ