3.O Lásce

69 10 0
                                    

Od prvního setkání ubíhaly dny. S Davem jsem si začala více psát a zjistila jsem, že má přítelkyni Elizabeth, taková modrooká blondýna, která se sebepoškozuje a Davea podvádí s jinými. On to ví, ale láska je slepá jako patrona.

Já se kdysi snažila o jednoho kluka jménem Bill. Billa jsem poznala přes internet a hrozně jsme si rozuměli. Byli jsme oba depresivně ladění a oba emaři. Rok jsme si psali, měli jsme přes padesát tisíc zpráv, ale vždy když měl přijet, tak se na něco vymluvil. Tolerovala jsem to, ale jednou jsem spatřila fotku, kterou zveřejnila jeho kamarádka, nakonec přišlo bolestivé zjištění, že je jeho přítelkyně. Kvůli tomu hajzlovi jsem se ne jednou pokusila zabít, ale skončilo to pořezaným zápěstím.

Tady ve městě se mi zatím nikdo nelíbil natolik, abych do něj byla zamilovaná jako tehdy do Billa. Bill mi rozuměl a chápal moje emoce a hlavně byl jediný, komu jsem mohla věřit, vlastně alespoň jsem si to myslela.

Vlastně Dave byl první člověk, co mě od doby s Billem pořádně a skutečně rozesmál. Už jen tím, že něco takového dokázal jsem věděla, že je to  vskutku zvláštní člověk. S ním se člověk cítí nejistě z důvodu jeho nepředvídatelnosti. Další důkaz o tom, že není jako ostatní byl ve chvíli, kdy mě sám od sebe začal táhnout ven.

Podívala jsem se víc na tu Elizabeth do které byl zamilovaný. Venku o ní mluvil hezky i přesto, co mu dělá. Podle profilu na sociální síti Facebooku jsem zjistila, že je to laciná coura z vesnice, která se baví s městskou havětí. Mě moje mysl stěží odpoví na otázku "Proč takové běhny kluky zajímají" Ještě hůř to mám s otázkou "Kde ho vůbec našla?" Určitě ne v albertu jako já. Podle toho profilu mohu dopředu říci, že Davea jednou ta holka zničí. Myslím nad blbostmi. Nikdy jsm se o problémy druhých nezajímala, ale už nyní vím, že jestli se Dave zabije kvůli té couře, tak se mě to dotkne. Ne, že bych byla zamilovaná, ale oblíbila jsem si ho jako kamaráda a zároveň jako psychologa, protože sraz s ním mi dá víc než sezení s psychologem. U toho jsem už párkrát byla kvůli sebepoškozování, ale jediné co se mu povedlo bylo, že mě matka seřvala za to, jaká jsem. Další noc jsem se pořezala akorát znovu, což mimochodem od té doby, co jsem poznala Davea se ještě nestalo, že bych použila žiletku a to je u mě neobvyklé.

"Miluji déšť! Když prší, tak obloha pláče za mne."

Kluk, který se smálWhere stories live. Discover now