† Capitolul 23 †

2.6K 231 52
                                    

  

       23. „ Să-l ia naiba pe Erick!"
  

     Au trecut trei zile de la înmormântarea lui Kj și de fiecare dată când realizez că umorul lui lipsește groaznic, mi se face un ghem în stomac.

    În aceste trei zile Erick nu a stat pe la vilă, a fost plecat, Dumnezeu știe unde. De altfel, mi-a făcut un program ce constă în ore cu diferite persoane din Blackband. Prima oră este cu Yasmin, de aceea în acest moment mă îndrept cu ea spre biblioteca vilei, ce nu știam că există.

   Nu știu în ce constă ora cu Yasmin, însă nu mă pot gândi la asta acum. Mi-e teamă. Erick nu a mai dat niciun semn trei zile și dacă ceilalți spun că este normal pentru el să lipsească mult timp fara să dea vreo veste, eu nu pot crede asta.

   De ce îmi fac atâtea griji pentru el? Oricum el nu și-ar face pentru mine.

       — Așează-te, îmi spune Yasmin, fãcându-mi semn spre un scaun, iar în jurul acestuia se aflau mai multe scaune de birou.

    Mă așez nu departe de ea și-i analizez fiecare mișcare. Își să scaunul pe care se tot învartea și își trântește picioarele pe birou. Îi privesc bocancii mari și negri din picioare fără să zic nimic, însă ea este cea care sparge tăcerea.

       — Precum bine știi, vei petrece cu mine o oră, discutând despre inamicii clanului Blackband. Orice membru trebuie să-și știe inamicul, slăbiciuni aflate, locurile sale și alte detalii pe care trebuie să le știi.

       — Printre care și El Nïno?

       — El fiind în fruntea listei, spune cu atâta hotărâre încât o ador. Și despre el trebuie să vorbim, pentru că ne cam dă târcoale. Îți pot spune că...

       — Cine este de fapt El Nïno? Ce vrea de fapt?

       — Sau poti pune tu întrebări, desigur, spune mai mult sarcastic dar nu zâmbește, ci era în continuare serioasă. El Nïno e un tip ce administreazã o bandă mult prea periculoasă pentru oricine. Nu i-am putea face față fără mici înșelătorii. Doar că noi avem un avantaj.

     Îmi mijesc ochii către ea și brusc discuția mi se pare foarte interesanta.

     — Ce avantaj?

     — Erick.

     Ridic o sprânceană și abia atunci îi văd un surâs ce se sterge repede.

     — Mintea lui ageră este avantajul. Și ar mai fi, dar restul ți le va spune el când e momentul. Și să-ți răspund și la cealaltă întrebare, din nou, nici asta nu-ți pot spune până nu te integrezi total în clan. În schimb, vrea răzbunare și bani, bineinteles.

       — Și voi stați pur și simplu sã vã atace? De ce nu faceți nimic?

       — Facem. Că tu nu știi este partea a doua.

      — De ce nu știu? mă agit ușor nervoasă, dar știam deja răspunsul.

       — Pentru că nu ești destul de pregatita. Nu ești destul de antrenată. Nu ai abilitățile necesare, abia ai început orele acestea. Vor dura luni întregi evoluția ta. Poate și ani.

      — Adică sunt inutila.

      — Ești la început, Scarlet, calm.

     — Nu-mi pasã! Vreau să ajut! ridic tonul și mă ridic în picioare dar ea este mult prea relaxată, ceea ce mă enerveaza și mai mult.

BlackbandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum