6.

1.3K 89 18
                                    

Nos előre szólók hogy van benne összevisszaság de nem javítom ki mert lusta vagyok. Nézzétek el nekem!😂😅

JungKook pov:

A csók után hazafelé mentünk. A dormból pont Jackson jött ki amit nem értettem. Nem összevesztünk vele. Miután távozott a dorm környékéről bementünk a házba. Mindenki zokogott én meg néztem hogy mi a franc történt.

- Mi történt? Miért sírtok?- kérdezte meg helyettem MinAh.

- Jihminh le-lehugrotth a hídrólh ésh majdnem meghalth.-törölte meg szemét Hope fölöslegesen mivel újra elkezdtek potyogni a könnyei.

- Nem....Az nem lehet. Lehet csak hazudott Jackson- mondtam abban reménykedve hogy igazam van.

A fiúk elgondolkoztak rajta majd annyit mondtak hogy "lehet". Kicsit szomorúan mentem a fürdőbe tusolni.  Levetkőztem és beálltam a tuskabinba. Megengedtem a vizet és beállítottam a pont jó hőmérsékletre.
Olyan hihetetlen. Jimin nem lenne öngyilkos mivel nincs rá oka. Mondjuk már lassan 1 hete elment a dormból miattunk szóval lehet mégis volt oka rá. Őszintén fáj hogy már nem vagyunk barátok. Nem értem hogy hirtelen miért döntött úgy hogy bunkózik velem és hogy utálni fog. Van oka de nem mondja el. Nem tudom miért. Én szeretem és nem akarom elveszíteni. Most biztos azt hiszitek hogy barátilag szeretem de kibaszottul nem. Egy pár hónapja rájöttem hogy én többet érzek Jimin iránt mint barátság és amikor azt mondta hogy nem lehetünk barátok teljesen összetörtem. MinAh csak felejtésnek kellett de nem sikerült. Még mindig szeretem de már nem bánom. Őszintén nem hiszem el hogy Jimin öngyilkos akart lenni. Nem hiszem el és nem is akarom. Bár az okára kíváncsi vagyok. Mivel végeztem ezért kiszálltam a kabinból és megtörölköztem majd felöltöztem. Épp basztam volna ki az ajtót ami résnyire nyitva volt amikor meghallottam MinAh-t. Telefonon beszélgetett valakivel.

- aha.. Totál az ujjaim köré aavartam. A többiek meg úgy ugrálnak ahogy én fütyülök. Már csak azt a hülye törpét kell végleg elintéznem.....Igen Jimint. De jó úton haladok.... Tegnap előtt a randinkon láttam hogy leugrott a hídról.- ahogy ezeket a mondatokat kimondta felnevetet én meg elszörnyedtem. - de sajna túlélte... Viszont ma direkt arra vittem azt a hülyét amerre Jimin is ment. Meg direkt megcsókoltam előtte. Látnod kellett volna. Teljesen összetört.- nevet azon hogy Jimin összetört.

Úram isten kivel jöttem én össze. Teljesen hülye voltam amikor megkérdeztem tőle lesz e a barátnőm.
Letette a telefont majd elment. Kiszaladtam a  fürdőből és a YoonSeok szobája felé vettem az irányt. Úgy kibasztam az ajtót hogy az reccsent.

- Hol van Jimin? Mondjátok el mert beszélni akarok vele! MOST!- néztem rájuk olyan " ha nem mondod el megöllek" arccal.

- A Lotte hotelben van.- mondta J-Hope kis hezitálas után.

Leszaladtam és felvettem a kabátom meg a cipőm és szaladtam a Lotte hotelbe. A recepciós elmondta nekem melyik szobába van és mikor odaértem dörömbölni kezdtem azt ajtón.

Jimin pov.

Arra keltem hogy valaki dörömböl az ajtón mint valami nem normális. Kikeltem az ágyból és elcsoszogtam az ajtóig amit ki is nyitottam. Nem kicsit lepődtem meg amikor megláttam egy enyhén zokogó JungKookot aki most éppe engem ölel.

- Jimin én annyira sajnálok mindent! Kérlek bocsáss meg és legyünk újra legjobb barátok. Nem tudok nélküled élni. - ereszkedett térdre és úgy zokogott tovább.

- Nem lehetünk barátok.- mondtam ki nagy nehezen.

Kook egyből rámnézett és jobban zokogni kezdett.

Nem lehetünk barátok(Jikook) Where stories live. Discover now