3.

1.1K 116 24
                                    

Arra keltem hogy valaki bökdös. Az illető JungKook volt amit furcsáltam.

- Miért utálsz?- kérdezte suttogva.

- Miért ne! Majd előbb utóbb megtudod most hagy egy időre békén.- válaszoltam én is suttogva.

JungKook kiment a szobából én meg lehunytam a szemem hogy megint elaludjak ami annyira nem megy könnyen. Látszott rajta hogy nem is érdekli annyira akkor minek kérdezte meg. Istenem nem birok aludni a gondolataim miatt.  Lerugtam magamról a takarót és kikeltem az ágyból. Átvettem a pizsimet utcai ruhára és lementem a konyhába. Mielőtt elmegyek itthonról iszok egyet vagy eszek azt még nem tudom.

Hát mindkettőre esett a választásom ezért ettem ittam utána elhagytam a dormot. Persze írtam egy üzit a konyhatündérnek hogy majd haza érek reggelire. Reméljük. Utam a titkos házhoz vezetett. Hamar oda is értem. Elővettem a kulcsot és kinyitottam az ajtót. A ház kívülről elég lerobbant. Úgy értem a falakról leesett a vakolat stb stb. de belöl nagyon szép. A nappaliban lévő kanapéra vágódtam le és sóhajtottam egy nagyot. Most hogy rákérdezett a balfasz hogy miért kerülöm meg miért vagyok bunkó sokkal nagyobb a lelkifurdalás mint volt pedig tudom hogy nem nagyon érdekli. Utálom! Eldőltem a kanapén és a plafont tanulmányoztam. Kurva jó hogy most meg álmos vagyok. Oldalamra fordultam és 2 perc se kellett már elaludtam. Telefonom csörgésére keltem fel. Jin hívott ezért gyors felvettem.

- NEM AZT MONDTAD HOGY IDEÉRSZ REGGELIRE. MÁR KÉT PERCE REGGELIZÜNK!- ordított bele a telefonba.

- Jin ez most komoly? Ahj. 10 perc és otthon vagyok.- keltem fel a kanapéról.

Letettem a telefont és felkaptam a cipőm és a kabátom. Jó sokat aludtam őszintén megmondva. Kiléptem az ajtón és becsuktam majd bezártam.

Mikor hazaértem Jin egyből lebaszott ami most nem érdekelt. Engem most semmi sem érdekel. Semmi és senki. Leültem enni és miután az megvolt felmentem a szobámba. 1 óra múlva kopogtak szobám ajtaján. Nam volt az.

- Jimin gyere mert megyünk dísziteni a próbatermet.- mondta.

- Minek??- kérdeztem.

- Ma van az a dátum amikor JK és MinAh először csókolóztak.- kopogott újra.

- NEM MEGYEK! AZ IS MEGÜNNEPELJÜK HOGY MIKOR BASZTAK ELŐSZÖR?- akadtam ki.

Nem lehet igaz. JungKook fontosabb mindekinél. Amikor nekem volt  barátnőm azt nem ünnepelték meg. Ők engem mindig is leszartak. Megértem ő a legfiatalabb de akkor sem kell leszarni engem. Mindenkinek megünnepelték az első barátnőt csak nekem nem. Innen látszik hogy nem vagyok fontos. Nem is érdekel már. Leszarom. Ünnepeljenek engem meg hagyjanak a picsába. A csapat már elment itthonról ezért kimentem a szobámból. Bekapcsoltam a tévét és nézni kezdtem azt ami ment éppen. Nem rossz filmparódia. Maffia a címe. Szétröhögtem magam. 19:00 -kor kapcsoltam ki a tévét mert fürdeni mentem meg már untam. Fürdés közben azon agyaltam hogy elhagyjam e a bandát vagy ne. Végtére nem érdeklem őket. Asszem meg van a döntésem. Elhagyom a bandát ha továbbra is leszarnak. Elzártam a vizet és kiszálltam a tuskabinból. Megtörölköztem és felöltöztem. Kimentem a fürdőből és a szobámba igyekeztem. Ágyamra vágódtam és telefonozni kezdtem. 21:30 kor mentem le enni és miután bekajáltam visszamentem a szobámba. Hajnalig telefonoztam utána letettem és kényelembe helyeztem magam. Már épp bealudtam volna amikor nyílt az ajtó és a srácok odibálva jöttek be a házba.

- Shhh...... Jimin már alszik!- szólt rájuk YoonGi aki szintén ordított mikor bejöttek.

- Kit érdekel! Az amit csinált. (Gondolok itt arra hogy nem ünnepelt velünk+ nem gratulált a 2 hónapos évfordulónkon) megérdemli.- mondta MinAh a többiek meg igazat adott nekik.

