1.

1.4K 125 13
                                    

Mindig azt mondták nekem a szüleim hogy szeressem azt aki viszont szeret. Én ezt nagyon beakartam tartani de most is olyan embert szeretek aki soha nem fogja viszonozni az érzéseimet. Nem tudom miért kellett beleszeretnem egy fiúba mikor én magam is az vagyok. Engem Isten ezzel büntet. Nem csináltam semmit akkor miért? Kookkal legjobb barátok vagyunk. Mostanáig. Én belefáradtam. Barátnője van akit két hónapja mutatott nekünk be ezzel összetörve piciny szívem, nem tudom visszafolytani az érzéseimet ezért minden este kisírom még a lelkem is, Kookkal nem lehetünk barátok emígy se meg amúgy se. A kurvája aki nem az kicsit se nem nagyon kedvel.... Na jó ez nem így van ő kedvel engem mint egy barátot de én még az ismerősömnek se mondanám. Lényegében én döntöttem úgy hogy nem lehetünk barátok mivel könnyebb így az érzéseimnek mint úgy hogy mindig egymás nyakában lógunk. Amúgy se olyan már a barátságunk. Ő inkább Tae-vel van ami bántott nem is kicsit. Várom is meg nem is a holnapot. Holnap fogok végleg lemondani Kookról azaz kerek perec nem fog érdekelni. Most éppen este van és azt hallgatom éppen ahogy a szomszédban beszélgetnek és nevetgélnek. A srácok és MinAh felelsz vagy merszeznek. Engem is hívtak de én megmondtam hogy hagyjanak békén és ne zavarjanak. Próbálok aludni de nem megy a többiek retardált nevetésétől. Eddig nem akartam bemenni és elordítani magam hogy pofa be de most meg teszem. Kipattantam az ágyamból kivágtam a szobám ajtaját majd később a jó madarak ajtaját is amire persze megijedtek.

-MI A FASZOMÉRT KELL ORDIBÁLNI MINT VALAMI FOGYATÉKOS? VALAKI ALUDNA ÉS NEM AKARJA A RETARDÁLT NEVETÉSETEKET HALLGATNI! -ordítottam rájuk majd becsapva az ajtót bementem a szobámba.

Végre kuss van. Nyugodtan aludhatok. Behumytam a szemem és hagytam hogy elvigyen magával a sötétség. Ez most úgy hangzott mintha épp megöltem volna magam.

Másnap reggel:

Valamiért boldogan keltem. A tudat hogy mostmár kevésbé fog fájni a szívem felvidított. Jó, tudom hogy nem azonnal gyógyul be a szívemen a nagy hasadék de attól hogy nem fog érdekelni Kook meg a kurvája kevésbé fog fájni az hogy JK nem szeret. Ezeket a beceneveket is mellőzni kéne de nagyon. Felöltöztem és lementem a konyhába ahol csak rám vártak. Az eredeti helyemen a ribanc ült ezért megfogtam a kezét és egy kicsit felrántotta. Értette a célzást ezért felállt és Jeonguk mellé ült. Jeongguk furán nézett rám míg én csak érzelem mentesen.

-Mi a baj Chim?- kérdezte Jungkook

-1 ne hívj így! 2 nem lehetünk barátok mert én így döntöttem. -válaszoltam lehet egy kicsit bunkón de ha felejteni akarok valamennyire akkor ezt is meg kell tennem. Nem igaz? De. JK -n láttam hogy nem nagyon érdekli ezért egy kicsit elszomorodtam de ettem tovább boldogan. Vagyis próbáltam. Mikor végeztem a kajával felmentem a szobámba és onnan ki nem mozdultam csak akkor ha kaja volt vagy fürdeni esetleg mosdóba kellett mennem. Hogybmit csináltam a szobámba? Leírom nektek egy lista szerűségbe.

-telefonoztam
-zenét kapcsoltam
-telefonoztam
-fangörcsöt kaptam egy ff től ami NamJines volt.
-táncikáltam összevissza.
-énekeltem.

Ja ennyi lett volna és most is táncikálok. Szerintem a töbiek fura képpe mennek el a szobám előtt. Nem csoda általában ha összeveszek valakivel nincs ilyen jó kedvem.
Na mindegy is én kifáradtam és fekvés van szóval jóéjt.

😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉

Hello. Meghoztam ennek is a megérdemelt részét. Remélem tetszik pá

Nem lehetünk barátok(Jikook) Where stories live. Discover now