XIII

236 30 2
                                    

- Az Isten szerelmére válaszolj már kérlek! -torpant meg a lány, majd miután észrevette, hogy Én nem álltam meg karom után nyúlt, s visszarántott.

- Ez... Ez bony... -mondtam volna tovább, de egy ismerős kiáltás félbeszakított.

- Jennie! -hallottam meg Rosé boldogsággal teli hangját.

Szemeimet összeszorítottam, majd egy kisebb sóhajt követően magamra erőltettem egy mosolyt, s a hang irányába fordultam.

Jó az időzítésed Chaeyoung....

- Szia... Sztok. -néztem el a lány mellett, így megpillantottam a mögötte bandukoló Jisoot, s Minhot. -Egy perc. -sandítottam rá a mögöttem állóra, majd hirtelen megindultam a felénk igyekvő lányhoz. -Ti mégis mit kerestek itt? -kérdeztem halkan miközben karjánál fogva közelebb rántottam magamhoz.

- Nyugodj már le. -rántotta ki karját szorításomból. -Csak erre jártunk, Minho pedig meglátott és szolt nekünk, hogy itt vagy. -mondta, majd tekintete elvándorolt a tőlünk nem messze álló Lisara. -Ő...? -vágott gondolkozó fejet.

- Lalisa, igen Ő az. -bólintottam egyet miközben megragadtam a lány vállait, s megpróbáltam visszatolni a többiekhez.

- Csak ne ilyen sietősen. -fogott rá két csuklómra, majd egy laza mozdulattal lerántotta kezeimet vállairól, s már el is indult az említett lányhoz.

Mi a...? Most Ő ilyen erős, vagy Én vagyok ilyen gyenge?

Pár másodperc múlva döbbenten fordultam a lány után ki pont abban a percben lépett oda az értetlen arckifejezést vágó Lisa elé.

- Nem-nem-nem neem. -siettem oda a két lányhoz, majd egyik kezemet gyorsan rányomtam Rosé szájára mielőtt még olyat mond amit nem kéne. -Te most szépen elmész innen a többiekkel együtt, rendb...? -fordultam meg a karjaim közé szorított lánnyal, majd két meglepődött arccal találtam magam szemben.

- Neked is szia Jennie. -erőltetett magára egy mosolyt Jisoo. -És... -hajolt kissé oldalra, hogy szemügyre vegye a mögöttünk állót. -Lisa?! -kerekedtek ki a lány szemei. -Azt ne mond, hogy...? -kapta felém fejét.

- De. -kezdtem el bólogatni, majd kezemet lassan elvettem a szorításomban lévő lány szájáról. -Maradj csendben! Értve vagyok?! -néztem mélyen szemeibe mire Ő csak bólintott egyet.

- Hó-hó, várjunk csak. -szólalt fel Lisa. -Mi vagyok Én? -kezdett el cikázni tekintete köztem, s Jisoo közt.

- Hát... A... Szóval... -kezdtem bele harmat gyenge magyarázkodásomba.

- A lány aki... Aki tetszik neki. -lépett előrébb egy amolyan "bocsánat" mosollyal az arcán Minho.

- Minho! -kaptam rá idegesen a tekintetemet. -Te kis... -indultam meg a fiú felé, de Jisoo elém lépett.

- Ne, kérlek! -tette ki maga elé kezeit a fiú, majd egy kis habozás után résnyire kinyitotta szemeit. -Huhh, köszi Jisoo. -engedte le kezeit.

- Ezért még számolunk. -mutattam rá idegesen minek hatására összerezzent. -Te meg ne védd már, megérdemelte volna. -néztem szúrósan a köztünk álló lányra.

- Örülj neki, hogy kitalált valami hihetőt. -morogta karba tett kezekkel.

Szem forgatva fordultam vissza Lisa felé, ki kikerekedett szemekkel hallgatta a történéseket.

Mɪᴀᴛᴛᴀᴅ ʲᵉⁿˡⁱˢᵃ ✔︎Where stories live. Discover now