Capitolul 27

2.2K 221 24
                                    


          Gândește, Karinuț. Gândește ca o membră Blackband. 

      Tabloul din punctul meu de vedere nu era prea avantajos pentru mine. În spatele meu, El Nino are arma lipită de capul meu, gata să apase pe trăgaci dacă cineva din Blackband va vorbi; în stânga mea se află băiatul prietenos din acest loc oribil; în spatele nostru se află oamenii lui El Nino, oameni ce au armele îndreptate spre prietenii mei; în fața noastră, la câțiva metri depărtare se află Blackband: Yasmin este întinsă pe jos, abia respirând și pierzând o groază de sânge - eu fiind la câțiva metru depărtare cu cearceafurile ce i-ar putea opri sângerarea, Erza, Kevin și Ryn stau în jurul ei în timp ce restul membrilor stau lângă Erick privind spre mine, armele fiindu-le la El Nino.

    Închid ochii și încerc să gândesc mai repede. Deschid ochii și privesc în jurul meu. Ochii îmi rămân pe băiatul prietenos ce se uită la mine, apoi la cearceafurile mele. Se uită iar la mine, apoi la cearceafuri. Îmi dau seama că-l interesa pistolul, dar dacă era descărcat și nu se putea apăra cu el? 

   Dar îl ai, Karina. folosește-l cu cap. 

     - ... de aceea ador să mă distrez cu voi Blackband. Sunteți o gazdă nemaipomenită, vorbește în continuu El Nino la capul meu, încurcându-mi de multe ori gândurile fiind atat de aproape de mine și ținâdu-mă captivă. Și blondina asta e super inteligentă, păcat că nu o vreți, că nu se poate integra și o marginalizați. Erza... așa se poartă cu o soră? Ce fel de educație ați avut voi? 

       Vorbele lui m-au captat din păcate. Le simt. Îmi trec prin inimă. Nu suport ca cineva care să nu știe deloc situația să comenteze despre viața mea si a surorii mele! Însă el o face, și ceea ce e mai rău este că Erza urăște și mai mult ca cineva să-și bage nasul în treburile noastre, sau mai ales să o critice. Mă uit la ea, o frământă maxim vorbele lui El Nino și respiră repede, ceea ce înseamnă că e foarte nervoasă - va vorbi. Va face asta?

      Îmi vor zbura creierii dacă faci asta, surioară.

      - Dar te înțeleg, draga mea Erza, chiar o fac, continuă el să vorbească la urechea mea cu un ton ironic atat de șters,adică  ai făcut bine că ai plecat, erai o povară, știi? Dar să-ți lași sora pe mâna unui obsedat sexual? Aveai încredere în tatal tău, dar tatăl tău era un monstru și uite că a murit. Oare cum a murit și d...

     - Taci! 

       Vocea Erzei mă surprinde, iar El Nino începe să râdă grav în spatele meu. Nu trec nici două secunde de când Erza deschide gura că aud o împușcătură  urmată de o durere insuportabilă la nivelul piciorului. cad la pământ urlând de durere, dar nu dau drumul nici la cearceafuri și nici nu le folosesc să-mi opresc sângerarea, pentru că eu speram că voi avea curajul și puterea să ajung cumva la Yasmin...până nu va fi prea târziu. 

    Însă durerea de la nivelul piciorului nu mă lasă să mai gândesc foarte limpede. Ridic privirea și o văd pe Erza plină de lacrimi și cu mâinile lipite de gură. Mă privește cu milă. 

    Nu! Nu vreau milă! Pot face față, la naiba! dacă voi nu sunteti în stare să faceti ceva în numele Blackband-ului, atunci va face Karinuț. 

        Când ridic privirea spre băiatul prietenos el clatină din cap afirmativ și încurajator. 

        Și dacă la început mi se părea dubios, acum înțeleg. 

     El Nino mă apucă de păr și mă ridică deși mă rezemam doar pe un picior. Îmi lipește pistolul de cap din nou și își apropie buzele prea aproape de obrazul meu:

      - Îmi pare rău, Karinuț, că suferi din cauza prostiei prietenilor tăi. Ți-am zis doar că nu-s prietenii tăi. vezi? Nici sora ta nu ține la tine. te-a vândut imediat din cauza nervilor, ai văzut? Și tu voiai să-i salvezi? Of, ce naivă poți fi, scumpa mea. Ei niciodată nu te vor considera una de-a lor. Adică serios, nu vezi că sora ta te-a dat naibi la nervi? Erick nu face nimic să te ajute și nici nu a făcut când a avut ocazia. Minerva te urăște, Ryn nici nu se uită la tine, Vanesa doar își urmărește interesele, băieții probabil nici nu știau cum te cheamă. Chiar crezi că te vei integra? o fată așa finuță ca tine în lumea lor de rebeli? Nu ești ca ei, Karinuț, dar poți fi ca mine. Eu îți știu adevăratele calitati, ei nu.

         Eu zâmbesc din colțul gurii și-i privesc pe cei din Blackband. 

     - Ai dreptate, vorbesc dintr-odată și zâmbesc iar ironică. Nu-mi știu adevăratele calități.

          Erza se schimbă la față și rămâne stană de piatră minute în șir.

      - De aceea e timpul să mi le scot, spun iar în secunda următoare privesc înspre băiatul prietenos, iar acesta îl lovește pe El Nino în spatele genunchilor puternic, timp în care acesta cade în genunchi în fața mea, iar eu preiau controlul. Mă aplec lângă el și mă întorc cu fașa către oamenii lui ce aveau armele îndreptate spre mine. Îi lipesc pistolul la rândul meu de cap și îl strâng de păr mai tare de cât m-a strâns el:

       - O vorbă de la maimuțele lui El Nino, un glonț pentru creierașii lui El Nino, spun destul de tare încât oamenii lui să audă. Armele!

        Ei aveau ezitări, iar El Nino începe să râdă:

    - Să-mi bag! Nu m-a mai îngenunhiat nicio femeie..

  - Taci! urlu la urechea lui și îi împing și eu la rândul meu pistolul de cap, deși probabil nu era încărcat. Armele!

     Oamenii lui se uită la el, dar el nu le face niciun semn.

    - Bine, dragă Nino, jucăm murdar. 

    Mă risc și apăs pe trăgaci fix spre piciorul drept al său, unde m-a împușcat și el pe mine. Surpărinzător, pistolul chiar era la încărcat. El Nino începe să piardă sânge la fel ca și mine, ceea ce mă face să devin foarte slăbită și în curând să mă împrăștii pe jos. 

   - Armele! Data viitoare nu-i voi mai rata capul.

    Oamenii se uită la el iar acesta afirmă din cap. Băiatul prietenos se duce și le ia armele unde aceștia le-au aruncat. 

   - Ia cearceafurile și ajut-o pe Yasmin.

   - Dar tu...

   - Yasmin! Acum! 

   - Ce trădător, mereu am avut impresia că îmi ia-n glumă treaba dar o să am eu grijă de...

   - Gura, Nino! 

  - Ah, ce-mi place să fii rea, îl aud pe El Nino cum vorbește așa că-l lovesc în față cu pistolul și mă simt mai bine când începe să-i curgă sânge din as de la lovitură. 

   - Acum suntem chit, Nino, spun pe un ton pasional ironic la urechea sa. Doar că știi cum se zice, cei de la urmă râd mai bine și mă distrez al naibi de mine.

  - Nu mă vei omorî, spune scurt El Nino iar eu râd colorat. Nu ești în stare. 

     Mă uit în spatele meu și Yasmin împreună cu Kevin și Ryn nu mai sunt, semn că se îndrept spre un doctor. Sper. 

   Mă simt din ce în ce mai slăbită și văd negru în fața ochilor, dar brațele calde ale lui Erick mă prind la fix, luându-mi pistolul din mână. Mă așează ușor pe jos și își aseaza palma pe obraz afectuos:

     - Preiau eu de aici, bine? Dar înainte de asta... mulțumim, Karina Scarlet. 

   Zâmbesc în sinea mea. Nu, radiez, de fapt. 

    

BlackbandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum