42.BÖLÜM

6.4K 317 85
                                    

Selamunaleyküm Canlar 🙋

Normalde bölüm bundan bir ay önce gelecekti ama bölümü yayınlayayım derken yanlışlıkla silindi. İşin aksiliği not tuttuğum defteri de bulamadım ve bölümü yazamadım.😑
Geçtiğimiz cuma günü defteri buldum, zorda olsa iki günde bölümü tekrar yazdım. Bilgisayarım sıkıntılı olduğu için telefonla yazdım.
Pazar günü akşam, iftardan sonra bölümü yayınlayacakken bölümün silinmiş olduğunu gördüm.
Gerçekten sinirlerim bozuldu, kitabı silmeyi bile düşündüm, o derece kötü oldum.😣
Üç günden beri de tekrar yazmaya çalışıyorum. 😒
Şu an bitti, bitmişken de hemen yayımlayayım dedim.

Umarım beğenirsiniz 😊

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum Canlar 😘

Keyifli okumalar ♥

Babam ve Hira teyze sevgililer miydi? Ama bu nasıl olurdu? Babam anneme hep aşıktı, aşkla konuşur aşkla bakardı gözlerine.
Böyle bir şey ne ara olmuştu? Birbirlerini nereden tanıyorlardı ki sevgili olmuşlardı? Bu zamana kadar bizden nasıl saklamışlardı? O kadar birbirimize gidip gelmiştik, yıllardır da görüşüyorduk, aile dostuyduk... Bir araya gelip aynı ortamda bulunduklarında birbirlerinin yüzüne nasıl bakmışlardı? Ya eşlerinin ve çocuklarının yüzüne? Yoksa evlenmeden önce mi olmuştu bu olay? Belki de çocukları olunca bitmişti duyguları!

Hira teyze beni bu yüzden mi sevmemişti? Aşık olduğu adamın, kendilerini ayırdığını düşündüğü ve büyük ihtimal nefret ettiği kadından olduğum için mi? Belki de beni hiçbir zaman kabullenmeyecekti. Emir hamile olduğum yalanını söylemeseydi belki de beni hiç sevmeyecekti...

Emir... Bunları biliyordu... Belki de babamın annesini terk etmesi ve abimin ablasıyla yaşadıklarının bedelini bana ödetmek için evlenmişti benimle.
Benden intikam almak için yapmıştı tüm bunları!
Aylardır seviyorum diye kandırıp benim için planlar kurmuştu.
Belki de planı; beni hamile bırakıp bebeğim doğduktan sonra onu benden kopararak beni terk etmekti ve bebeğimi bana göstermeyecekti.

Böyle bir oyunun içine nasıl düşmüştüm? Nasıl kanmıştım? Emirle istemeden evlenmiştim ama annem nasıl bilmezdi? Nasıl itmişti bu oyunun içine beni? Gerçi annem bunları bilse değil beni Emirle evlendirmek Hira teyzelerle en başından beri samimiyet kurmazdı.
Sahi, annem biliyor muydu acaba bu gizli aşkı? Bu ilişkiden haberi var mıydı? Yıllarca aynı yastığa baş koyduğu adamın kendisiyle evlenmeden önce başkasına aşık olduğundan haberi var mıydı?

Çocukluğum anne ve babamın birbirlerine aşkla baktığı, aşk sözcükleri fısıldadığı ve onlar sayesinde aşkın gerçekten var olduğunu düşündüğüm bir zamanda geçmişti. Onların birbirlerine baktıkları gibi bana bakacak birinin bir gün geleceğini biliyordum. Böyle bir ortamda büyüdüğüm için de hep böyle düşünmüştüm. Annem beni Emirle evlendirmek istediğini ilk söylediğinde en büyük şaşkınlığım bu yüzden olmuştu. O babamla aşk evliliği yapıp, yıllarını sevdiği adamla mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirirken beni sevmediğim ve istemediğim biriyle nasıl evlendirir diye düşünmüştüm.
Ama işin aslı hiç de göründüğü gibi değildi!

Beynime yığılan ve an be an soru yumağı haline gelen şeyler beni git gide çıkmaza taşıyordu. Bir kez daha yanılmıştım. Artık neye güvenecektim ya da kime inanacaktım? Herkes arkamdan oyun çevirmiş bunu da mükemmel bir oyunculukla ve ustalıkla başarmıştı.
Şu hayatta en güvendiğim kişi olan babamdan bile darbe yemek bendeki tüm güveni bitirmişti. Benden çok önce olan bir olaydı belki ama yazdığı şeyler o kadar içime işlemişti ki sanki hâlâ seviyor gibi hissettirmişti...

HAYATIMIN  KÖRDÜĞÜMÜ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin