4.Legalizace

74 9 0
                                    

Netrvalo dlouho a s Davem jsme se opět sešli u knihovny. Byl na nějakém srazu s Elizabeth a dozvěděla jsem se o jeho nejlepším kamarádovi Jeffovi, který permanentně užívá drogy všeho druhu a víceméně Davea i Elizabeth na srazu zhulil trávou tak moc, že se potom opírali v polospánku na židlích jeden o druhého. Jeff tam prý řádil jako černá ruka a prý THC Daveovi zachutnalo. Ani to údajně nechtěl, ale Jeff s Elizabeth ho překecali a nakonec skončil v tropu, což znamená přehulení se.

Četla jsem lecos o marihuaně a taky ji znám delší dobu díky svému otci, který pravidelně hulí a poslouchá psytrance. Konopí je tu už od počátku civilizace samotné a přes své psychotropní účinky je známá hlavně jako léčivo proti rakovině (CBN), jenže všichni ví, že to nepomáhá, když to balíte do jointu s tabákem. 

Opět jsme se dostali na místo, kde byli nějaké soukromé pozemky a vstup tam byl zakázaný. Tentokrát jsme stihli odejít dřív než nás někdo okřikl.

Ve státě je politická strana, která se snaží zlegalizovat konopí. Nechápou jaký chaos by tu započal, ale chápu, že by tráva měla svou cenu a stát by na závislých určitě velice dobře vydělal, když tak přemýšlím, tak alkohol je mnohem horší droga a je legální. Co se týká marihuany poprvé vyšel zákaz ve spojených státech kvůli Mexičanům a velké vlně hippies, které kromě konopí užívali i jiné drogy. Dá se říct, že je to otázka času, kdy se konopí zlegalizuje.

Dave i po druhé nezklamal. Opět mě rozesmál svými vtipy a hlavně reakcemi, které byly buď vtipné a nebo vtipně zpomalené. Zároveň jeho depresivní názory, které svědomitě říkal a u toho se smál. Všimla jsem si, že ostatním lidem vysvětluje svůj nenapodobitelný smích za každým slovem tím, že je správný satanista a prý smích je jedním z hlavních bodů satanismu, kterému věří. Ovšem má Dave skutečně nějakou víru a nebo se pouze na víru vymlouvá, aby zakryl svou kletbu? Musím uznat, že mě vážně skutečně zaujal.

Kluk, který se smálKde žijí příběhy. Začni objevovat