Capitolul 10

84 7 0
                                    

          Cobor din mașina lui Luke cu ghiozdanul in spate, gândindu-ma la ce mi-a spus. Oare câte minciuni mi-a mai spus Ethan?

          Ma opresc brusc când îl zăresc in parcarea școlii rezemat de mașina lui înconjurat de încă câteva personaje. Picioarele mele se îndreaptă apăsat spre el, sunt mult prea nervoasa pentru a păstra întrebarea pentru mai tarziu. Trebuie sa aflu acum. Dau persoanele din jurul lui la o parte și îl apuc de guler, împingându-l cu putere in portiera Mustangului negru.

          - De ce dracu nu mi-ai spus ca încă faci parte din The Royals? De ce m-ai mințit tot tipul asta? Și scrisorile care îți erau adresate "tie"? Ai înscenat totul?

          Ethan se uita la mine uimit și apoi ma apuca de brat tragandu-ma la o parte, departe de prietenii lui care se uitau Uimiți la scena pe care am provocat-o. Tot ce auzeam din partea lor era "Spunei-o Elena!", "Așa Elena!" Și "Cât tupeu pe asta.".

          Ethan își trece mâinile prin par, aranjandu-l cât de cât, apoi își îndreaptă privirea spre mine, spunând apăsat.

          - Pentru ca te protejam pe tine. Ei te voiau înapoi, Elena. Și stiam prea bine ca tu nu vrei asta. Nu am vrut sa știi adevarul doar din cauza circumstanțelor in care ai fost pusă acum ceva timp.

          - Dar tu de ce nu i-ai părăsit? Întreb, încă căutând un răspuns cât mai concret. Ethan începe sa rada disprețuitor și începe sa vorbeasca din nou.

          - Pentru ca la mijloc este un contract. Pentru ca tu sa ii părăsești, a trebuit sa semnez o foaie stupida care sa te înlocuiască pe tine cu mine, doar ca pentru totdeauna. Dar stiam ca nu va fi de lunga durata. Speram sa renunțe, dar m-am înșelat.

          - Si de ce nu mi-ai spus de la început? Puteam rezolva problema impreuna. Puteam găsi o-

          - Ești prea încăpățânată pentru a rezolva problema, tot ce ai fi făcut era sa ma împiedici sa accept oferta care mi-a fost oferită. Plus ca e prea tarziu. Eu trebuie sa fiu acolo pana voi muri dracu și acum ești și tu in aceasi situație.

          Vorbele fratelui meu ma pun pe gânduri. E adevarat, nu l-as fi lăsat sa semneze contractul și da, m-as fi întors la The Royals doar pentru el.

          Expir aerul pe care aparent îl țineam in plamani de ceva timp și închid ochii concentrându-ma pe momentul in care am intrat prima data in The Royals și prima data când l-am cunoscut pe Luke. Pot spune ca am fost cea mai mare fraiera.

   * Flashback*

          Lumini puternice, motoare turate si miros de frâne. Fantezia fiecărei persoane care adora mașinile si viteza. Ca fata, nimeni nu se aștepta sa îmi placa mașinile și mai ales viteza, dar pot spune ca am crescut printre mașini. Tatăl meu a fost mecanic necalificat pentru un timp, înainte de a-si găsi un loc de munca stabil și obijnuia sa ma ducă la service-urile unor prieteni de-ai lui. Pot spune ca m-am căpătat cu o pasiune nebuna pentru masini și viteza, fiind nerăbdătoare sa îmi iau permisul și sa ma duc dracu stie unde. Acum, cu fratele meu lângă mine, ne aflam pe cea mai râvnita pista de curse din preajma Seattle-ului, dar și cea mai ascunsa. Locul era împânzit de copaci și pentru a ajunge aici trebuia sa mergi pe un drum nepietruit de aproximativ 7 kilometri. Aici se țineau doar cursele importante, pentru ca mereu se găsea cineva care sa ne dea de gol locația. Asfaltul e unul special, folosit doar pe pistele de avioane. Toți racerii au pus bani și au reasfaltat drumul acum câțiva ani, acum fiind negru din cauza cauciucurilor care adresează cu viteza pe el in fiecare seara.

          Pe pista poți gasi mii și mii de oameni, dar cei mai des întâlniți sunt fumătorii, cei care fumează toate drogurile de pe piața, bețivii, care cred ca nu mai au nevoie de o explicație, oamenii chill, mai simplu pastilatii, mecanicii care discuta tot timpul despre motoare și diverse componente și Mai sunt și inevitabilele curve, care se dau pe lângă toți concurenții cu mașini mai scumpe decât cartierul in care locuiesc. Eu nu ma încadrez in nici una din aceste categorii, eu sunt aici doar sa privesc, sa admir mașinile luxoase si doar sa visez la ele. Dar nu este singurul meu scop. Am venit sa intru in joc, sau in pâine, cum mai spun unii.

Gloanțe Oarbe - Ochii Întunericului - l.hWhere stories live. Discover now