10.

629 41 23
                                    


Reggel én keltem fel hamarabb így tudtam nézni JungKookot. Az este csatlakozott hozzám aludni de nem bántam. Imádok vele aludni és nem veheti el tőlem senki se!!!!  Érte vagyok?! Ajkai enyhén elvoltak nyílva egymástól ami még aranyosabbá tette a már így is aranyos arcát. Az én kis nyuszim és senki másé!!! Jó, nem akarom kisajátítani ezt leszögezem csak kurvára boldog vagyok hogy megkaphattam őt és hogy az enyém..Csináltam egy két baromságot annyi szent viszont most már megkaptam őt és ennek nagyon örülök..Szemeim levezettem izmos karjára amitől néha (vagyis mindig) eltudok olvadni. Órákig tudnék áradozni erről a szexiségről itt mellettem de arra kellett rájönnöm hogy már egy ideje engem néz. 

-Jó reggelt baby!-mosolygott majd orromra puszilt. 

-Neked is oppa!- néztem szemeit és szerintem kicsit ellehettem pirulva mivel nagyon vigyorgott.

Nem tehetek arról hogy szeretem nézni a kurva helyes és cuki arcát na meg a kurva jó testét..A hasát most kivételesen nem tudtam bámulni de lesz rá alkalmam nem is egy. Remélem tudjátok mire gondolok..Biztos jól csinálja még nem tudom de egyszer úgyis tapasztalom ,nem? Márha nem szakítunk idő előtt de nem fogunk mert én azt mondtam!

-Legközelebb én foglak alvás közben nézni oké?-vándorolt le keze derekamra.

Bólintottam egyet majd mellkasába bújtam hogy ne lássa az arcom mert kicsit zavaró hogy vigyorog az arcom színén. 

-Nagyon szeretlek babybogyó!-suttogta fülembe mire elmosolyodtam.

-Én is szeretlek Kookie!-néztem rá de utána egyből vissza is bújtam. 

-Ne bújj ennyire! Szeretném látni a cuki arcod-próbált eltolni magától. 

Először nem engedtem hogy eltoljon de utána hagytam magam. De csak mert azt mondta hogy cuki az arcom ami nem is igaz! 

-Gyönyörű vagy!-puszilt homlokomra.

Elmosolyodtam majd felültem és nyújtózkodtam egy jót. Kikeltem az ágyból majd lerántottam róla a takarót mire kiterült az ágyamon. 

-Kelj ki az ágyból!-néztem rá majd kinyitottam a szekrényemet. 

Nézegettem hogy mit kéne felvennem amikor megéreztem két kezet a hasamon. Először  megijedtem de utána elmosolyodtam és megfordultam karjai között. Szájára pusziltam majd visszafordultam és néztem tovább mit kéne felkapnom magamra. Kivettem egy szürke pólót meg egy sima farmert majd hátra néztem Kookra. Az a helyzet hogy nekem lekéne hajolnom hogy kitudjam húzni a fiókomat mivel kell egy zokni de nem akarom neki nyomni a fenekem oda. 

-Értettem!-engedett el így lehajoltam és kivettem  a zoknimat. - Legalább közelebbről is megkémlelhetem a jó segged..- és akkor gondolom most elkezdte bámulni. 

- Akkor nézzed és élvezd a látványt!- nevettem egy kicsit majd az ágyhoz mentem és leraktam a ruháimat. -Inkább menj öltözni te is..-néztem rá. 

-Jólvan!-puszilt számra és már ment is. 

Rácsaptam gyors a seggére mire visszafordult hogy csináljon valamit de kitoltam a szobámból és becsuktam az ajtót. Gyors felöltöztem megcsináltam a hajam utána pedig lementem mert reggelizni is kéne. Leültem a helyemre persze előtte mondtam mindenkinek hogy "Jó reggelt!". Jin hyung már megcsinálta a kaját szóval mindenkinek szedett és ő is leült enni. 

-Hol van a mi kis szívtiprónk?-kérdezte tőlem Tae gondolom JungKookra utalva. 

-Gondolom még öltözködik.- néztem az ajtóra ahol nem sokkal az után megjelent Kook. 

-Na hogy itt vagy! Nélküled nem akartuk elkezdeni a reggelit szóval ülj le de kurva gyorsan!-mormogott Suga hyung amin elmosolyodtam. 

Minden reggel ilyen mogorva szinte már aranyossá teszi őt de JungKooknál NEM aranyosabb!!!!! Az említett leült mellém arcomra puszilt majd mind enni kezdtünk. Mikor befejeztük az evést segítettem Jinnek elmosogatni utána pedig bementem a nappaliba. Kook ott állt és nézte a TV-t mert a kanapé tele volt. Nekifutásból a hátára ugrottam és elmosolyodtam. Tudtam hogy megtud tartani és nem borulunk el így ez miatt nem aggódtam kicsit se. 

-Megijedtem!-tartotta combjaim majd felém fordította a fejét amennyire csak tudta.

-Bocsi bogyesz!-pusziltam arcára majd leszálltam róla.

Azért nem akarom hogy cipeljen mert beáll a nyaka a forgolódástól azt meg nagyon nem kéne. Bár feleslegesen szálltam le róla mert újra felkapott és fenekemnél tartott meg. Hoppá! Elindult fel majd ajkaimra tapadt amikor már nem láttak. Bevitt a szobámba és szó szerint ledobott az ágyra ami miatt nyekkentem egyet. Tovább csókolt és......

********************************************************************

HELLO!

Nos hát ezt is meghoztam! Az utolsó sztori új része is kint van szóval ezt is kihúzhatom a listámról és foglalkozhatok egy kis idegig az új sztorimmal. Nem tudom mikor kezdem újra ezt az írásos dolgot de ami biztos nem lesz  hónapos kihagyás vagyis reménykedem benne. 

Csók! :3 :3 <3 

Nem lehetünk barátok(Jikook) Where stories live. Discover now