36 - Final

3.5K 321 608
                                    

Laura koşarak babasının üstüne atlamıştı.

Harry kızını sıkı sıkı tutarken Laura ise sabırsızlıkla Louis'yi bekliyordu. Harry ise kızının sarı saçlarını okşayıp kendince şekil vermeye çalışıyordu. Laura'nın saçları uzun ve yumuşak olduğu için Harry istediği gibi oynayabiliyordu.

Cedric koşarak salona geldi ve koltuğa tırmandı. Yaşıtlarına göre çok hareketliydi. Louis için Cedric 'Jr. Harry' idi.

Cedric kıvırcık saçları ve yeşil gözleri ile Harry'nin kopyasıydı. Her zaman aklı yaramazlığa çalışsa da bir yeri acıdığı zaman ağlayarak 'baba uf oldu!' diye ağlayıp Louis'yi kendine öptürürdü.

Harry kucağından Laura'yı indirip Cedric'i kucağına aldı. "Baban nerede?"

Cedric ön dişleri olmadan sırıtıp merdivenleri gösterdi. Louis kucağında Alan ve fotoğraf albümü ile aşağı iniyordu.

Harry oğlunun kıvırcık saçlarını karıştırdı. Louis ve küçük oğlu Alan'ı izlerken ister istemez gülümsedi. Evleneli 9 yıl olmuştu. Üç çocukları olduğu gibi güzel bir aile de olmuşlardı. Tek değişmeyen şey hâlâ birbirlerini sevmeleriydi.

Louis elindeki tokayı Harry'ye verirken koltuğa oturdu ve kucağında fotoğraf albümünü açtı. Alan kendi kendine ellerini çarparken Laura ve Cedric ilgiyle resimlere bakıyordu.

"Fotoğraf albümünü çocuklara şimdi göstermemiz doğru mu? Bilirsin, Laura en büyükleri olmasına rağmen 8 yaşında."

Harry omuz silkti. "Bence zamanı geldi de geçiyor. Alan'ın bile seveceğine eminim. Değil mi oğlum?" deyip Alan'ı Louis'nin kucağından aldı. Alan bir yaşına yeni girmişti ve abisi Cedric gibi olmasa da hareketli bir çocuktu.

"Ba-ba."

Alan kendi dediğini alkışlarken Cedric ise Harry'nin sırtına çıkmaya çalışıyordu. "Baba atçılık oynayalım!"

Harry gülerken sırtındaki oğlunu çekip diğer bacağına aldı. Laura da Louis'nin bacaklarına oturmuştu. "Size göstermemiz gereken resimler var. Ondan sonra sırayla sırtıma binebilirsiniz." dedi Harry sonlara doğru kısılan sesiyle. Louis gülmemek için dilini ısırırken Harry kendi kendine "Bu yaşta fıtık olacağım." diye mırıldandı.

Louis konuyu dağıtmak için araya girdi. "Neyse," diye başlayıp albümün ilk yaprağını açtı. "Bu albümde sadece beşimiz varız. Başka kimse yok." deyip ilk resmi gösterdi. "Bakın, burada Laura'ya hamileyken."

Cedric ilgiyle elini resim üstünde dolaştırdı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Cedric ilgiyle elini resim üstünde dolaştırdı. "Laura nasıl karnının içine girdi baba?" gözlerini irice açtı ve sorusuna cevap verdi. "Yoksa ablamı yedin mi?!"

Harry oğlunun masumluğuna kahkaha atarken Laura da ilgiyle mavi gözlü babasına bakıyordu. "Cedric haklı baba. Yoksa beni yedin mi?"

Harry gülmesini bastırmak için Alan'a sarılırken Louis ise nasıl toparlayacağını düşünüyordu. "Laura seni yemedim kızım. Sen," karnı ve kasıkları arası bölgeyi gösterdi. "Sen burada oluştun. Aradan dokuz ay geçti ve dünyaya geldin."

Genius // Larry StylinsonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin