9.

746 67 13
                                    


Reggel mikor felkeltem JungKook még aludt. Elmosolyodtam mert nagyon aranyosan aludt. Jin bejött és mutatta hogy keltsem fel JK-t utána menjünk le! Bólintottam egyet majd JK szájára pusziltam. 

-Kelj fel te lustaság!-puszilgattam agyon az arcát. A szájára nem kap.

-Héééé a számra is kérek!-mutatott a szájára majd durcisan nézett rám.

Nevetve a szájára is adtam egy puszit de persze követelte a többit is így inkább adtam neki egy csókot...Igaz kicsit hosszúra sikeredett de utána elváltam tőle és leszálltam róla. Gyors átöltöztem majd lementem a konyhába. Leültem a helyemre majd enni kezdtem. JungKook leült mellém majd a combomra tette egyik kezét és ő is enni kezdett. A többiek is enni kezdtek persze közben mindenki dumált mert nem tudunk kussban enni de ez nem is baj. Nem szeretek csendben enni! Olyankor olyan mintha szar lenne mindenki hangulata. Mindegy! Kaja után bementem a nappaliba ahol leültem a kanapéra! Igaz nem tudtam sokat ülni mert csengettek de nem baj. Felálltam a helyemrl majd kinyitottam az ajtót. 

-Hát ti?-kérdeztem mosolyogva nézve Jacksont és BamBamet.

- Csak  átjöttünk!-rántott vállat Bam majd bejöttek és mindketten megöleltek. 

-Sziasztok!-köszönt Hope a srácoknak majd lepacsiztak. 

-Mizu veletek?-kérdeztem mosolyogva miközben leültünk a kanapéra.

-Igazából semmi!-válaszolt Jackson mire Bam csak bólintott egyet. - Mark megfázott szóval most nagyon ari!-mesélte tovább de utána abbahagyta..

-Tudtam én haver!- mosolyogtam rá. 

Válaszként csak bemutatott de nem is vártam mást tőle.  ő ilyen meg szerelmes! Kis ari! Beszélgettünk még egy kicsit (khm..csak 1-2 órát) utána sajnos menniük kellett. Elköszöntünk, megöleltük egymást utána már is mentek. Visszamentem és bazd meg! Mi történt itt míg kikísértem a srácokat??? Nam dühösen ordibál Jin pedig sír...Mi a fasz??????

-Mi történt??-kérdeztem miközben odamentem Jinhez és magamhoz öleltem.

-Az hogy ez a kis hisztis picsa rámászott MinAhra!-mondta idegesen majd felment a szobájába. 

- Te rohadt ribanc! Miért kell mindenki életét szétbaszni?-mentem oda ahhoz a nyomorék ribanchoz.

Próbáltam nyugodt lenni de amikor felnevetett nem bírtam ki. Neki akartam menni de sajnos Hope lefogott. Ha én most neki megyek a csajból nem lett volna semmi. JungKooknak mondtam hogy hozza le MinAh bőröndjeit. Meg is tette! 

-Takarodj!-sziszegtem idegesen majd visszamentem Jinhez.

Már nagyon vártam arra hogy kilépjen  az  életünkből és most végre megtörténik ugyanis elment. Kilépett az ajtón és egyben az életünkből. Vigasztalni kezdtem Jin hyungot majd körbe néztem hogy ki fog menni Namhoz mert Jint nem engedem. YoonGi hyung ment fel amit majd meg is köszönök neki. Miután Jin egy kicsit megnyugodott bementünk a konyhába és kaját kezdtünk csinálni. Az megnyugtatja főleg ha utána megdicsérik a főztjét amit nem lehet nem megdicsérni mert olyan finom hogy meghalsz! Főzni kezdtünk és ügyeltem arra hogy Nam ne jöjjön be a konyhába és hogy Jin ne kezdjen el sírni. Mindig felhoztam egy témát ami velem történt ciki élmények. Figyeltem hogy Nam ne legyen benne a sztoriba és hogy Jin ne ismerje a sztorit ami sikerült is mert a ciki élményeimet eddig nem meséltem senkinek de megéri mivel nem szeretem ha Jin hyung szomorú ( persze azt se szeretem ha a többiek szomik). A kaja kész is volt és büszkén mondom hogy a bénaságom miatt Jin nevetett! Elég sokat! Mikor szedtük a kaját Nam bejött a konyhába és megölelte Jint! Bocsánatot kért a hülyesége miatt majd Jin hátát kezdte simogatni.

- Okosabbnak hittelek hyung!-néztem Namot aki értetlenül nézett rám. -Tudhatnád MinAhról hogy neki az a fő hogy tönkre tegye mások életét! Amúgyis úgy ismered a kedvenc hyungomat mint aki megcsalna?- néztem tovább majd az asztalra tettem a tányérokat meg mindent ami kell. 

-Igazad van de már bocsánatot kértem tőle a hülyeségem miatt!- mondta majd Jinie arcára puszilt. 

Elmosolyodtam majd kimentem a konyhából és szóltam a többieknek hogy kaja van! Visszamentem a konyhába és leültem a helyemre majd enni kezdtem. Miután megettem a részem ittam a vizemből. Nagyon finom volt! De úgy kurvára finom volt! Miután mindenki végzett segítettem elmosogatni utána fürdésig TV-ztem. Mikor fürdés idő volt gyors felszaladtam és a cuccaimmal a kezembe bementem a fürdőbe. Levetkőztem beálltam a zuhanykabinba majd letusoltam. Kiszálltam a tuskabinból majd megtörölköztem és felöltöztem. Lementem a konyhába és leültem a helyemre. Kajálás után még hülyéskedtünk egy kicsit de utána felmentem mert álmos voltam. Leoltottam a nagy villanyt utána pedig befeküdtem az ágyba. Betakaróztam majd a kis villanyomat is leoltottam utána lehunytam a szemeim utána meg pár perc múlva az álmok mezejére léptem..

******************************************

Öhm hali!

Van aki még ezt olvassa? Szerintem nem de nem baj! Remélem tetszett ha bárki is olvassa ezt! 

Viszlát! :)

Nem lehetünk barátok(Jikook) Where stories live. Discover now