Ela'nın yazışmaları 1

2.8K 232 199
                                    

Bu arada Sosyal medya hesaplarımdan beni takip etmek isterseniz,
İnstagram: birtutamcilek  veya  askiariyorumcom
Twitter : cilek978

Ve Çilek kızın bloğu
http://birtutamcilek.blogspot.com.tr/

Ela'dan

Allah'ım antrenman yaptığımız şarkıya bakın. "Bide seviyom dedi sana ölüyom dedi vah vah vah..."

"Ay Alev, antrenman yaparken dinlediğim şarkıya bak, konsantre olamıyorum."

"Kendini antrenmana veremiyorsun diye benim canım şarkıma bahane bulma Ela..."

"Ela haklı ama Alev bu ne ya! Ben bu şarkıyla çalışmam... Bence de dövüş müzikleri açmalıyız... Senin seçtiklerinde dövüşmek yerine göbek atasım geliyor. Allah bilir birazdan ille de roman olsun açarsın."

"Kızlar beğenmiyorsanız gidin telefonlarınızı bile açmayan Cenk'le antrenman yapın."

"Buket harbiden senin uyuz kuzenin nerede?"

"Asıl senin antrenman partnerin nerede Ela?" Biz Buket'le Cenk atışması yaparken Alev toparlanmıştı.

"Uffff! Anlaşılan siz antrenman yapmak istemiyorsunuz. Ben eve gidip duş alacağım. Sizde şuraları toplayın,  duş alın ve çaya gelin. Bugün mesajlaşma sırası Ela'da..." diyerek çıktı.

Alev'in sözleriyle bir gece önceki yazışmalar aklıma gelince kendi kendime gülmeye başladım...  O Dede neydi ya!

"Buket ben buraları toparlarım sen git duş al ve atıştırmalıklar hazırla...  Bende dondurma getireceğim."

"Sen neye gülüyorsun Ela?"

"Alev'in dün gece yazıştığı dedeye..."

"Ay evet, o dede neydi ya..." Sözlerine ikimizde kahkaha krizine girdik.

"Hadi Ela ben kaçar yarım saat sonra Alev'de görüşürüz." Onu uğurlarken yeni komşunun kapısı kapandı. Kapı kapanmadan önce gördüğümüz uzun bacaklı, uzun bakır saçlı bir kadındı. Yüzünü göremedik, Buket ile birbirimize bakıp aynı anda "Yeni komşu taş gibi!" dedikten sonra kahkaha krizine girdik.

Buket eve hazırlanmaya gittiğinde ben antrenman salonunu toplayıp, kirlileri makineye attıktan sonra hızlı bir duş aldım.  Üzerime en sevdiğim Mickey Mouse pijamalarımı giydim, diz üstü bilgisayarımı, anahtarlarımı ve dondurmaları alıp yan tarafa geçmek için kapıyı açtım. Kapı önüne çıktığımda duyduğum seslerle donup kaldım. Ya biri son ses porno izliyor ya da ateşli saatler yaşıyor. Ben elim kapı kolunda kalakalmışken, Buket kapısını açtı ve 'Ahhhh, daha sert... evet, böyle harikasın... Daha derine...' çığlıklarını duyduk. Biz ağzımız ve gözlerimiz kocaman açılmış birbirimize bakakaldık.  'Ohhh harika...' Sözüyle de gülmeye başladık...

Kahkaha krizimiz dindiğinde "Yeni komşu tüm kata film izletiyor Buket. Sizin Manuel'in filmi mi?" diye sordum.

"Ah be Elacığım, Manu izlemiyor kendi filmini çeviriyor." Aldığım cevapla şok olmuştum. Hemen kapıyı kilitleyip, Alev'in ziline bastım. İnlemeler ve sözler artarak devam ediyordu. Buket kıkırdayıp yanıma geldi, Alev kapıyı açtığında bana ve arkamdaki Bukete bakıyordu. "Buna ne oldu Buket?" diyerek beni gösterdiğinde, Buket beni itip Alev'i kolundan apartman boşluğuna çekti. Ve sesler, çığlıklar, inlemeler... "Çüşşş bu ne?" dediğinde Buket "Yeni komşumuz çok ateşli." Cevabını verdi.

İçeri girdiğimizde kızlar bana bakıp kıkırdıyordu... Buket "Ela tamam, sevişmemeni anlıyorum ama duyduğun seslere kızarman... çok komik." deyip Alev ile kıkırdamaya devam ettiler.

www.askiariyorum.comHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin