33.bölüm

9.6K 374 42
                                    

Bedirhan'dan devam ;

Yanımda oturan kadınıma bakıyordum her şeyi öğrenmişti. Yine olsa yine aynısını yapardım benim kadımı bana değilde başkasına vereceklerdi kim olsa aynısını yapardı. Ayşim bunları kimden nasıl öğrendi bunu er yada geç öğreneceğim ve bu yaptığının hesabını verecek. Tam herşey düzeldi derken vurulmam ve bilmediğim bir evde iyileşene kadar bakılmam sonra ise geldiğimiz bu durum. Benim için yine bir şey değişmedi. ayşim istesede istemesede benim. benden başka kimsenin olamaz. Cebimdeki telefonun titreme sesiyle hemen alıp bakmıştım. "söyle" demiştim sert sesimle köylülerden biri arıyordu.

" Ağam kusura bakma rahatsız ettim ama bir durum vardır. Bilmek istersiniz diye düşündüm." Demişti karşımda çekinerek konuşan adam ." dinliyorum nedir konu " demiştim daha sakin bir sesle. " ağam biraz önce birşah ağam ve kız kardeşiniz dağ evine geldi. Birşah ağam çok sinirliydi.içeriye girdikten sonra çığlık sesleri geldi bir süre sonra birşah ağam gitti kardeşiniz evde tek ama bilmiyorum sanki içerde bir şeyler oldu. Bir baksanız ağam benim içim hiç rahat değil." Ne demek lan çığlık sesleri birşah düşündüğümü yapmış olma seni öldürürüm birşah "hangi köy demişim kükreyerek yılanlı köyü ağam" telefonu hızla kapatıp gaza dahada yüklenmiştim. Ayşim bağırmamdan uyanmış bana ne olduğunu sorarcasına bakıyordu ama benim aklımda gülperi vardı şuanda. Eğer olurda düşündüklerimi kardeşime yaptıysan birşah herşey biter seni gebertitim can dostum demem gebertirim.

"ne oluyor mirza " deyince ayşim direksiyona sert bir şekilde vurmuştum." Herşey üst üste geliyor anlıyor musun eski halime dönüp herkezi öldürmemek için kendimi zor tutuyorum bu dünyada gereksiz adama yer verilmemeli." Ayşim laflarımdan sonra susmuş yolu izliyordu.birşahın köydeki evine gelince hızla arabadan inmiş ve kapıyı sertçe çalmaya başlamıştım." Gülperiiii... gülperi..." kapı açılmayınca hızla kapıyı kırıp içeriye girmiştim.

Yerdeki kemer ve kanı görünce duvara bir yumruk atmıştım. Hızla odalara bakarken yerde yatan gülperiyi görünce hızla yanına koşmuştum.tam kaldıracakken kalbinin üzerindeki bıçak benim durmamı sağlamiştı olamaz bu olamaz daha o çok genç. Ayşim hızla yanıma çöküp hıçkırarak ağlıyordu. Sarsmamaya çalışarak kucağıma aldım . hızla yürüyerek arabnın yanına gelmiştik "kapıyı aç " ayşim kapıyı açınca hızla içine koyup hastaneye sürmeye başlamıştım " bedirhan gülperiye ne olmuş kim yaptı bunu." Demişti gözyaşları arasından. Ben sana yapacağımı biliyorum birşah son duanı et sen. zaman geçtikçe kardeşim dahada ellerimden kayıp gidiyordu sanki hızla hastanenin önünde durunca " sedye getirtin " yanımıza gelen doktorlara " kardeşimi yaşat yoksa sende ölürsün doktor " demiştim " tamam bedirhan ağam sakin olun."


Saat geçmesine rağmen hala ameliyat bitmemişti.benim kardeşimin suçu neydi birşah ona bunu yaptın hayat dolu olan kızı ölüme ne yaptında ittin. Kapıdan çıkan doktorla hızla yanına yaklaşmıştım. " durumu nasıl doktor" " hastamızın durumu iyi bıçak kalbe çok yakın bir yere saplanmıştı kalbin hasar almaması için çok özerek ameliyatı yaptık." Deyince " saol doktor çok saol" " birde ağam nasıl söyleyim bilmiyorum ama vücudunda birçok derin kemer darbeleri vardı. Bunu kim yaptıysa kızdan uzak tutun bu kadar darbeye hayatta olması bile mücize " öfkeden gözüm dönmüştü hızla dışarıya çıkıp arabama binmiştim. Seni geberteceğim birşah benim lan kardeşim dediğin adamın kız kardeşine nasıl yaptın. Beyoğlu konağına gelince hızla içeriye girip " birşahhhh ... birşahhh çık dışarıya " karşımda birşahı görünce hızla gidip suratına yumruğu geçirmiştim.

