5. Alfa?

3.2K 165 7
                                    

Věnováno: Teen_wolf_1222

Pomocí umyvadla jsem se zvedla a podívala se na své oči. Slzy bolesti stékaly po tvářích.
Zhluboka jsem dýchala.
Bolest mě tentokrát ohlušila a já se znovu sesunula k zemi.
Zatmělo se mi před očima.

Do umýváren najednou vběhl Stiles s Lydií a Allison.
To už jsem si lehala a zavírala oči.
,,Ashley!" Ozval se hlas Stilese.

,,Scott mi to nebere!" Slyšela jsem ho. ,,Tak volej Deatona!" Okřikla ho Lydie.

,,Scott mi napsal, že mám jet za ním k Derekovy do domu." Na vteřinu jsem otevřela oči při slově Derek. Pak jsem oči znova zavřela.
,,A Deaton tady bude každou chvíli." Dodal Stiles.

Po chvíli jsem slyšela prásknutí dveří. Někdo mě vzal do náruče a po chvíli chůze položil do auta.
,,Jeď za Scottem, jestli tě chce u Dereka, já už se o ní postarám." Slyšela jsem hlas Alana.

Auto nějakou chvíli jelo a pak zastavilo. Alan mě vzal do náruče a vešel do šedé budovy.....veterina.

Položil mě na kovový stůl. Slyšela jsem, jak chvíli někde hrabe.
Pootevřela jsem oči a viděla, jak se k mé ruce přiblížil s velkou injekcí, která měla velkou jehlu....pak jsem oči zase zavřela.

Ucítila jsem, jak jehla prošla mou kůží. Pak jsem omdlela.

Po chvíli jsem se vzbudila a s trhnutím se posadila.
Alan mě chytil za rameno a tak mě zastavil, abych nesletěla z kovového stolu.

,,Co se stalo, Ashley? Řekni mi přesně, co se ti stalo." Začal hned. ,,Nic." Odsekla jsem a zase si lehla.
,,Slíbil jsem Talii, že se o tebe postarám a že budeš v pořádku. Takže znova.....co se ve škole stalo?" Povzdechla jsem si.
,,Přišli za mnou dva kluci....dvojčata, akfy. Pak jsem chvíli poslouchala Scotta, jak mluví s nějakou učitelkou. Učitelka mu řekla, že ho potřebuje máma v nemocnici. Chtěla jsem jít za ním, ale ty dvojčata mě chytili a zatáhli do umýváren. Řekli, že mě drží, abych nemohla jít se Scottem do nemocnice. Ten jeden mě držel pod krkem. Odkopla jsem ho od stěny a prostě.....odhodila jsem ho, udělala salto, nechala si narůst tesáky a drápy a rozzářit oči. Oba na mě šli a tak jsem je odhodila. Ale najednou....." Odmlčela jsem a vzpomněla si na tu bolest.

,,A dál?" Vybýdl mě. ,,Zvládla bych je, ale.....najednou mě strašně začali pálit oči, bolet nehty a zuby. Nešlo to vydržet a já se sesunula k zemi. Okamžitě toho využili. Jeden mě chytil pod krkem a přitlačil na zeď. Druhej mi u zdi držel ruce, abych jim nemohla ublížit. Držel mě za krk u stěny dlouho....nemohla jsem dýchat, ani se o jeho ruku zapřít. Držel mě, dokud jsem nezačala prosit. Pak mě pustili a odešli. A pak....prostě se mi zamotala hlava. To je všechno." Konečně jsem to dořekla.

,,Fajn. Začnu u toho, že.....zatím neříkej Scottovy, že ty dva jsou alfy. Jsou totiž z Deucalionovy smečky a to Scott musí zjistit sám. Dál....to, proč tě tolik boleli oči, nehty a zuby, má své vysvětlení...." Přerušila jsem ho. ,,Nejvíc pálili oči." Kývl. ,,Jde o to, že máš velkou moc, se kterou ještě neumíš zacházet. Ta moc....já sám nevím, jaké "velikosti" tvá moc a síla bude dosahovat. Ale prostě jde o to, že nejspíš budeš schopná se měnit na vlka. A tvé oči....začnu jinak." Povzdechl si.

,,Scott....já doufám, že z něj bude pravá alfa. To je druh alfy, který nemusí brát svou moc jiné alfě. Pozvedne se silou vlastní vůle. Je tak vzácná, že se rodí přibližně jednou za sto let. Jak už víš, normální alfa, aby se stal alfou, musí zabít jinou alfu. Prostě a jednoduše......beta, který zabije alfu, se stane alfou. Ty nejsi ani jedno. Já nevím, čeho budeš schopná. Ještě nikdy jsem se nesetkal s někým, kdo byl měl tak mocné rodiče, jako máš ty. Talie byla a Deucalion je....prostě jsou to jedni z nejmocnějších vlkodlaků...Talie byla, jedna z nejmocnějších vlkodlaků.....a Deucalion je. Říká si alfa alf, ničitel světů, nebo démon vlků. Nevím, jaké moci on dosahuje. Ale jelikož jsi jeho dcera a Talie, budeš mocnější, než je on. A proč ti to tady všechno říkám....myslím si, že když budeš chtít, tvé oči budou schopny měnit barvu. Pokud ti stoupne vztek, strach, bolest....tvé oči se budou moct změnit." Zakončil a já jeho slova pobírala.

,,A.....jakou barvu budou mít?" Zeptala jsem se zvědavě. Usmál se. ,,Krvavě rudou. Nějakou dobu se budou moct měnit na rudou, ale pak zpátky na zlatavě žlutou. Jenže si myslím, že ty jsi tak mocná, že....jednou už se ty oči na zlatou nezmění.....zůstanou rudé. Až se tak stane, tvá moc dosáhne maxima. Pak už svou moc a sílu budeš umět perfektně zvládat. Říká se tomu Zrozená alfa. Jsi silná....a jak už jsem řekl.....budeš schopná se měnit na vlka. A teď poslouchej.....když budeš proměněná na vlkodlaka, máš oči žluté....dokud, jak jsem řekl, tvá síla nedosáhne maxima....ale chtěl jsem říct, že když se proměníš na vlka....i kdyby ses proměnila teď....tvé vlčí oči, budou rudé." Zase zakončil svůj skoro monolog.
Zrozená alfa.....já jsem tak mocná, že jednou ze mě bude alfa? Ale....neumím s tak velkou mocí zacházet....už teď se bojím sama sebe.
____________________

Tak tohle byla asi nejnudnější kapitola, jakou jsem kdy napsala.
Bylo tady v podstatě jen kecání o tom, jak mocná Ashley může být.
Tak snad jsem vás neunudila k smrti😊.

Další Haleová? [Dokončeno]Where stories live. Discover now