Könnyeim lassan folyni kezdtek. Most már biztos hogy kilépek a bandából. Nem lehet igaz hogy ez a kurva ellenem fordítsa a "családom". Talán az is jobb lenne ha meghalnék. Kikeltem az ágyamból és átöltöztem. Megfogtam egy kisebb bőröndöt amibe pár napra elegendő ruhát pakoltam vagy dobáltam az most mindegy. Kérdés az hogy hogy megyek ki a dormból úgy hogy ezek észre ne vegyék. Az ablak felé fordultam amit ki is nyitottam majd lenéztem. Ha ráugrok a fára és onnan lemászok akkor sérülés nélkül megúszom. Írtam egy levelet hogy ha bejönnek a szobámba annyit tudjanak hogy elmentem itthonról és nem tudom mikor jövök.  A üzi kb így nézett ki.
💬💬💬💬💬💬💬💬💬💬💬💬💬💬

Szia Jin vagy faszom tudja ki.

Elmentem egy pár napra nem tudom mikor fogok haza jönni. Ne keressetek bár úgyse fogtok szóval mindegy.
Nem kell " aggódni".

Jimin:(

💬💬💬💬💬💬💬💬💬💬💬💬💬💬

Leraktam a lapot az éjjeliszekrényemre majd az ablakhoz mentem. Az ablak párkányra álltam és készültem ugrani de nem ment. Komoly?? Ennyitől félek. ISTENEM! Felnéztem a vastag ágra ahova ugranom kéne és ugrok is. Megint felnéztem majd ugrodtam. Sikeresen elkaptam az ágat és sikeresen lemásztam a fáról. A Lotte Hotelbe mentem. Egy óra után már a hotel szoba ágyában alukáltam. Vagyis alukáltam volna. Hívtak sajnos. Jin volt az. Mondtam hogy ne hívjanak. Mindegy. Természetesen kinyomtam és a telefont is kikapcsoltam. Utána bealudtam.

YOONGI POV.

Hajnalban értünk haza a buliról amit mi csináltunk. Kicsit bunkóságnak tartom hogy mióta MinAh a képbe van azóta Jimint leszarják. Neki van a legnagyobb problémája és mégis így viselkedünk vele. Ordibálva jöttünk be az ajtón arra nem gondolva hogy Jimin aludhat. Ezt megis említettem a többieknek akik MinAhnak adtak igazat. Nem lehet igaz. De nagy cucc. Én se akartam gratulálni nekik de Jin aki nagy MinAh fan azt mondta hogy eltilt Hoseoktól. Azt meg nem akarom.

- Jólvan én megyek megnézem Jimint.- mondta Jin.

Mindenki ment utána. Ahogy Jin benyitott a szobába majdnem elájult. Jimin sehol sem volt. Nem volt a házban. Közelebb mentem az ágyhoz és elvettem egy lapot az éjjeliről.

-Szia Jin vagy faszom tudja ki.

Elmentem egy pár napra nem tudom mikor fogok haza jönni. Ne keressetek bár úgyse fogtok szóval mindegy.
Nem kell " aggódni".

Jimin:( - olvastam fel.

- Felhívom!- vette elő mobilját Jin majd hívta is Jimint.

Chim kinyomta és még a telefonját is kikapcsolta. Hova mehetett? Ahj...nem lehet igaz.

10 perc múlva mindenki elment aludni nekem köszönhetően. Hoseok jött velem a szobámba. Befeküdtünk az ágyba és Hoseok egyből hozzám bújt.

- Mikor jön haza?- kérdezte.

- Nem tudom Hope. Nem tudom.- pusziltam meg feje búbját.

Hoseok már javában aludt de én még mindig azon gondolkodtam hol lehet Jimin. Hova mehetett? Megkeressem vagy ne? Nem érdekel megkeresem mert van két tippem hol lehet. Holnap a keresésére indulok Hopeal. Remélem hamar megtaláljuk.

- Aludj! Biztos meglesz holnap csak keresni kell- simitott melkasomra Hope majd adott egy szájra puszit.

- Jóéjt- mondta.

-Szeretlek- mondtam ki azt a szót amit eddig nem. Nem azért mert nem szeretem hanem azért mert féltem hogy elhagy de már rég bizonyított.

- Tessék?- nézett rám

- Szeretlek- pusziltam meg száját majd magamhoz húztam és lehunytam a szemem. Nem vártam el tőle hogy kimondja hogy szeret mert sokszor mondta már. Az utolsó mondat amit hallottam ez volt.

Én is szeretlek.

***********************************
Hello!

Meghoztam ezt a részt és remélem tetszett. Azt is remélem hogy nem gond ha a rész vége YoonSeok. Nem tudom hány szavas de nem a leghoszabb de nem is a legrövidebb. Helyes írási hibák lehetnek sőt biztos hogy van benne de nincs olyan történet amiben nem lenne. XD

Mindjárt lemerülök XD

24%- on vagyok. Na jóéjt bogaraim😘😴

By justgirl

Nem lehetünk barátok(Jikook) Where stories live. Discover now