" bunu benim kardeşime nasıl yaptın lan, biz kardeştik sen benim kardeşime nasıl kıydın lan " birşah karşımda sinirle bakarken " benim karım istediğimi yaparım. Sen ayşime yaparken kimse karışıyor muydu?" ayşimi ben hiçbir zaman dövmedim. Senden önce hayata gülümseyen kız şimdi ne halde haberin var mı? " evet var ben yaptım, bundan sonra benim sözümden çıkmamayı öğrenmiştir.bir sözünden çıktığı için miydi kardeşimin onca çektiği şey. " berdel bitmiştir birşah, git kimi öldürüyorsan onu öldür benim kardeşimin şaçının teline zarar gelse dünyayı yıkarım bilirsin ama geçmişimize sayıyorum demiş ve bende gözlerimi. Gülperinin yanına birdaha asla yaklaşma o senden çok daha iyilerine layık" deyince öfkeden gözü dönmüştü birşahın gülperiyi deli gibi istediğini gözlerinden görüyordum ama kardeşimi birdaha bu bataklığa atamazdım. " o benim karım ben bitti demeden bitmez bedirhan" ona daha hiçbirşey yapmadım sürekli benle dikleşmek yerine bana uyum sağlasaydı bu halde olmazdı. Birazdan gidip alacaktım zaten, düşünsün aklı başına gelsin diye bıraktım orada" deyince deliye döndüm " birazdan onu gidip alacaksan boşuna yorulma kalbinin üzerine bıçak saplanan biri kaç saat yaşar ha birşah, hayata gülen kardeşimi bu dereceye getirmissin bende sana verecek kız yok de var işine git her şeyimiz bitti." Bir şey söylemesini beklemeden hızla dışarıya çıkıp hastaneye gelmiştim.

Ayşim gülperinin yatağının başında oturmuş onu izliyordu. Sakinleşmem lazımdı ayşime ihtiyacım vardı yanına oturup onuda yanıma çektim kollarımın arasından ayrılmaya çalışsada izin vermemiştim." Sana ihtiyacım var güzelim" deyince durmuştu. "nasıl olmuş bu bedirhan, gülperi nasıl bu hale gelmiş." Sorusuna ne cevap vereceğimi bilmiyordum." Birşah yapmış" diyebildim sadece ayşim hızla başını bana çevirip " onu bu kadar dövecek ne yaomış olabilir ha gülperi, o bunları hiç hak etmedi. Onu o adamın yanına gönderme bedirhan gülperi göz göre göre ölüyordu." Gözleri dolu dolu söylediklerinde haklıydı." Göndermeyeceğim bebeğim şimdi dinlen biraz" cennet kokusuyla kapatmıştım.

Gözlerimi açtığımda bir hastane odasındaydım. Ölmemiştim o adam geri beni kurtarmışmıydı. Keşke ölseydimde bunları yaşamak zorunda kalmasaydım.sağıma dönünce bedirhan abim ve ayşimşi görmeye beklemiyordum. Biraz doğrulmak isteyince sırtımdaki ağrı yaşadıklarımı yeniden gün yüzüne çıkarttı. Ayşim hızla kalkıp " iyi misin, şükürler olsun gözlerini açtın." Gözyaşlarım gözlerimden akarken yanıma oturup gözyaşlarımı hem siliyor hemde ağlıyordu. Bu hayatı sende istemezdin biliyorum ama herşey bitti. Artık bizimlesin o adam olmayacak eski günlerdeki gibi yine hep birlikte olacağız". Derin bir nefes alıp " beni ona vermesin ayşim abim, yalvarırım o çok çok kötü biri" demiştim gözyaşlarım arasından." Gitmeyeceksin abin seni bırakmayacak.sıkma güzel canını herşey geçeçek hadi toparla kendini biz hancıoğlu kızları hep güçlüyüz unuttun mu " başımı olumsuz anlamda sallayıp biz hancıoğlu kızları hep güçlüyüz.

Selam yeniden ben nasılsınız bakalım 😊

Bol bol yorum ve oy vermeyi unutmayınız...


AYŞİM( TAMAMLANDI DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin