4.

1.1K 114 8
                                    

YoonGi pov.

Reggel különös mód már 5 kor fent voltam. Mivel nem tudtam visszaaludni ezért kikeltem az ágyból.  Hoseok morgolódott egy sort majd kinyitotta szemeit.

- Hová mész?- kérdezte félkómásan.

- Megkeresem Jimint!- válaszoltam majd átöltöztem amit Hope végig nézett.

- Várj meg!  Megyek én is. - ment a szekrényhez.

Ő is átöltözött majd lementünk a konyhába ahol ettünk ittunk. Mikor befejeztük a kajálást írtam egy levelet amiben leírtam hogy elmentünk megkeresni Jimint. A levél megírása után mentünk is. Még jó hogy a vastag kabátomat vettem fel. Kurva hideg van ahhoz képes hogy tavasz van. Az első hely ahova gyalog mentünk el az a titkos ház volt. Jimin mindig idejön ha valami baja van. Csak most nem. Bementünk( nekünk is adott kulcsot Chim) de ő sehol. Aztán abba a hotelbe mentünk amiben általában szoktunk lenni ha itt Szöulban van koncert vagy valami más. Ott sem volt.

- Hová megyünk most?- kérdezte Hope vacogva.

-Nem tudom! Csak erre a két helyre tippeltem. - öleltem meg nehogy megfagyjon.

- Van egy ötletem hol lehet- bújt ki az ölelésemből és elkezdett húzni.

10 perc séta után a Lotte hotelnél álltunk meg. Bementünk megkérdeztük hogy Park Jimin itt van e és az Isten meghallgatta az imámat mert ebben a hotelben van a 345 ös szobában. Hamar megtaláltuk a szobát és be is rontottunk. Jimin a földön ült és sírt. Odarohantunk hozzá és amilyen szorosan csak tudtuk megöleltük.

- Sajnáljuk hogy bunkók voltunk. Sajnálunk mindent!- kértünk tőle bocsánatot.

- Semmi baj! Csak.....csak....CSAK KIBASZOTTUL AZT ÉRZEM HOGY NEM VAGYOK FONTOS SENKINEK. AZ A ROHADT KURVA ELLENEM FORDÍT TITEKET DE EZT TI NEM VESZITEK ÉSZRE. JIN FOLYTON KIABÁL VELEM A TÖBBIEK MEG LESZARNAK. MÁR GONDOLKODTAM AZ ÖNGYILKOSÁGON IS. AMIKOR SZÜKSÉGEM LENNE RÁTOK SOHA NEM VAGYTOK MELLETTEM. 1 ÉVE SZENVEDEK JUNGKOOK MIATT. 1 ÉVE ÉRZEM AZT HOGY SENKISE SZERET. AMIÓTA MINAH A KÉPVEN VAN TELJESEN  LESZARTOK. MINDENKI ELSŐ BARÁTNŐJÉT MEGÜNNEPELTÉTEK CSAK AZ ENYÉMET NEM. ELGEM VAN! KI FOGOK LÉPNI A BANDÁBÓL MIVEL FÖLÖSLEGES A BANDA TAGJÁNAK LENNI HA LESZARTOK. - ordította ki a fájdalmát.

A legszarabb érzés a világon az az amikor rájösz hogy egy legjobb barátot hanyagoltál el. Egy olyan személyt aki összehozott életed szerelmével miközben ő halkan szenvedet. Szörnyű egy barát vagyok de nem csak én hanem mindannyian. Nem vettük észre hogy MinAh Jimin ellen fordít minket. Teljesen leszartuk Jimin érzéseit miközben ő segítet nekünk mindig. Nem léphet ki a bandából. Nem engedem. Akármibe is kerüljön.

- Menjetek el és ne mondjátok el hol vagyok!- suttugta.

Hazafele mente eldöntöttem hogy én jól megmondogatom a többieknek hogy nem kéne leszarni Jimint mert itt van ez a kurva.

Jimin pov.

Miután elküldtem a srácokat megkönnyebülten sóhajtottam fel. A fájdalom csak úgy kitört és ordibálás lett belőle. Nem bántam meg mert igazam volt/van. YoonGiék meg sem tudtak mukkani. Lefeküdtem az ágyra és egész nap döglődtem és azon gondolkodtam hogy tényleg ott hagyjam a bandát vagy ne. Este lefürödtem és elaludtam.

YoonGi pov.

Mikor haza értünk ledobtuk magunkról a kabátot meg a cipőt és a nappaliba mentünk. Mindenki ott volt ami most kapóra jött. Rámnéztek majd vissza a filmre. Velem nem játszanak ilyet.

- JIMIN KIFOG LÉPNI A BANDÁBÓL- ordítottam dühösen amire egyből rámnéztek. Jöttek a kérdések hogy miért meg hogy mi van de nem válaszoltam. Jó de csak ordíttotam mint a fába szorult féreg.

- AZÉRT MERT ELEGE VAN ABBÓL HOGY LESZARJUK ÉS SOHA NEM SZÁMÍTHAT RÁNK. AMIÓTA MINAH KÉPBE VAN CSAK VELE ÉS JUNGKOOKKAL FOGLALKOZUNK. KICSIT SE ZAVAR TITEKET HOGY AZ A KURVA ELLENE FORDÍT MINKET. AMIT TEGNAP MONDOTT ABBÓL NEM TÜNT FEL HOGY ROSSZAT AKAR CHIMNEK. TI NEM TUDJÁTOK MIT ÉL ÁT MÁR LASSAN EGY ÉVE. GONDOLKOZOTT AZ ÖNGYILOSÁGON. ÉRTITEK? MEG AKAR HALNI MERT NEM ÉRZI MAGÁT FONTOSNAK. MOST IS. MI MENTÜNK EL MEGKERESNI NEKTEK MEG FOGADJUNK ESZETEKBE SE JUTOTT MERT AZT MONDTA NE KERESSÜK.

Senki se tudott semmit sem mondani. Remélem azt érzik amit én és gondolom Hope is mikor elmondta a fájdalmát Chim. Holnap elviszem Tae-t Jiminhez és nézzük ha megtudja hogy szerelmes Kookba és stb és stb mit csinál és ezt mindenkivek megcsinálom kivéve JK vel és a kurvával. Mikor lenyugodtam elmentem enni utána fürdeni. Mikor kész voltam a szobámba vártam a szerelmemet. 2 percet kellett várnom. Bejött a szobába és befeküdt mellém. Hozzám bújt és elmormolt egy jóéjtet meg egy szeretleket és már el is aludt. Én is elmormoltam majd egy puszit adtam a feje búbjára. Pár perc múlva már mélyen aludtam szerelmemmel a karjaimba.

😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗
Hello.

Meghoztam ezt a részt is. Hát megint YoonSeok lett a vége de remélem nem baj. A kövi részben már JIMIN fog beszélni de persze más szemszög is lesz. Remélem tetszett. Helyes írási hiba van benne és egy kicsit szar lett a rész de mindent beleadtam.

Jóéjt meg minden.😘😚😙😗

Justgirl😉

Nem lehetünk barátok(Jikook) Where stories live. Discover now