21

2.9K 317 197
                                    

Louis yaklaşık 1.5 saattir Liam ve Zayn ile görüntülü konuşuyordu.

Louis ellerindeki siyah ve beyaz gömleği telefona doğru gösterdi. "Sizce hangisi daha iyi? Pantolon siyah olacak ama üst de önemli."

Liam ve Zayn ise Louis ile dalga geçmekten düzgün cevap veremiyorlardı. "Hangisinin düğmeleri daha çabuk kopuyorsa o." dedi Zayn. Liam kahkaha atarak geriye doğru düşerken Louis ise suratında bezmiş bir ifade ile arkadaşlarına bakıyordu.

"Benimle dalga geçeceğinize yardım edin!"

Liam geri doğrulurken konuştu. "Zayn'e hak veriyorum. Hangisinin düğmeleri daha çabuk kopuyorsa o."

Louis gözlerini devirerek kollarını indirdi. "Hangisinin daha çabuk koptuğunu bilmiyorum. Aynı zamanda benim sizin gibi fantezilerim yok."

Zayn sırıtarak eşine baktı. Liam da aynı şekilde Zayn'e baktı. Zayn, Liam'ın dudağını öpüp geri çekildi. "Demek fantezilerinin olduğunu kabul ediyorsun?"

"Zayn!"

Louis kızarmaya başlarken Liam ve Zayn çoktan tezahürat yapmaya başlamıştı. "Ooooo!"

Louis sertçe alnına vurdu. "Beni sizden yardım aldığım için pişman etmeyin. Adam gibi cevap verin!" diye bağırdı. Daha duş alalı 2 saat olsa da Liam ve Zayn yüzünden tekrar terlemişti.

Liam ve Zayn sustu. Üçü birbirine telefon ekranından bakarken Liam gülmesini tutarak, "Kral yine yargı dağıtıyor." dedi. Zayn ağzından tükürükler saçarak kahkaha atarken Liam ise yine geriye doğru düşerek gülüyordu.

Louis sinirlense de istemsizce gülmeye başladı. "Sinirimi bozuyorsunuz."

Zayn kendini sıkarak ekrana geri dönünce Liam da yanağını ısırarak Louis'ye bakıyordu. Louis ellerini tekrar kaldırdı. "Tekrar soruyorum; beyaz mı siyah mı?"

Zayn ekrana bakıp düşünürken Liam, "Siyah." dedi. "Pantolonun da siyah, gömleğin de. 'Siyahların Omegasıyım' diyerek Harry'ye mesaj vermiş olursun."

Louis anlamamıştı. "Ha?"

Zayn gülmesini belli etmemek için ağzını eliyle kapattı ama sarsılması belli oluyordu. "Karanlık ve çekici bir Omega. 'Karanlığıma gel ve benimle siyaha karış aahhhh'." diyerek taklit yapınca bu sefer Zayn geriye doğru düşüp kahkaha atmaya başladı. Karnı acımaya başlamıştı. "Ben hamileyim, güldürmeyin beni!" derken bile hâlâ gülmeye devam ediyordu.

Louis ağlayacak gibi oldu. "Küfür etmek istemiyorum ama Liam ben senin ağzına-" diyecekken Liam'ın gülmesi ile sözü kesildi.

Louis ellerini göğüsünde bağlayarak Liam ve Zayn'i bekledi. Bir süre sonra ikisi susunca Louis alıngan bir tavır ile konuştu. "Alay etmeniz bittiyse konuma devam etmek istiyorum."

Zayn, Liam'ı dürttü. "Tamam, artık alay etmek yok." derken bile kesik kesik gülüyordu. Liam ise düz bir ifade ile ekrana baksa bile sarsılan omuzlarından güldüğü belli oluyordu.

"Üstüne ceket giyecek misin?"

"Muhtemelen."

"O zaman-" diyecekken Zayn'in araya girmesi ile Liam sustu. "Siyah kot pantolon değil de senin şu koyu lacivert kumaş pantolonunu giy. Muhtemelen Harry seni şık bir yere götürür. Stajyer gibi kot pantolon-gömlek giyip gitme."

Liam, Zayn'e hak verdi. "Üstüne elindeki beyaz gömleği giy. Kol detayları güzel."

Zayn araya girdi. "Lacivert pantolonun muhtemelen ceketi olacaktı. Biraz iş kıyafeti gibi ama sanırım olabilecek en iyi kombin de bu."

Louis onaylayarak başını salladı. "Umarım karşıma kot pantolon ile çıkmaz. Yoksa büyük rezil olurum."

Zayn omuz silkti. "Saçmalama. Asıl o rezil olur. Sen akşam yemeği için özenirken onun kot pantolon ile gelmesi komik olur. Ki ben Harry'nin kot pantolon ile geleceğini sanmam. Takım giydiğine eminim."

"Umarım." dedi mırıldanarak Louis. Duvardaki saate baktı ve saatin yaklaştığını gördü. "5 dakikalık meseleyi 1.5 saate taşıdığınız için teşekkür ederim."

Liam sırıtarak, "Asıl ben teşekkür ederim. Çok eğlendim." diyerek gülerken Zayn ile beşlik çaktılar.

Louis gülerek arkadaşlarına bakarken yatağa sabitlediği telefonunu aldı ve gülen çifte baktı. "Bir şey diyor musunuz? Artık kapatıyorum."

"Harry'ye söyle seni fazla yormasın."

"Onu eve at."

Louis gözlerini devirirken aramayı kapattı. Umarım buluşma onun için cidden iyi geçerdi.

Genius // Larry StylinsonWhere stories live. Discover now