11.Přišla zima

36 5 0
                                    

U fontány už to nešlo snést. Byla tam šíleně mrazivá zima a sníh nikde. Sotva si tam člověk dal kotel. Museli jsme najít nové místo, což nebylo nic jiného než sklep u Dawea v paneláku, protože bydlí poblíž parku s fontánou. Stále se u Dawea držela Harley, takže to bylo zvláštní, ale Dawe byl pořád můj nevlastní sourozenec, tak mi to bylo jedno a necítila jsem se jako páté kolo u vozu, kolikrát se tak cítila spíš Harley.

Elizabeth si našla nového přítele Daweova bratrance, který ji celou dobu urážel do lehké dívky a zrovna v té době poslal Daweově matce videa, kde fetuje s Harley pervitin. Pro informaci Daweova matka mě nemá v lásce a zakázala mi v tu dobu chodit k nim do bytu. Také nás jednou nachytala kouřit v bytě trávu, věřte nebo ne, ale měla jsem pocit a často mám, když ji potkám, že mě skutečně zabije, nemůžu se zbavit věty, kterou jednou řekla Daweovy ,,Já ti teprve ukážu psychopata, abys věděl po kom to máš!" 

To video Daweovy příšerně zavařilo, protože ho jeho matka vyhodila na ulici i s Harley a tak strávili noc v zimě. Venku vážně neskutečně mrzlo, takže jim vážně nezávidím. 

Hned druhý den Harley opět odvezli policisté. Dawe se vrátil domů, protože Daweově matce vadila hlavně Harley. Oba- Já i Dawe jsme věděli, že je to tak nejlepší a že tohle se zkrátka nepovedlo, ale místo toho, aby se blýskalo na lepší časy a to se teprve blížily vánoce a silvestr, byly jsme pevně rozhodnutý, že zbytek měsíce bude v pohodě. Jenže nebyl, na začátku prosince se Dawe přefetoval houbičkami, jedním dobrým acidem a hromady hulení.

Přišel za ním Joker ve zdi a radil mu, aby se pořezal, potom několikrát se probral na různých místech v bytě s výpadkem paměti, sluchové halucinace- klepání na dveře podle tlukotu jeho srdce. Potom prý se mu otáčely nohy dozadu. Cítil prý křupání a praskání v kolenou a taky si prošel vývinem houby. Vrchol všeho byl mimozemšťan, který měl maličké tmavě modré oči a zbytek těla černý, prý byla tma a dotkl se ho svou hubenou rukou ramene. Toužil spát, chtěl aby to skončilo, ale marně. Druhý den z toho byl ještě stále vyklepaný, říkal, že chtěl jen zahnat smutek a na chvíli přejít na jiné myšlenky, dejme tomu, že se mu to povedlo.

Po tomto zážitku se začal psychedelických drog bát, necítil se na to, že by ještě někdy chtěl. Nedivím se mu. Dealer, když ten příběh slyšel, tak se mu vysmál a sám přiznal, že by to nejspíš nepřežil, označil Dawea za blázna, prý mu radil, ať nefetuje vše najednou. 

Dawe se ještě stále bavil s Jeffem, i já se si s Jeffem obča zajdu zahulit, ale ten kluk mi nesedí, je hrozný sobec a hlavně tak trošku hajzl. Každopádně potkali spolu Daweova bratrance a Jeff se s ním popral. Spadli oba do křoví, kde se ukázala bratrancova pravá tvář- ufňukaný ubohý ubožáček, skoro div se nerozplakal, protože Jeff má svou váhu a když si na někoho lehne, tak je z něj palačinka, chudáčci Jeffovy bejvalé přítelkyně. Ačkoliv přišla zima, tak stále nesněžilo, Dawe však ví, jak udělat bílé vánoce.

Kluk, který se smálWhere stories live. Discover now